GRATTIS SNORUNGE!;D


Grattis till körkortet! DU ÄR SÅ JÄVLA BÄST SÅ DET FINNS JU INTE!;)
puss!

Min dag i korthet

Bra start med engelska c sen börja med matte D. In till stan med Martin. Körlektion, gick mycket bättre än i tisdags, gilla. Sen blev det en sväng på stan, men jag missade tre bussen. Men som tur va så stod Sandra nere på resecentrum när jag kom ner och sen kom även David och Charlie. Väl hemma i viken igen gick vi och åt pizza (inte jag såklart!) Mycket trevligt! Sen skjusade David hem mig och Charlie, snällt där!


Mina inköp idag: en blommig tröja & en svart kjol med dragkedja.

Nu ska jag fortsätta se på svergies värsta bilförare;)
Puss!

TRÖTT...

Jag är så jävla trött på allt, på skolan, på allt som måste göras, på alla jävla krav, på att vara "duktig", på att alla som tror att man alltid är glad och är possitiv. SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ALLT!

Förutom en sak: MINA VÄNNER!
Vad gör en inte på topp humör om inte en dryg Beckis som inte har hajat detta med talföljd. "ska jag följa efter dig med hem" Man kan nästan tro att det är Beckis som är från Etiopien och inte Sandra. Fast det förståss Beckis slänger ju inte sina trosor omkring sig som vissa andra... Sandra. Mina rim lika med BÄST! Att göra foot-five med David gör ju en inte ledsen direkt. Och nyheten om att Charlie har fått ett x-box gjorde typ min dag. Plus att vi ska gå på mycket på bio snart blir man ju inte ledsen över heller. NI ÄR BÄST HELT ENKELT! (Klart det finns fler som är bäst).

Beckis kan tydligen inte läsa heller:
"Jag fich ihop Andreas Eklöf till Elin Asklöf."
Bra, Beckis, bra:D
Puss!

Måndag, eller?

Somna halv 9 igår, har varit trött hela helgen. Jag och Charlie slängde in handuken hos Emil i lördags runt elva. Men iaf började dagen med ett stort leende på läpparna, känndes som det skulle bli en riktigt bra dag! Det var det med! Jag och Sofia tog en tidig bussen hem och vem satt inte på den? Jo Beckis som var på sitt numera vanliga dryga humör, men jag gillar henne ändå, Eller?;) Patrick var även han där och ja alla som har träffat honom vet ju hur han är.

Sen till ica för att inhandla lite godis, har ju nationellaprov i matte C imorgon, hahahahahaha! Kommer jag ur det levande så är jag glad. Nej, det kommer gå bra. Sen var vi ännu mer dryga, 535 med vår allas favorit chaufför Mats! Mer känd som Sandras pappa. Gilla, man känner sig alltid lika säker när han sitter bakom ratten. Ha, undrar om någon kommer säga det om mig någon dag. Det är väl sånt som märkas antar jag;)

Såg nyss att mitt test på körteorin trots allt sparades så tummen upp på det! Kanske borde plugga lite mer på det senare. Har ju körlektion i morgon, undrar om det är ett vinnade koncept att ha en körlektion efter fyra timmars matte prov. Jag får återkomma med svaret imorgon helt enkelt.

Men nu ropar engelska författare på mig så jag måste gå!;)
Hörs kanske senare;)
PUSS!

SÖNDAG

Nej jag orkar inte skriva något just nu. Jag är arg på min dator. Bara så ni vet. Vill sova nu.

EN DIKT TILL BECKIS!

Beckis, Beckis, Beckis
Hon kan byta blöjor och ta hand om era barn,
Medan det ända jag kan är att räkna ut roten av x
Ja, det är ju något att lära sina barn, eller?;)
Beckis ställer alltid upp och gör en på bra humör
Så därför tycker jag att vi tackar henne genom en hunör

Jag suger på att rimma
Och beckis är bra på att simma
Våran grej är Att bada näcka
Och att vara käcka

Vi brukar pruta och pratar öppet om bajs
vilket är jävligt nice
Trots att andra kanske inte håller med
Men de kastar vi iväg med hjälp av en sked

Beckis är bäst
typ som en häst
Jag brukar ramla
Beckis brukar famla
det är vår grej
hej.

Vet ej vad jag skulle utan Min mamma
som mej ej amma
Min pappa rullar runt med andra
Trots detta fick jag en syster som heter Sandra
Fast jag vet att du är hemligt kär i karln
som heter Arn

Du är bäst min häst!

När du har läst denna dikt med lupp
hoppas jag du gör tummen upp.

LANAR - TUFF JO JAG VET!

