Onsdagen 30 maj 2012

Igår var det ju onsdag och jag hade tänkt att plugga hela dagen men snart fick jag ett oväntat sms från Emil som fårgade om vi skulle åka till Kårtorp en sväng. Javisst svarade jag och plockade upp honom i Viken och drog ut till Kårtorp där Beckis jobbade. Vi åt lite mat och fikade och även David kom förbi en sväng. Sedan åkte jag och Emil hem för att plugga men snart ringde Charlie och gjorde oss sällskap. Sedan ringde Astrid och vi bestämde oss för att vi skulle äta glass, så ner till Viken och köpa lite glass. Efter glassen drog vi vidare till Kvarnvik för att se på när B-laget spelade match. Hannäs vann med 3-2 så det var riktigt bra! Efter matchen så ville David att vi skulle ses på Davidssons, så dit åkte vi och tog en cider eller två. Men har man precis fyllt 20 och det är lill-lördag så är det! Mycket trevlig dag och kväll!



En blid från när Hannäs spelade i april.

puss


Mycket saker händer nu.

  1. Jag ska flytta till Norrköping! woop woop. Skrev på i måndags och från den 1 Juli är lägenheten min.

  2. Jag fyllde 20år igår! Det firades med fotbollstränning, vattenkrig, tårta, vin och skitsnack.

     
    Vinet som jag köpte SJÄLV på systemet!

    Och på lördag är det 20års fest som jag tror kommer bli grym!

    puss.



Hej jag lever

Oj snart har det gått en månad sedan jag skrev något här. Men jag har inte riktigt haft något bloggsug och haft massa annat att göra. Men idag är det den 22maj vilket betyder att om exakt en vecka(!) så fyller jag 20år! OMG! Mycket har hänt sedan jag skrev här senast men jag har inte riktigt lust att skriva om det just nu. Men det är spännande och roligt. Fast jag tror att de flesta som läser denna blogg redan vet om det men skitsamma, jag berättar om det lite senare för nu måste jag plugga lite.

puss.

Nya skor!

Dessa köpte jag på Ikonohustet 299:- Skopunkten. Kommer bli mina nya favoriter. Tjejen som har de vitaste benen behöver nog vara ut i solen lite tror jag.
puss.

1 maj

Igår var det första maj och jag spenderade dagen mest med att fixa i mitt rum med sakerna jag köpte på IKEA.

Tog fan hela dagen innan jag hade samlat ihop energi för att sätta ihop byrån men nu är den på plast och det blev riktigt bra.

puss.


Valborg

 

När jga kom hem på lördagskvällen var det fullt ös här hemma för mamma och pappa hade fest. Det var ganska många här och så även Lena och Mats så på kvällen bestämde Lena och jag att jag skulle förlja med dem hem på söndagen så skulle vi åka till IKEA på måndagen. Så på söndagen efter jag hade varit i Kvarnvik och hjälpt brudarna att städa efter helgen så var det bara att packa om väskorna och åka till Vikbolandet. Så Valborg spenderades först på IKEA och sedan med grillning med Lena, Mats, mamma och pappa. Emil kusin tyckte att jag skulle följa med honom och hans kompisar ut men med ont i halsen och rinnig näsa kändes det inte jättelockande.

Stod i hagen i några timmar och pysslade med underbaraste Cindi. Mysigt värre! Se solen gå ner medan man myser i hagen med finaste och mysigaste hästen var underbart.



Här är vår fina majbrasa som Mats fixade. 

puss.


Träningsläger

Efter att jag kommit hem i fredags var det bara att packa väskorna och byta om till något bekvämare och dra vidare till Kvarnvik. För vi i damlaget skulle ha tränningsläger och vi skulle börja med att se stå i klacken när killarna körde match. Och det gjorde vi!

 

 

Här syns Hannäs klacken! Så jävla sköna!



Här är en närbild på klacken, som inte alltid hade fokus på matchen. Hahha.


Grabbarna spelade bra men tyvärr blev det lika med 3-3 mot Stegeborg. Även fast det var lite diskussion om vad ställningen blev. Hahaha.



Sedan blev det fullt ös medvetslös och här är Sandra och jag ute i skogen och ska fixa ruskalång. Vi grillade, drack, några bastade och hade det jävligt kul! 



Här sov vi men jag sov bara där första natten och det var svinkallt. Vi glömde att man var tvungen att ha en eldvakt. Och på lördagskvällen valde jag att åka hem för jag var inte direkt på topp. Ont i halsen och allergi ingen bra kombo. Jävla pollen. Men vi körde match mot killarna och det gick riktigt bra och vi körde lite lekar. Det var en riktigt bra helg och vi har ett riktigt bra lag brudar! 

puss.


Fredag 27 April

Först tog jag Golfen in till stan för att gå på en föreläsning och sedan shoppa lite! Vad jag shoppade kommer upp bilder på någon annan dag. Men det blev lite basgrejer som är bra att ha och en ny jacka. Så jag vet inte om det är så värt att lägga upp bilder på det. Men här är iaf min outfit för dagen:

 

Jeans Cheap monday, skor skopunken, väska gina tricot, linne, kofta, kofta, ring H&M.

puss


Dålig bloggning

Nu har jag varit så där dålig på att blogga igen men nu ska jag göra en bloggbomb med bilder från vad jag har haft för mig från fredags tills igår. Så enjoy!

 

puss


RSS 2.0