Sjuk...

Idag har jag mest spenderat min tid i min säng, för jag har inte mått hundra men nu känns det bättre så skola blir det för mig i morgon i alla fall.  Jag har inte gjort  så mycket förutom att se på sjunde himlen!<3 Den bästa serien som har gjorts! Enligt mig i alla fall.

Puss!

Zackarias!

Jag sitter på min säng och lyssnar på Zackarias, dom är sjukt bra! Längtar tills nytt matrial kommer ut, ska lätt köpa det då! Har redan deras EP Som katakomber och även en Zackarias T-shirt så lite nörd känner jag mig men vadå dom är ju asbra!:) Ska försöka åka på så många spelningar med dom som möjligt senare;)

Känner mig fortfarande inte bra så får se om det blir någon skola för min del i morgon, troligtvis inte men vi kan ju alltid hoppas att det går över på en natt. Men troligtvis inte. Ingen träning blir det i alla fall inte, synd tycker jag för det är så himla roligt! Ingen söndagsångest har jag inte heller vilker känns bra, för jag har gjort allt jag hade "planerat" för idag: Städa mitt rum, sätta upp tavel hyllan och matteläxan. Måla panel gjorde mamma för jag årkade inte.  Ska nog gå och lägga mig snart, i alla fall borsta tänderna.

Puss!

Söndag!


Felix älskar min ostädade grderob tillskillnad från mig.


Men Måns gillar mer min säng precis som mig


Jag brukar inte gilla söndagar, jag brukar få vad jag kallar söndagsångest på kvällen. Det brukar jag bara få om jag inte har gjort det jag borde ha gjort så jag måste nog sätta mig med matten efter jag har skrivit detta. Jag känner verkligen inte för att göra matten men har man valt natur får man väl skylla sig lite själv antar jag. Det som mer står på agendan idag är att måla panel i köket, städa mitt rum, matteläxa, sätta upp min nya tavelhylla. Så jag antar att det är bara att sätta igång.

Puss!





Viksåttan 2009
























Maria Andersson från Tryserum!


TK (Torsten Karlsson)
















Avslutar med en bild på Becha och pappa så klart! För Andreas gick det inget bra de rullade men klarde sig bra!:)

Ska gå ut och vara lite social med Mamma och Carina vi ska grilla så fort pappa och Becha kommer hem från Viken. Det ska bli väldigt gott och jag börjar bli lite hungrig faktiskt! Mår lite bättre nu så jag hoppas inte att jag kommer bli sjuk nu!

Puss!

Väntar

Nu är jag hemma och väntar på att klockan ska bli runt halv 3, för då ska vi gå eller åka till Gullbotorp för att se sista sträckan på Viksåtan:)  Jag var nere i viken förut och kollad läget. Becha var nervös, pappa sa att han inte var nervös men jag tror han ljög, Andreas var nervös för att han inte  var nervös? Men han ska "bara" vara kartläsare idag, han har nämligen kört rally själv men sålde sin bli tigare i år. Lite synd trycker jag men men. Han hade en Honda Civic type R om jag inte minns fel och det var/är inte många så kör en sån bil.

Jag känner tyvärr att jag håller på att bli sjuk, men fick några racer tabletter av Carina nyss så vi får se vad som händer med min hals. Det skulle vara lite tråkigt och bli sjuk nu, för på måndag är det träning på gång med Jossan:) och så är det skola.

Men jag ska nog försöka sova en stund nu.

Puss

 
"Jaha är det så dom ser ut inuti?"

Första inlägget då;)

Detta blir mitt första inlägg på den här bloggen då och kommer handla om att det är Viksåttan idag. För den som inte vet vad Viksåttan är så är det en Rallytävling som körs bland annat i Tryserum (där jag bor). Självklart ska jag kolla på det:) Inte bara för att den går här, utan för att min farbror Becha ska köra med sin saab v4 (den coolaste bilen jag vet för tillfället:p) och för att min pappa ska vara kartläsare eller kartritare som Marita säger Haha. Så det blir till och vara ut mesta dels idag tror jag:) Men nu måst  jag gå och äta frukost för snart kommer Andreas (min kusin) och Carina (Bechas sambo) hit :)

Bilder kommer förhoppingsvis;)

Puss

RSS 2.0