31 Januari 2012

Det har alltså redan gått en månad på 2012, hur sjukt är inte det? Tiden bara springer förbi och vipps så är det maj och min 20årsdag. Fast riktigt så snabbt behöver det inte gå, har massa roligt att se framåt nu i vår, förutom det underbara vår vädret. Våren  är nog min favorit årstid för då blir allt helt plötsligt så mycket lättare och enklare, man har mer energi och naturen blir så vacker.

 

Nu när jag kom hem från skolan såg jag fram emot att få se ett nytt avsitt av både how I met your mother och Two and a half men, men inte fanns det några nya avsnitt så nu funderar jag på att ta en powernap i stället. Fast pappa håller på att snickra precis över min säng så vi får se hur det går. Måns och Felix ligger i min säng och är helt förskräckta av de konstiga ljuden som kommer uppifrån.

 

puss


Plugg

Nu är jag hemma efter en intressant dag i skolan och ska snart sätta mig och fixa två frågor till seminariumet som jag har på onsdag. Ena är nästan klar så det ska nog gå ganska så lätt, hoppas jag är det bäst jag lägger till. Haft linser på mig hela dagen och det funka bra men jag fick lite ont i ögonen mot slutet så när jag kom hem så tog jag ur dem direkt. Tror det beror på att mina ögon inte har vant sig ännu, har knappt haft dom en vecka och igår hade jag dom inte alls. Nu är bäst jag sätter igång med pluggandet så jag blir klar någon gång.

 

puss


Skolan

Just nu sitter jag i skolan och försöker fördriva tiden tills jag börjar vid 10, det går rätt okej. Min morgon har varit stressig och jag hatar stressiga mornar! Jag borde ha förberett lite saker igår kväll så hade det inte blivit lika stressigt, att jag aldrig lär mig. Fast nu har jag hunnit lugna ner mig lite och det är ju bra. Trött är jag också, men jag hoppas att det släpper snart. Annars tror jag att det kommer bli en intressant dag eller jag hoppas på det iaf. Andra mötet med nya basgruppen idag eller egentligen tredje men jag var inte där i torsdag eftersom jag kände mig lite sjuk. Men från och med idag ska min närvaro vara perfekt!

puss

Godnatt!

Nu känner jag att det är dags för mig att sova men måste säga att det har varit en ganska produktiv dag från min sida, hoppas att morgondagen fortsätter i samma anda. Imorgon tänkte jag att jag skulle ha mina linser på mig hela dagen och ser hur det funkar. Jag tycker om att ha linser för att man slipper glasögonen men jag tycker det känns så ovant att se mig utan glasögon nu, men jag vänjer mig nog snart. Imorgon så är det en ganska kort dag i skolan 10-15, känns skönt att slippa vänta två timmar som jag fick göra förra veckan. Bättre med 4h i rad än 2h rast i mellan. Imorgon kommer allt handla om system och systemanalys, spännande!

 

puss & godnatt

p.s bara 4 månader kvar tills jag fyller 20!


Nyårslöfte #1 2012

Ett av mina nyårslöften för 2012 är att bli mer ekonomisk och bli mer medveten om mina köp. För jag känner att jag inte alltid spenderar mina pengar så klokt och utan att tänka ibland. Jag började fundera mer om kring detta efter jag varit på en föreläsning om ekonomi där föreläsaren sa något i stil med ”Tänk på att spara pengar är samma sak som att kunna konsumera senare”, något som verkligen fastnade i mitt huvud. Så om jag sparar mer pengar kommer jag kunna konsumera något bättre senare än om jag slösar pengarna nu. Och något som jag har mina ögon på är en liten Cavalier King Charles spaniel valp, men en valpis är inte det billigaste så om jag ska ha råd med en så måste jag börja spara och det är nu! Så från och med igår har jag Elin Asklöf shoppingförbud! (Tur att jag har beställt ett paket från H&M som kommer i slutet av februari, så jag klara mig ett tag)

 

Den 25 januari var startpunkten för detta nyårslöfte, så mitt 2012 kommer förhoppningsvis att bli ett ekonomiskt år. Och som ett litet första steg i ekonomiskanda så skulle jag säga upp mitt älskade Spotify premium som inte längre är gratis men då funka det inte för Telias hemsida verkar ha lite tekniska problem, men jag har skickat till kundservice så det ska nog fixa sig någon gång.