Nu är det dags igen för ett lan här hemma oss Sofia mitt ute i västertryserums djupaste skogar! Så här sitter vi runt ett stort bord med våra datorer och spelar age of empire, eller Sofia, Olov, Emil, Jossan och Charlie gör det och jag sitter mest och tittar på internet, jag är så trött!

Imorgon ska vi hem till Emil och grilla, GILLA!:D

Puss!

Hinner massor på en torsdag.

Idag känns det som jag har hunnit massor. Först såg jag min rädsla i vitögat och höll tal på engelska i tre minuter och är lite stolt över mig själv att jag inte tog en fika istället. Sen plugga matte med Sanna, har ju NP i Matte C på tisdag. Kommer gå super bra, verkligen. In till stan och äta på Donken med Martin och Albin, trevligt. Martin och jag pratade om hur jobbig en viss person va i vår klass idag, man blir så trött.

Sen ut och ha körlektion och köra vid spiralen, lite läskigt men jag lever. Plus att tillslut gick det bra! Sen buss med Charlie, alltid lika trevligt. Sen hem och nu har jag skrivit på Historian och gjort klart engelskan. Så nu ska jag läsa snabba cash! Hjärta.

Man hinner massor på en torsdag om man bara vill!
Puss!

Kemiälskling

Mitt huvud är rätt tungt efter att ha pluggat kemi i 2.5 timmar ungefär, men lite härliga avbrott. Typ som samtal med Sofia och fika med mamma. Men imorgon smäller det får då ska jag göra kemiprov, skulle bli så jävla glad om det blev ett VG, man kan ju alltid hoppas. Så ingen sovmorgon imorgon inte och inte nästa vecka heller för då är det nationellaprov i matte C. Gud vad roligt!

Men måste säga att det går bra nu! Happyface;D Men fritid på vardagarna kan man ju kyssa hejdå! För nu är det bra betyg som gäller!

Kul att jag har skrivit ett helt inlägg om skolan. Men sånt är livet!
Nu ska jag sova!
Puss!

LÖRDAG - BILDER

Haha kul att alla bilder är antingen på Charlie eller David;)





Asså David, hur SNYGG får man va?:O
Sandra fick några kunder igår kväll med!;)


Frächt Charlie! Raka dig för helvete!


Charlie i Idominsalav även känd som fjortissalva och det syns inte på bilden men han har toffsar på benen!
Inte en vanlig syn! Så njut eller äcklas,  valet är erat. Jag tycker själv att han är väldigt lik Erik Saade.

"Idomin låter typ som någon sjudom" - Emil. Emil kanske har rätt är idomin en sjukdom? Eller snarare ett beronde?

Tack för denna kväll!
Puss!



Söndag

Först upp och städa, sen iväg till Sanna för att rida. Underbart vare! Vädret+hästarna= KÄRLEK. Men är också det samma som träningsverk. Har ju inte suttit på en häst på typ flera månader och då får man träningsverk. Sen hem se på how i met your mother och äta kladdkaka, för om man har gjort av med lite kalorier måsta man ju få i sig lika mycket igen, Elller?;)

Sen övningsköra ner till viken och där stå och sälja godis på bion med Beckis, vi var båda lite sådär lagom drygtrötta. Lite roligt sådär! Sen övningköra hem. Duktigt!

Sen plugga tyska i en halv timme, sen sova 20 minuter och sen på tyskan igen i ungefär en 1,5 timme. Så hoppas det går bra på provet imorgon! I need it! För om det går bra så kanske jag kan få VG i slutbetyg och JAG VILL, JAG VILL HA DET! Men nu sitter jag här och väljer mellan att plugga kemi eller börja skriva på historian? Hmm svårt val det där!

Puss!

Vantar + päron

Förra inlägget skrevs av Beckis, Emil och Charlie om ni inte fattade det:D
För en stund sen höll Beckis och Charlie på att kasta en av mina vantar och när den slog i golvet så lät det hårt. Inte som när man kastar en vante i golvet liksom. Då hade dom lagt ett päron i vanten och det hade sprängts och mossats inuti vaten. Frächt, men Beckis sköljde ur vaten med vatten så jag hoppas päronet har försvunnit. Fortsättning följer...

Men jag var tvungen att blogg om detta tycket Beckis och Charlie, så nu har jag gjort det. De har även åkt /gått hem nu. Så nu är det bara David, Sandra, Patrick och Camilla kvar. David och Sandra ser på en film så får se när den tar slut.

Bilder kommer kanske upp imorgon!;D
Puss!

Kissemiss!

