STYLE BY TYRA I NORRKÖPING!

Vid halv 6 ställde vi oss i kön för att hoppas att vi skulle få en goodiebag, vilket de första hundra fick men sån tur hade vi inte. Premiären var kl 19.00.  Men vi fick sällskap av Mickan, vilket inte var så illa. Jag tog lite bilder med mobilen så kvaliten är väl inte jättebra, men den duger.

 

Så såg det ut framför oss när vi kom dit och kön bara växte och växte.

 

Nästan framme vid insläppet!

 

Tyra hade fullt upp med att fotas med bloggläsare.

 

Tyra herself snygg som vanligt!

 

Nu är vi nästan inne i butiken! Wuhu! Efter typ 2h köande.

 

 

Väl inne i butiken så var det 20 % på hela sortimentet så då köpte jag detta armband!

 

Även vi var ju tvungna att ta en bild med Tyra. Hahahahaha! Hon var jätte trevlig :D

 

Det var ganska roligt att ha varit med på öppningen och alla som jobba där var jättetrevliga.

Tack Sandra för en riktigt bra dag på stan! <3

puss & god natt!

 


VÄSKAN

Jag har länge letat efter en diskret svart väska som är liten och har lång axelrem som man kan ha när man går ut. för min röda partyväska är lite sliten efter studenten. Men idag inne på HM så hittade jag den perfekta svarta väskan för bara 99:-, perfekt! Men det var bara ett litet problem det var en stor toffs på dragkedjan på sidan, vilket inte jag tyckte var så snyggt så jag köpte en fin nyckelring på UR & PENN för 15:- och satt dit istället. Mycket snyggare!

 

 

puss.


Stan med Sandra!

Idag på eftermiddagen drog Sandra och jag in till stan för att vi skulle gå på Style by Tyra öppningen, men Sandra ville gå på stan en sväng först så det gjorde vi. Jag köpte lite jag också som jag tänkte visa.

 

 

3 färgglada linne något som min garderob verkligen behövde och att de kostade 29:- styck gjorde ju bara saken bättre och de sitter perfekt. Och sen köpte jag en väska men jag gjorde lite ändringar på den så jag tänkte visa den i ett annat inlägg och i ett till inlägg kommer bilder från style by Tyra butiken.

Många inlägg blir det idag! Inte illa.

puss.

 


Min kväll

Efter en hel dag på standen kan det vara skönt att avsluta kvällen med lite spa och det är precis vad jag ska göra nu.

 

 

puss!


Kalvö!

Började min dag med en powerwalk och då träffade jag på Hanna och hon frågade om jag ville följa med till kalvö, vilket jag tyckte lät som en riktigt bra idé. Så vid 10 hämta hon upp mig så hämtade vi Unni på vägen. Så jag har legat och stekt där nästan hela dagen. Nu på kvällen har jag varit vid Ålgöl med mina vänner men det var inte så skönt i vattnet där som i havet, konstigt nog.

 

 

Så underbart har det varit! Och det blir en repris i morgon om vädret tillåter, men det hoppas jag!

puss.


Mina senaste inköp!

Ett par cheap monday jeans som det var halva priset på & ett par mysbyxor. Båda kommer bli favoriter! Hatar jeans men cheap monday älskar jag.
En Elin-tröja som min mamma sa & en orange kavaj. Älskar färgen!
Lite flytta hemifrån grejer som är rosa såklart. Nagellack har blivit min nya grej, verkligen älskar det. Den blåa färgen är så fin. Klockan älskar jag också! Har tittat på den ett tag och igår var den på rea och den blev min för 150kr. Över detta så köpte jag ett fotvårdskit, mascara och rakhyvlar.
Så nu är mitt shoppingbegär stillat för ett tag iaf.
Tack Michelle för en bra dag på stan, du är bäst! <3
puss!