 

puss

 

 


Pulka åkning!

Först igår så var vi hemma hos mig och spelade lite spel men senare drog vi vidare till Charlie för att åka lite pulka. Inte på det vanliga sättet utan genom att tolka bakom en bil ute på ett gärde. Så efter vi hade hälsat på hundarna så var det dags för att åka pulka. Först körde Charlie och Beckis, Linnea och jag satt i bilen och David åkte i pulkan, sedan bytte Charlie och David. Bilderna kanske inte är jättebra för de är tagna med mobilen och det var mörkt, men de duger.

 

Charlie knöt sina knutar som höll hela tiden, snöret på pulkan var däremot inte lika hållbart.

 

Här ser vi David som åker i pulkan, se vad bra det är med reflexer! Haha

Detta var min lördagskväll :)

puss

 


Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat och ska snart äta lite frukost med nybakt bröd, så underbart! Kvällen igår spenderades med vännerna och vad vi gjorde tänkte jag blogga om senare, har lite bilder nämligen. Idag kommer dagen att gå åt till att plugga och fixa lite, kanske inte det roligaste men nödvändigt. Ska försöka bli klar med pluggbiten så snabbt som möjligt, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag skjuta upp det.

 

puss


Fynden

Ännu en klänning till samligen, vill bara ha klänningar på mig i vår!
H&M - 75kr.



En fin kofta som passar bra till kläningen ovan. 
New Yorker - 49kr



En svart lång kofta, något som jag verkligen saknat dock var den inte på rean.
New Yorker- 169kr

Jag köpte även tunna svarta strumpbyxor, svarta leggings, ett halsband och två örhängen.

puss



Tanken som räknas?

Jag hade faktiskt tänkt att blogga imorse innan jag drog iväg till stan, men det blev lite stressigt mot slutet så jag hann inte. Jag har alltså tillbringat dagen inne i Norrköping med Sofia, det har varit mycket trevlig och några fynd har jag allt gjort. Tänkte jag skulle lägga upp bilder senare för nu ska jag göra lördagsfint i mitt rum och ikväll ska jag umgås med vännerna som jag inte sett på ett tag! Kommer nog bli en bra kväll!

 

puss


Fredagstradition

Jag köper alltid en skvallertidning på fredagar, det är lite av min tradition. Det är så skönt att få drömma sig bort till Hollywood för ett tag. Så det är precis vad jag ska göra nu!

 

puss


Äntligen fredag

Fredag, den bästa dagen på hela veckan har äntligen kommit. Vad som händer ikväll är lite oklart ännu men om det inte händer något har jag en bok som jag borde läsa i.. Men det känns ju inte jättekul. Skulle egentligen varit i skolan idag men kände mig inte helt hundra i dag heller och jag hade bara en förlsning mellan 8-10, så det kändes inte som hela världen. Så jag följde med mamma och handla istället och nu ska vi prova att göra eget chocklamousse, spännade! Fick lite insperation från halv 8 hos mig faktiskt.

 

Just nu händer det ganska mycket här hemma, rörmokaren är här och det låter som han river hela huset haha och sen ska sotaren komma hit för att inspektera kaminen som vi har satt in. Kanske borde ta lite bilder och lägga upp på framstegen på vår övervåning? Det har hänt ganska mycket senaste månaden för pappa har varit ledig hela januari. Så här nära har det aldrig varit någongång, som pappa brukar säga.

 

puss


Torsdag

Idag har jag inte gjort många knop men det har varit skönt. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 20:00 så Svergies värsta bilförare kan börja och efter det är det Revange, en perfekt tv-kväll. Svergies värsta bilförare och Bonde söker fru är de två bästa svenska programmen, försöker att inte missa ett avsnitt! Revange är ganska nytt men det verkar vara riktigt bra, en typisk amerikansk serie vem gillar inte det liksom? Något roligt som hände förut var att Sofia frågade om vi skulle shoppa snart! Jag blev helt chockad! Det händer nästan aldrig, jag får nästan tvinga henne haha. Och hon frågade om vi skulle ta en heldag också!? Herregud, jag är helt i chock och glad så klart för mitt shopping begär är väldigt stort just nu.

