Duktiga jag

 
Nu tänkte jag berätta hur duktig jag har varit för jag har faktiskt tränat lite idag! 30 minuter på den nya träningscykeln som pappa har köpt. Jag har till och med gått all in och haft as fula cykelbyxor på mig men jag fick ont i rumpan ändå! Det är ju någon typ av blöja i rumpan för att man inte ska få så ont men tror att träningsvärken inte kommer vara nådig imorgon. Men efter att ha cyklat 30 min så gjorde jag lite situps också! Jag känner mig så himla duktig just nu! Tänkte jag skulle gå ut och gå en sväng också nu när jag ändå är igång, Sedan måste jag plugga lite. Och ikväll väntar bingo, vilket ska bli spännande! Haha. Woop woop. 
 
puss.

Breaking dawn part 2

I fredags var jag på bio med Hampus, Robin, Astrid, Emma och John och såg Breaking dawn part 2. Helt klart värt att ha väntat nästan ett helt år på att få se tvåan! Fy fasen vad bra den var! Fast det kände lite ledsamt att det var den sista filmen och som den nörd jag är så känns det lite tråkigt. Så ni som inte har sett den så se den så snart som möjligt ni kommer inte bli besvikna! 
 
 
 
puss. 
 
 
 
 

Just because it burns doesn't mean you´re gonna die

Pink har gjort det igen! Så sjukt bra och fin låt. Hon är min favorit artist just nu, så himla cool på något sätt. Videon är ju så fin med dansen och och alla färger. Texten är så himla bra. Lyssna och njut. 
 
 
puss.

Helgen som varit

Helgen som varit har varit en av de jobbigaste och mest känsloladdade helger jag någonsin har varit med om. Inte på ett bra sätt. I fredags var jag som sagt på begravning och det var det absolut jobbigaste jag har varit med om. Det är inte så att jag inte har varit på begravning förut men den här gången kände jag verkligen personen som låg i kistan, något som jag inte ritkigt gjorde sist. Livet är bra orättvist ibland alltså. Att en resa med kompisarna kunde sluta så hemskt.  
 
puss. 

This is how I´m going to remeber you

 
 
 
Idag säger vi farväl till Anders Freden och jag har forfande svårt att förstå att en person som jag har kännt hela mitt liv plötsligt inte finns mer. Jag kommer aldrig mer träffa honom i hela mitt liv. Han är borta. Jag kommer aldrig mer få se honom i sina otroligt fula mockasandaler (med strumpor),  i sin hawaiiskjorta och i sin röda keps. Jag kommer aldrig mer få se hans dampande fot som gå upp ner medans han säger "Jaha, vad ska vi göra nu då?". En mer rastlös person kommer jag nog aldrig träffa igen. Vi har firat semester ihop varje år sedan jag var typ 8år och aldrig mer kommer vi att samlas med våra husvagnar utanför prix i Norrköping och sedan åka på husvagnssemester. Det är så konstigt att en person bara helt plötsligt inte finns mer. 
Jag hoppas bara att du har det bra där du är nu och att du vet att du är saknad.
 
puss. 
 
 

Lockigt hår

Jag hittade några gamla bilder från när jag precis hade permanentat mig för några år sen. Den första bilden är ifrån 2009 så det är ett tag sen och den sista är från 2011. Jag saknar mitt lockiga hår så funderar på att ringa till Pernilla snart och beställa tid.. 
 
 
 
 
puss.

RSS 2.0