En olycka

Precis igår efter att Michelle hade åkte hem så ringde telefonen och det var farbror Charlie som ringde och sa att pappa och han var påväg in till akuten. De hade rullat ganska regällt med rallybilen och pappa hade ont i bröstet så de skulle bli uppkollade men annars så mådde de bra. Paniken blev ju väst av att det var Charlie som ringde och inte pappa men vi skulle iaf hämta pappa i Åtvid när de kom hem från sjukhuset, det skulle dröja. Så jag åkte till Grännäs och spela volleyboll med gänget och när de andra drog till pizzerian så drog jag hem. Väl hemma så ringde Charlie igen och sa att de skulle vara klara om en halvtimme så vi kunde åka, så mamma och jag åkte till Åtvid och väntade på dem. När dom kom dit så såg man att pappa hade ont men att han inte var så allvarligt skadad och Charlie han mådde som vanligt men han trodde att han skulle få värst ont på onsdag för han kropp var lite seg. Men då åt grabbarna lite och vi fika i väntan på att Daniel och rallybilen skulle komma hem för pappa skulle ju ha sina grejer. När Daniel kom så fickk vi se rallybilen och den såg inte så rolig ut men jag tog kort på den som jag tänkte visa.

 

 

 

 

Det är ju tur att bilarna är så säkra som dom är asså! Rally är en farlig sport, tur att de inte kan köra mer i år iaf. Men pappa mår bra han har lite ont men han fick lite herregösespiller så det blir lite bättre.

Tänkte lägga upp mina inköp från igår lite senare i ett lite roligare inlägg.

puss.

 


En dag hos Michelle

Fast det stämmer ju inte helt eftersom vi vakna hemma hos mig. Men skit samma vi har varit i stallet typ hela dagen och jag har ridit två hästar vilket jag börjar känna av. Men kul har det varit! Så tänkte lägga ut lite bilder på bland annat sjukt söta kattungar och föl. Enjoy!

 

DÖÖR SÅ JÄVLA SÖT!

 

'

Asså älskar bilden!

 

 

SÅ JÄVLA SÖTA OCH CHARMIGA!

 

Michelle & Bardur (snygg hingst!)

 

Mitt föl! Jag måste ha en fläckig häst när jag ska köpa häst. SÖÖÖT.

 

"Gullig är jag"

 

Jag och Frigg! Vi förstår varndra så bra och hon är så söt:D

 

Michelle räcker ut tungan, moget!

 

Har haft en sjukt bra dag och det ska nu avslutas med lite vin och skit snack. Taggar shopping i morgon!

puss.


Åska!

Fy fan vad det åskade inatt och regnade. Mitt i alltihopa så sprang jag runt och dela ut tidningar, vilket var en upplevelse. Men nu har jag ju faktiskt bara en natt kvar. Hur underbart är inte det på en skala? Sen är jag ledig till typ den 20 augusti då skolan börjar. Just nu ligger jag och väntar på att någon hör av sig och säger att den vill bada. Sofia var på men sen var hon tvungen att Jobba fast hon lova att vi skulle bada ikväll. Så jag funderar på att trösta mig med den fjärde twilight boken som jag lånade idag. Måste ju fräscha upp minnet lite inför hösten. Puss.

Style by Tyra

I måndags så skickade jag efter lite smycken från style by Tyra och fick dom idag. 2 dagar tog det bara hur snabbt som helst ju! Älskar deras smycken och det är ju as kul att de ska öppna en butik i Norrköping! Nästa vecka någon gång funderar på att åka in och gå på öppningen och försöka få en goodiebag. Nån som är på? Men jag tänkte att jag skulle visa smyckena jag köpte, det var ju liksom 30% rabatt för att de fyllde 1 år så det var ju bäst att passa på!

 

Ett kors som går över två fingar. As snygg, kommer bli en ny favorit!

 

Ett armband, nästan samma färg som den nya väskan. Älskar färgen, kommer nog också bli en favorit.