 

puss


Hiss & Diss

Nu var det länge sen jag hissade och dissade något, så nu tycker jag att det är dags!
Först så vill jag hissa personalen och optikern på Smarteyes i Norrköping, jättetrevliga och hjälpsamma. Allt blir så mycket roligare och det blir en skönare stämning när man ska handla eller göra en undersökning. Som på linsträningen så var det en tjej som hjälpte mig och hon var jättetrevlig och stöttande. För det är ínte lätt att sätta i linserna första gången och att tappa tålamodet ligger ganska nära till hands, men om någon sitter där och ger tips på hur man kan göra och säger att det inte är lätt första gången blir det inte någon press heller. Hon som hjälpte mig med linserna var inte samma tjej som hjälpte mig med glasögonen, men hon var jättehjälpsam också och sa verkligen vad hon tyckte och berättade lite saker man skulle tänka på. Sånna saker som man själv kanske inte tänker på när man provar glasögon, vilket var jättebra. Jag är jättenöjd med den servicen jag fått av
smarteyes och kan verkligen rekomendera dem, för de är så prisvärda också.
Jag har sagt detta förut och jag tycker att det behöver upprepas! Det har med Östgötatrafikens nya tidtabeller, de som var innan var super bra och nu suger de nästan alltid. De har till exempel tagit bort 8:55 bussen som var inne i Norrköping vid 10, alltså när affärerna i stan öppnar och jag brukar börja 10.  Nu måste jag alltså ta en buss som är inne i stan vid 9, så jag måste vänta i lite över en timme på att börja vilket suger. Så jag vill dissa de nya tidtabellerna, annars tycker jag om Östgötatrafiken.
puss

Godmorgon!

Började morgonen med att sätta i linserna, vilket gick mycket bättre än igår, dock säger jag inte att det gick snabbt men sabbare än igår. Efter det åkte jag till Viken för att efterbesikta Golfen och självklart gick han igenom, det tog max 5 minuter. Så nu är jag hemma igen men jag känner mig inte riktigt hundra så jag skippar att åka in till skolan i eftermiddag. Får vila mig och läsa i thinking in systems helt enkelt. Nu när jag sitter vid datorn så märker jag att linser och datorer kanske inte funkar ihop, eller så kan det vara för att det är första gången jag har på mig dem. Det är väl sånt som märks antar jag.

 

puss


Hemma

Har varit hemma nu i några timmar och mest spenderat tid med mamma och pappa, vilket jag inte brukar vara så bra på alltid. Just nu vänar jag på att klockan ska bli sju för då börjar ett helt nytt avsnitt av plain Jane, som är min nya favorit serie. Den går på MTV men verkar inte ha någon bestämd tid för förut brukade det gå på söndagkvällen men det verkar inte vara så längre. Jo, jag har bokat en ombesiktning för Golfen på internet, vilket inte gick så bra först, fick typ psykbryt. Men nu är det gjort och imorgon 7:55 så är det dags. Vuxenpoäng, eller hur?

 

Här är mina kära linser och imorgon är första dagen jag ska prova dem på riktigt, dock bara i fyra timmar men man måste ju börja någonstans.

puss


Linsträning

Linsträning är vad jag har varit på nu på förmiddagen, vilket behövs för det är fan inte lätt att sätta i dem i början. Satt säkert en halvtimme för att få in dem i ögat, att ta ur dem var mycket lättare. Men gud så underbart det var när de väl satt i! Nu kan jag gå på fest utan att ha ont i huvudet, ifall inte på grund av att jag inte har mina glasögon på mig. Men jag har inte linserna på mig nu för man får bara ha på sig dem i 4h första dagen, får ha på mig dem imorgon innan jag åker till skolan. Just nu sitter jag på fräcka fröken och äter en as god sallad innan jag ska till skolan. Puss

Godmorgon!

Godmorgon! Jag ska snart gå ut och skotta fram golfen från snön som kom igår, hoppas han startar också! Han brukar vara lite tjurig när det är kallt. Annars så har jag inte så mycket att säga just nu förutom att jag har fått värsta insprationen till att blogga mycket, det beror väl mest på att jag har iaf två som klagar på mig om jag inte bloggar. Allt för dom. Först idag kommer jag göra något som jag tycker är spännnande och lite läskigt, som jag såklart kommer blogga om efteråt. På eftermiddagen har jag bara en föreläsning som jag hoppas kommer vara intressant.