Jag måste erkänna en sak! Jag tycker att mina katter är så himla sexiga, så jag brukar kela med dem väldigt mycket :D Det är inget fel med detta, eftersom det inte är förbjudet i Sverige än, vilket jag tycker är mycket bra och mysigt ;D Felix och Måns gör ifrån sig konstiga ljud som du inte ens kan föreställa dig. Denna faktor höjer stämmningen markant!




PUSS PÅ DOM!

ingen rubrik

Min uppdatering suger men det beror bara på en sak- SKOL JÄVELN!

Igår såg jag och Charlie Shutter Island, inte super bra, inte läskig - men har man inget att göra i två timmar och 20 minuter så kan man lätt slå ihjäl tiden med den.

Idag har jag pluggat, övningkört, rört lite på fläsket och nu är jag jävligt sugen på kladdkaka så jag kan nog lägga till baka på min lista.

Ikväll kommer gänget hit, trevligt!

Det var väl typ allt!
Puss!

P.s vet ifan hur jag ska överleva den kommande veckan, men men.

PLUGGA - MITT LIV

Ja, rubriken säger väl allt. Allt jag har gjort den här kvällen har varit att pluggat! Först blev det körkortsteori, sen matte matte matte! Nu senast engelska C. Imorgon är det matte, matte och ja matte som står på schemat. Fan jag vet jag inte hur jag ska orka allt. Kul att jag bara skriver om skolan men tyvärr så är den mitt liv just nu. Tragiskt, jag vet.

Men nu är det DH och sen Cougar Town!:D
Puss!

UNDERBARA SOMMAR!






Underbara colorado, eller hur Sofia och Emelie?;)









Emelie vi måsta ha en helg bara du och jag!:D








Den älskade golfbilen! Hoppas vi syns i sommar:D


NU vill jag ha nya härliga sommar bilder! NU!:D

Puss!






SOMMAR- KOM HIT NU!

Idag när jag damsög i köket så fick jag en flashback på hur det brukade va på sommarfredagkvällar när jag var liten och det är fortfarnde så. Men det brukar se ut så här; mamma och pappa sitter på framsidan i våra utemöbler och väntar på att maten ska bli kvar och sen kommer jag ut och sätter mig vid dörren och berättar om min dag. Fan vad jag längtar tills man gör sånt igen! Tills man kan gå barfota ute och känner de uppvärmda plattorna under fötterna.
Men tyvärr är det lång tid kvar! Min sommar 2010 kommer bli så jävla bra!:D

Nu blir det att lyssna på Rolandz som bara andas sommar!
Puss!

Las Piramides!

Igår betalade mamma vår resa till Tenerife den 2 november 2010! Så jävla nice  kommer det att bli! Men jag tänkte visa lite blider så ni blir lite avundsjuka!:D





Här ska jag bo en vecka, så jävla underbart! Synd bara att det är så lång tid kvar;)
Puss!

SJUK

Min dag har spenderas mest i sängen, för jag har inte kunnat sovit inatt pga att jag har haft så ont i halsen!:(
Men jag har hunnit med lite läxor iaf!:D Men jag blir hemma imorgon med för min hals typ hatar mig!
Men ikväll är det Gray's!:D

Puss!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SÄRBO!



GRATTIS PÅ 18ÅRS DAGEN EMELIE! JAG ÄLSKAR DIG<3

ZACKARIAS!

Nu har jag beställt Zackarias nya album! :D
Min dag har väl inte varit något speciellt förutom att jag åkte buss med Charlie och Beckis! Det är typ det som har hänt och 21.00 börjar DH igen! Och imorgon är det grays! UNDERBART!;)

Men nu ska jag plugga lite!;)
Puss!

GRATTIS CHARLIE!:D





DU ÄR BÄST! INGEN PROTEST! <3

IN YOUR FACE!

Ja när folk sa att 2:an skulle vara det värsta året, så trodde jag dom inte. Jag tänkte, puh det här klarar jag och det gör jag men jag är så trött! Vi har jämnt tusen saker som ska göras, prov och inlämningsuppgifter och allt möjligt. Plus att man ska orka ha ett liv utanför skolan och just nu känns det som jag bara skulle vilja lägga mig ner i sängen och sova bort all snöslask och alla måsten. Men tyvärr funkar ju inte det!
Herregud, vi har precis haft en veckas lov och det känns inte överhuvudtaget! Som jag sa till Beckis, Jag längtar till den veckan då man inte har något att göra i skolan och just nu känns det som den veckan inte finns alls.

Den här veckan har jag kemiprov, svenska inlämningsuppgift och engelska. Svenskan är jag klar med och imorgon ska min privata lärare Sanna hjälpa mig med kemin! Sen blir det hem och göra engelskan!

Men nu ska jag ta och lägga mig brevid Måns i sängen och läsa Andreas Carlssons bok!

Puss!

RSS 2.0