 

Idag väntar en skön dag med la familja. Mormor och morfar kommer hit på middag så jag ska hämta dem i Viken senare så att de kan dricka lite vin. Bara 2 dagar kvar på jobbet också! Underbart! Har en fullspäckad helg med massa roligheter så jag önskar att lördag kommer hit fort!

puss.


Onsdag

Idag har jag jobbat och det är inte vilken vanlig onsdag som helst, utan min sista jobb onsdag! Inga mer hemmets journal, känns riktigt bra. Annars igår hände det inte så mycket på dagen jag låg mest och kollade på how I met your mother, sen runt 6 så ville jag bada så då badade jag och Sofia i Ålgöl. Sen när jag kom hem gjorde jag mat och lite senare åkte jag, Jossan och Jesper till Grännäs för att bada. Vi tog upp Camilla på vägen också. Mitt första dopp i havet! När vi hade badat klart kom Charlie, Beckis, Sandra, Calle och Simon dit men ingen av dem bada. Då ringde Dogge och sa att Davids bil hade stannat så då åkte vi dit och kolla på när de skulle bogsera saaben. Det var min tisdag det, idag väntar en lugn dag hemma tror jag.

 

Puss!


Ny väska

För några veckor sedan så skickade jag efter en väska och jag fick den här om dagen, så jag tänkte visa den. Kenza har en likadan så jag känner mig lite wannabe men väskan är sjukt snygg och lätt värd 200kr. Så jag är nöjd, men mitt shopping sug blev ju inte mindre. Så nästa vecka får det väl bli en tur till Norrköping kanske. Men nu ska jag se på how I met your mother, bästa serien ever.

 

Puss!


Vimmerby!

Innan vi bowla i fredags så fråga Jossan om jag ville följa med till Vimmerby på lördagen och visst ville jag det. Förra året var jag där med Beckis.  Så när jag kom hem från jobbet runt 6 så gick jag och la mig och sov till kvart över 7, så åkte vi vid 8. Det var jag, Jossan, KG, Erik och Fille. Det var trevligt, synd bara att Martin fick svart flagg i B finlalen. På vägen hem stannade vi på Kårtorp och köpte glass, så jag var väl hemma runt 8.

 

Puss!

 


Fredag

I fredags så kom mamma och pappa hem, vilket var ganska skönt. På kvällen åkte jag och hämta mormor och morfar som hade varit på kryssning. Senare så följde jag med Jossan och Malin och bowla i viken, något som jag inte har gjort på flera år. Vilket syndes på mitt resultat.

 

 

Malin in action

 

Jossan in action

 

Jag in action

 

Resultatet, jag sög..

 

Sen gick vi till Melkes och tog varsin läsk, eftersom vi skulle jobba på lördagen haha.

Det var min fredag.

puss

 

 


Bada!

I tisdags var vi och badade i Ålgöl med Eve, Emil och Cleas, när jag säger vi så menar jag så klart Emelie och mig. Emelie och Cleas badade inte så Emelie tog kort på oss.

 

Senare på dagen så var vi i Skedshult och bade med Sofia och Bonnie. På kvällen grillade vi här med Charlie, Camilla, Emil och Cleas. Senare på kvällen åkte vi till Ålgöl igen för att ta ett kvällsdopp och då badade Emelie också :D

puss.


En rolig sak

En rolig sak är att jag har kommit in på miljövetare i Norrköping, vilket jag är väldigt glad över. Inte för att jag inte trodde att jag skulle komma in, men man vet ju aldrig. Så skola i 3 år till känns inte helt fel faktiskt. Annars så har Emelie typ bott här sen i fredags, men igår åkte hon hem och idag kommer mamma och pappa hem. Ska bli lite skönt. Jag jobbar som vanligt men bara i morgon och en vecka till. Nu ska jag gå upp och äta frukost! Puss

Karnebåt 2011!

I lördags var det dags för karnivalen en av Valdemarsviks höjdpunkter, då var det fest. Det var säkert det med i fredags också men då jobbade jag så jag märkte inte av det så mycket förutom att jag hitta en som sov i en trappuppgång. Men här kommer iallafall bilder från i lördags, som jag tog med min mobil.