 

puss


Skrattanfall

Hahahahahaha jag dör! Dessa bilder gjorde verkligen min kväll! Så jäkla klockrena!
Hahahahahaha
puss

Äntligen klar!

Jag är äntligen klar med uppgiften som jag skjutit upp hela dagen! Den ska lämnas in klockan 4 imorgon men jag hinner inte fixa den imorgon innan jag börjar vid 1. Ska göra lite andra saker innan jag börjar och vad det är får ni läsa om imorgon. Haha. Vad töntigt det kändes att skriva så, men för att hålla igång bloggandet måste jag ju dela upp det lite. Funderar på att baka någonting men har inte riktigt bestämt mig, jag får se. Nu ska jag bara ligga och se på tv hela kvällen och bara var lat.

 

puss.


Dags för lunch?

Har tagit det gansk lugnt nu på morgonen och läst lite i Thinking in systems a primer, som är rikigt intressant. Men nu känner jag att hungern börjar smyga sig på och enegin börjar dala, så det kanske är dags för lunch? Tror det finns spagetti och köttbullar kvar sedan igår. Köttbullarna var bland de godaste jag ätit, där hade pappa verkligen lyckats. Jag brukar inte gilla hans köttbullar, inget som jag säger högt dock. Hahah. Lunch nu, sedan plugg. Hörs lite senare.

puss


Godnatt!

Den här dagen har tagit kål på mig eller iaf min energi. Har varit helt slut hela dagen, från bussen in till nu. Förstår inte varför jag är så trött? Jag sov ju nästan hela dagen i går och gick och la mig tidigt, sov ungefär nio timmar inatt. Men imorgon är jag ledig och kan sova länge, fast det kommer jag säkert inte att göra bara därför. Jag är egentligen morgonpigg och brukar nästan aldrig sova länge. Men nu ska jag ta mig ett glas mjölk och sedan gå och lägga mig.

puss & godnatt


Zackarias

Kolla in Zackarias nya singel och musikvideo, riktigt bra låt och proffsig musikvideo. Bra gjort skulle jag vilja säga! Så lyssna!

puss


I skolan

Sitter just nu och vid en dator och försöker fördriva tiden, börjar vid 10 men varit här sen 9. Det är östgötatrafikens jävla fel, som jag skrivit om förut. Jag tror denna dag kommer att gå segt för jag går först nu mellan 10-12 sen är det lunch och efter det börjar jag inte förens 15 och slutar 17. Jag kommer inte komma hem förs typ 7 ikväll! Hoppas tiden går fort bara för då spelar det ingen roll. Allt kommer vara nytt idag så jag kommer säkert vara helt slut i huvudet när jag kommer hem, fast egentligen ska jag inte klaga för jag är ledig i morgon. Jag ska hämta min overall innnan jag börjar också men det jobbiga är att jag kommer inte ihåg vart hon sa att hon hade lektion, bra Elin! Jag har försökt kolla på schemat men jag vet inte om hon går i tvåan eller trean..Hoppas hon går i tvåan för då vet jag var hon är.


puss

Nagelvård

Fördriver tiden med att ta hand om mina naglar. Först så har jag gjort rent naglarna, nagelbanden och smörjt in dem med nagelolja. Nästa steg är att göra en fransk manikyr, vilket inte är helt lätt att göra för hand men det blir väldigt snygt. Jag skulle vilja fixa mina naglar igen och göra en riktig manikyr, det blir så fint! Gjorde det till balen och det höll rätt länge och skulle säkert ha hållit längre om jag inte hade delat ut tidiningar. Brevinkast och fixade naglar passade inte alls ihop.

 

Använder först detta kit för att göra rent naglarna.



Sedan detta kit för att göra fransk mainkyr, eller få det att likna en iaf.

puss.

 


Så trött!

Jag har varit så trött idag! Sov till och med två timmar förut, när jag vaknade första gången så trodde jag att det var natt och somnade om. Skulle kunna gå och lägga mig nu men klockan är ju bara lite över fem, så det funkar ju inte. Senare så är det ju ett nytt av snitt av plain jane och det kan jag ju inte missa. Just nu ligger jag och tittar på mammor och minimodeller, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det.

