OMG!

OMG jag tror jag dör vad snygga!
puss
 
 

Fin besök

Lite senare idag så kommer min kusin och hans numera fru och hälsar på i min lägenhet, vilket ska bli kul. Det är inte så himla ofta vi träffas så därför känns det extra roligt. Men jag tänkte att jag skulle visa lite bilder från när de gifte sig i början av sommaren. För jag har ju lovat bilder från min sommar men har hitills inte lagt upp några så därför så tänkte jag att jag kan börja med deras bröllop. Hela grejen var att vi visste inte att de skulle gifta sig utan vi var bjudna till inflyttings/examens fest och alla blev lika chockade när prästen helt plösligt dök upp. 
 
De gifte sig på trappen till sitt nya hus. 
 
 
Ringarna åker på. Men jag missade ju så klart att fånga kyssen på bild. 
 
Senare blev det bröllopsvals i vardagsrummet :)
 
puss.
 
 
 
 
 

All I ever wanted was the world

 
 
 
puss.

Shopping

När jag handlade julklappar råkade jag visst köpa lite åt mig själv också. 
 
 
 
puss.

Dagens outfit

Nu har jag skapat en ny kategori här på bloggen som jag har funderat mycket på om jag skulle ha eller inte. Efter ett tags velade så har jag alltså bestämt mig för att ha en dagens outfit kategori. Första inlägget eller borde jag kanske säga bilden? Visar vad jag hade på mig idag när jag sprang runt på stan och handlade lite julklappar. 
 
Stickad tröja - bikbok, linne - Gina Tricot, Halsduk- lager 157, skor- skopunkten, leggings - H&M
 
puss.

Permanenat håret!

Nu har jag äntligen permanentat håret, fast nu har det gått ett tag sedan jag gjorde det men jag tänkte att det kunde vara kul att se före och efter bilderna iaf. Plus att jag har fått klagomål om att jag bloggar för lite så nu måste jag ju hitta något bra att skriva om. 
 
FÖRE:
 
EFTER:
Efter bilden är kanske inte den bästa men jag orkade inte riktigt ta om bilden för jag hade lite bråttom och skulle iväg. Men nu känner jag mig hel igen haha. Det kanske låter lite sjukt men det är faktiskt sant. 
 
puss.

RSS 2.0