 

Förferre hos Beckis, precis som förra året!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MICHELLE KOM! :D <3

 

Den berömda pungfällan, eller hur var det David?

 

 

Beckis och David avslutade kvällen med ett dopp på Grännes!

 

Tack för en sjukt underhållande kväll!

puss!


och jag som skulle blogga varje dag

Det gick ju så där med det som Emil skulle ha sagt, men nu är jag här igen. Fast de senaste dagarna har mest sett likadana ut. Jobba, sova, slöa, bada, sova och så börjar det om igen. Men igår var jag vid yxningen och stekte med Beckis, Camilla, Johanna och hennes kompis sofia. Jag hade aldrig badat där förut och det var jävligt kallt Men bada gjorde vi och Beckis och jag hoppade från hopptornet som små barn fast mycket räddare. Fast jag hoppa från 3:an och Beckis från 2:an så vi var stolta över oss själva. Sen frog vi till pizzerian för lite mat och sen vidare till ålgöl. Då följde Charlie, Dennis, Calle och Simon med. Efter det åkte jag hem och sov vad dom andra fortsatte med har jag ingen anning om. Idag är det första dagen på karnivalen och Emelie kommer hit, wuhu!:D Nu väntar jag på att Charlie ska komma hit. Puss.

Min tisdag

Jag jobbade ju på natten och slog rekord, jag var klar 5 i halv 6. Sen hem och sov vilket jag gjorde till typ 1. Eftersom det var dåligt väder så bestämde jag mig för att se på film, vilket jag gjorde hela dagen. Och dregla över Ashton Kutcher, sjukt jävla snygg är han! Senare ville jag bada men var sjukt trött så när dom andra skulle bada på grännes hoppade jag över de. Men sen 10 min senare ringer Charlie och frågar om vi kan bada så då åkte jag till ålgöl så Kim Charlie och Tonja dit. Vi badade lite Ioch sen åkte Charlie och jag ner till viken för han var hungrig. Sen åkte jag hem och sov. Det var min tisdag det! Puss

mobil blogg, oh yes

Jag tar tillbaka allt jag sa igår om att inte kunna blogga från mobilen. Allt jag behövde göra var att prata med ett proffs, alltså Sandra som visade hur man skulle göra. Fan vad nice och tack Sandra! Vad gör jag nu? Jo jag har precis vaknat och ska snart gå upp och fixa frukost. Det är dåligt väder idag vilket betyder film! Är grymt sugen på att se pocahontas, men måste fixa den först. I alla fall så kommer den här mobilen vara bra för mitt bloggande, gilla! Puss

Suger fortfarande på att blogga..

Men förra veckan var det fint väder då kan man inte sitta inne! Sen jobbade jag hela förra veckan, natt dessutom så jag sover bort halva dagarna och när jag vaknar så är det dags för nya äventyr. Men lite update kan jag ju ge: köpt ny dator och mobil, som dock inte funkar att blogga ifrån så funderar på att skaffa ny blogg någon annanstans. Resten av bilderna från studenten orkar jag inte lägga upp och de flesta ligger redan på fejjan så. Idag har jag inte gjort så mycket bara fixat abonemang till nya mobilen och fick spotify premium i 6 månader, nice! Nu håller jag på att flytta över alla saker från den här datorn till den nya. Tar tid, men det här är nog sista gången jag bloggar från den här datorn, lite sorligt.

 

Varför jag har köpt en ny dator är inte för att den här inte funkar utan för att gångjärnen till skärmen har nästan gått av så jag kan inte flytta på den, så jag måste ha den uppställd mot något så den har stått på mitt skrivbord nu i några månader. Ska bli en riktig lyx att kunna flytta datorn.

Men nu har allting flyttats över så nu ska jag starta min nya dator :D

puss.


RSS 2.0