 

Idag har jag hunnit läst lite i boken, så det känns bra. Har även fixat med en grej som jag ska lägga upp här på bloggen under veckan, så ingen kan klaga på att jag bloggar dåligt haha.

 

puss


Söndag

En så länge har jag bara hunnit med att städa mitt rum och skrivit ut dokument som ska läsas tills imorgon, då nya kursen börjar. Miljövetenskap A2 där det mesta kommer handla om sytemteori, vilket känns lite spännade för jag vet inte riktigt vad det innebär. Hoppas att det blir lite mer klart när jag har läst dokumenten och boken som är till det första seminariumet. Att börja läsa i den är nästa punkt på att-göra-listan för dagen. Den är på engelska så jag hoppas att det är ganska enkel engelska för det var ett tag sen jag läste engelska nu. Läste båda eneglska B och C i tvåan på gymnasiet men inget i trean, så hoppas det sitter kvar. Får ha engelsk-svensk-ordboken redo berevid mig haha.

 

 

puss


Dags att göra något?

Har spenderat nästan i hela dagen i sängen och tittat på film, så nu känns det som jag borde göra något. Funderar starkt på att åka till Viken för jag har lite saker som jag måste handla tills ikväll. Mamma och pappa ska ju bort så jag får fixa min egen mat, allt finns inte hemma till det jag vill göra. Får se om jag ska vara själv eller om någon komner hit, det är sånt som märks. Bäst jag fixar mig lite innan jag åker, har fortfarande nattlinne på mig Haha. Puss

Parisien Linköping

Bilden är från: http://www.restaurantparisien.com/index.asp?s_id=3


Parisien var restauranten vi var på igår och den var jättemysig, skulle lätt kunna äta där flera gånger. God mat, trevlig personal och mysig stämning. Jag kan verkligen rekomendera den. Under kvällen började jag förstå hur mycket jag kommer sakna vissa personer från basgrupp c. Men det är ju inte så att vi aldrig mer kommer ses, så det kommer nog bli bra även fast vi inte är i samma grupp.  Det var en jättetrevlig kväll och det var synd att jag inte kunde stanna längre, men vi sa att vi skulle göra om det och då jävlar. Just nu ligger jag och tittar på tv och bara latar mig.

puss


Kvällens outfit!

Som jag lovade förut; här kommer kvällens oufit!
Orangeröd kavaj, svart klänning med volanger båda är från HM. Första gången jag använder kavajen som jag köpte i sommeras när jag och Michelle gjorde Norrköping!
(Alla inlägg som handlar om kläder hamnar i Elin shoppar kategorin) 
puss. 

Taggar inför ikväll

Har känt mig lite seg idag och inte alls så peppad för att spendera kvällen i Linköping när jag kunde göra det hemma i min säng framför någon halv seg film. Men nu är det dags och ändra på det och därför lyssnar jag på min pepplåt, den är så underbar och texten är bäst. Skulle vilja ha en vägg med hela texten på, det skulle vara helt underbart. Så lyssna och njut. Heavy cross med The Gossips, love.

 

puss.

p.s senare kommer kvällens oufit upp.


Fredag

Om man jämför med de senaste dagarna så har jag bloggat väldigt lite idag (än så länge), det beror på att jag har spenderat hela förmiddagen i Åtvid. Jag skrev om det i ett tidigare inlägg att Golfen behövde fixas lite men nu är han fit for fight igen. Jag kom hem runt ett och sedan dess har jag ätit, vilat och nu kommer jag nästan direkt  från duschen. Ska fixa mig inför kvällen som innebär Linköping och resturage med min senaste basgrupp, nya basgrupper på måndag. Tur att jag känner igen iaf hälften av de nya, det var bara en som jag inte hade någon aning om vem det kan vara, spännade! Kanske slänger upp kvällens outfit senare, jag får se. Det beror på om det blir en bra bild eller inte haha. Ärlighet vara längst, right?

 

puss


Plain Jane

Tänker spendera kvällen framför en av mina favorit serier Plain Jane, som handlar om tjejer som inte vågar säga till killen att de gillar honom. Då hjälper Louise Roe tjejerna att vinna tillbaka sitt självförtronde med hjälp av övningar och shopping så de vågar säga vad de känner för killen. Kläderna och förvandligen är det som jag tycker är det roligaste. En bra avslutning på dagen helt enkelt.

puss


Hylla

Alla som känner mig vet att jag gillar rosa saker och det syns ganska väl i mitt rum. Det är vad man skulle kunna kalla väldigt tjejigt men jag gillar det. Innan jag kom in i min rosa period så var rött min grej och jag tycker fortfarande om rött men det passa inte så bra ihop med rosa. När jag var mindre så gjorde pappa en våningssäng till mina dockor i rött och en matchande hylla som också var röd. Docksängen har jag inte kvar längre men hyllan har suttit ovanför min säng hur länge som helst men den passar inte in så bra med resten av rummet. Så nu på jullovet tog jag tag i det och målade om den så den blev vit, som passar mycket bättre till allt rosa som redan finns.

 

Så här såg hyllan ut innan jag målade den. En väldigt klar röd färg som helt klart inte passar med rosa.



Så här blev då resultatet som jag är väldigt nöjd över. På bilden syns mamma och jag när jag är nyfödd. Vilket hår mamma hade då det ser lite ut som en svamp. Hahah. 20 år sedan i år, sjukt. 

puss.

 


God morgon!

Just nu sitter jag på bussen och vi passerade precis Hälla. Jag är lite irriterad på Östgötatrafiken och deras nya tidtabeller för de gör att jag måste åka 8 bussen som är inne 9 i Norrköping och jag börjar 10! Varför ta bort 8.55 bussen? Den enda bussen som är inne i Norrköping när affärerna öppnar. De andra ändringarna är skit samma för mig men ta inte bort 8.55 bussen! Men det jag egentligen skulle skriva om är att min första kurs på universitet slutar idag, miljövetenskap A1. Så nu har jag alltså bara 2,5 år kvar! Haha. Tiden går så läskigt fort, det är sjukt. Puss

Trött..

Efter att spenderat mesta dels av dagen i stan så är jag väldigt trött just nu. Känns som om jag kommer somna när som helst. Felix och jag ligger och myser i min säng under teddyfilten, som måste vara den skönaste filten som finns. Älskar den! Perfekt avslutning på en onsdag. Får se om jag orkar hålla mig vaken tills säsongs premiären av body of prof kl 22, men jag tror inte det.

 

Idag har jag iaf inte bloggat dåligt och det hoppas jag inte att någon tycker heller?;) Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt så att de som klagar kan vara nöjda haha. Allt för er. Imorgon går jag i skolan från 10 till 15, den längsta skoldagen på länge. Nästa period kommer vara ganska mycket enskilt arbete och därför behöver man inte vara i skolan lika mycket, vilket är både bra och dåligt. Nu ska jag gå lämna studieförsökring hos CSN så jag får mina pengar medan jag kommer ihåg det. Glöm inte att kolla in här imorgon.

 

puss.


Linser & nya glasögon beställda

Nu sitter jag och väntar på bussen och dricker vaniljlatte. Allt blir så mycket lättare med en takeaway-mugg med vaniljlatte. Nu har jag varit och gjort synundersökning och beställt både linser, glasögon och solglasögon med styrka. Hoppas allt blir bra nu men linserna får jag inte förens nästa vecka och glasögonen om 3 veckor. Den som väntar på något gott.. När linserna kommer så får nån ha en lektion i hur man sätter i och tar ut dem på 40 minuter, vilket känns väldigt bra. Jag har ju aldrig haft linser förut så därför känns det väldigt skönt. Det var också skönt att Mickan följde med som stöd och smakråd, så tack! Solglasögonen kommer bli så snygga tror jag! Så skönt att kunna ha det utan att få ont i huvudet. Innan jag åker hem ska jag svänga upp till mormor och morfar för att hämta bröd hon bakat till mig sen ska jag hem och sova! Puss

Taco hos Mickan

Just nu sitter jag soffan hemma hos Mickan och är as mätt efter att vi har ätit taco. Mickan hämtade upp mig när jag slutad efter det så handla vi till taco. Nu kommer matkoman och smyger sig på känner jag. 20 i tre ska jag vara på smart eyes för att prova linser och fixa nya glasögonen. Något som behövs och som jag tycker ska bli spännande! Jag är lite nervös inför linserna, hoppas att det kommer gå bra :) Ska blogga efter också ;) Puss

Bloggar dåligt?

Jag får börja bli bättre på att blogga märker jag för det kommer in vissa klagomål ibland på att jag bloggar dåligt. Imorgon ska jag gör något som jag tycker är spännande och lite nervöst, försökte till och med få med Beckis som stöd men hon skulle tyvärr jobba så hon kunde inte. Jag lovar inte att ni kommer tycka att det är spännande men jag tycker det. På grund av dessa klagomål så kommer jag mobilblogga före och efter det jag ska göra imorgon så det blir lite mer som en blogg med massa inlägg om saker som händer under dagen. Hoppas ni som klagar blir nöjda då? Det blir dock inga bilder för jag vet inte hur man lägger in dem när man mobilbloggar hahaha. Teknisk som jag är. Så imorgon kommer det bli många inlägg, det lovar jag.

 

puss


Tisdag

Idag har jag pluggat, besiktat golfen, varit ute och gått, pluggat mer. Golfen gick inte igenom besiktningen tyvärr och det var ganska många fel så på fredag (min lediga dag) ska jag till Åtvid och fixa det. Jag ska vara där halv 8. HALV 8 PÅ MIN LEDIGA DAG?! Men vad gör man inte för sin älskling. Att jag besikta bilen själv måste väl ändå vara värt vuxenpoäng eller hur? Det tycker jag iaf men nu måste jag träna lite till på min presentation som jag ska hålla imorgon på 5 minuter. Jag är lite nervös men jag hoppas att det går bra!

 

puss,


Sofia 20år!

I fredags var det dags för den första av många 20årsfester i år och det var såklart Sofias! Det var riktigt kul att träffa folk man inte sett på ett tag. En väldigt lyckad fest skulle jag säga, vilket gjorde att jag var ganska sliten i lördags. Jag tog inte många kort men några blev det så tänkte visa dem.

 

Födelsedagsbarnet & Magnus.



Kåge & Jesper redo för lite..



..Beerpong!



Särbo & Mickan 



Kristoffer var så klart med!



Han snusade löst..



Tim (kapar'n) var liiiitee dragen



Tim, Jesper & Jossan som är nyförlovade! Grattis till dom! :) Alltså Jossan & Jesper inte Tim. Haha



Jossan får avsluta kvällen som var väldigt lyckad! 

Tack för en grym fest.

puss


så var det måndag igen

Just nu sitter jag och väntar på bussen som går om 20 min hem till viken. Hade bara en kort dag i skolan vilket var skönt, sista mötet med basgrupp c också vilket är lite blandade känslor. På fredag ska vi ut och äta allihopa i Linköping så det kommer att bli en trevlig avslutning på vår tid tillsammans. Haha. När jag kommer hem ska jag först äta och sen plugga. Har flera rapporter att läsa och en presentation att förbereda inför onsdag. Gör jag allt idag kan jag vara helt ledig i morgon. Ska försöka lägga upp bilderna från festen i fredags men blogg.se ville inte samarbeta igår när jag försökte så hoppas det går bättre idag. Puss.

Vår & sommar 2012

Nu har jag köpt och beställt lite från min önskelista av kläder från HM som jag la upp för ett tag sen. Vill ha allt men får ta lite i taget för min plånbok är ju inte så stor nu när jag suderar. Fattig student stämmer ganska bra in på mig just nu men hellre fattig nu så jag kan få mitt drömjobb senare.

 

De med vit text kommer snart hem till mig och ringen har jag på fingret just nu.


puss. 


Tisdag

Idag har jag verkligen spenderat hela dagen i skolan och med skolarbeten, så nu är jag så trött! När jag kom hem tänkte jag ta en powernap men gick ut och gick istället för jag kände att min hjärna nästan hade syrebrist. Jag har suttit inne verkligen hela dagen förutom när jag gick en snabbis til Ica och när jag gick till och väntade på bussen. Det var så skönt att få lite frisk luft och röra lite på sig efter att ha suttit still en hel dag.

 

När jag kom in igen var min kinder så där härligt röda som de bara blir när man är ute när det är lite kyligt eller druckit vin. Detta är något jag gillar med att vara ute i kylan och när man känner hur det nästan biter i benen av kylan. Efter detta hade jag energi nog för att börja komplettera min hemtenta, så nu har jag faktiskt gjort klart en av grejerna hon som rättade min klagade på. Tror jag bara har en sak kvar att göra på min att-göra-lista för idag, så underbart!

 

puss.


Klagomål

Jag har fått vissa klagomål på att jag inte har bloggat så mycket de senaste dagarna från en viss person (läs Michelle) så nu har jag gjort tre inlägg. Har flera på lager men jag är så trött nu och börjar tidigt imorgon så jag orkar inte hålla på att ladda upp bilder och fixa. Jag kanske kan fixa det imorgon det beror lite på när jag slutar skolan i morgon. Vi får se helt enkelt men nu får du vara nöjd så länge Michelle!

puss & Godnatt!


Torsdag v1

Oskar och jag hade bestämt att vi skulle se på jvm på natten och umgås eftersom han snart skulle åka tillbaka till Göteborg. Först försökte vi få med oss Michelle men det gick inte så bra för hon hade andra saker för sig sedan försökte vi med Edvard men han hade tenta. Då ringde jag till Emelie och frågade om hon och Magnus ville komma hit och umgås med oss. Nu låter det som Emelie och Magnus var vårt sista val men så var det inte alls vi trodde bara inte att de var sugna att se på hockey.

 

Efter lite övertalning så var Emelie, Magnus och Oskar på väg hem till mig för att spela spel och vänta på att hockeyn skulle börja. Jag ville köra monopol eftersom jag ville ha revanch efter mitt förra nederlag mot Oskar men det ville inte de andra så vi körde Draw. Lite som pitchernery fast med konstigare och snuskigare ord. Ett mycket underhållande spel men Oskar hade också med sig alfapetbrickor så vi körde hans spel tror det heter go? Det är som wordfeud och alfapet fast utan spelplan. Senare använde vi brickorna till något helt annat och vi uppfann till och med ett eget spel hahah. Här kommer några bilder som visar hur mogna vi är ibland.

 

 

 

 

Det var en mycket underhållande kväll måste jag säga och Svergie vann!

puss.


9 Januari 2012

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det prinsessan Beckis födelsedag! Så min kväll har jag spenderat med henne och Charlie, Emil och Sandra. Vi har ätit pizza och fikat vilket var mycket trevligt!

 

En bild på oss från nyår 2010/2011

 

Puss & Grattis igen!


One Direction

Det är precis min musiksmak! Boyband for ever! Lyssna och njut.

 

puss


Dogs 101

Kan man bli annat än kär när man kollar på detta?

http://www.youtube.com/watch?v=rd5dR7YR2ig

puss.

Tredje januari 2012

Godmorgon!

 

Har precis ätit frukost och sitter nu i sängen och funderar på vad jag ska hitta på idag. Min sista dag på jullovet för imorgon är det dags för skola igen. På ett sätt är det skönt att skolan börjar igen och på ett sätt skulle det inte göra någoting om lovet var lite längre. Det är bara tre veckor lite drygt kvar på min första kurs på universitetet; miljökunskap A1 och nästa heter A2. Jag längtar till den nya kursen börjar för jag tror den kommer vara sjukt intressant och lärorik. Den är även mer idiviuell vilket passar mig väldigt bra och det ska bli skönt att slippa projektarbete ett tag. Men det är också kul och väldigt nyttigt. Nu var jag väldigt seriös kände jag men skit samma. Jag hittade en artikel igår som beskriver vad en miljöinspektör gör och jag vet att några har varit lite nyfikna på det så ska se om jag hittar den på internet.

 

Puss.


Nyår 2011/2012

Jag firade nyår hemma hos Sofia och det var riktigt kul! Jag tänket visa lite bilder som Rasmus har tagit för min kamra låg i väskan hela kvällen och resten av bilderna finns på hans facebook.
2012 kommer bli ett grymt år! Första dagen spenderades med att se på rallyfilm och äta pizza. Behöver jag säga att det var jag, Sofia och grabbarna? Hahah.
puss

RSS 2.0