GODKÄND!

Nu kan nog inte min dag bli bättre!
puss.

Skottdagen

Idag hade jag en föreläsning mellan 10-12 och jag åker in så jag är inne vid 9, då tittar jag på miljövetenskaps sida där allt om kursen står och ser att föreläsning var inställd. Jag hade alltså åkt in helt i onödan men det var helt mitt eget fel eftersom jag inte hade kollat sidan tidigare. Men jag gjorde det bästa av det och tog en lång promenad i det härliga vår vädret för att fördriva tiden tills nästa buss gick. Träffade både Emelie och Alex på bussen så det var en trevlig bussresa hem. Och nu har jag precis läst ut boken som jag har seminarium om på fredag så ska bara skriva mina diskussionsfrågor och sen är jag klar. Har lite annat som jag måste fixa tills imorgon också men det tar nog inte så lång tid och om jag gör allt nu kan jag ta det lugnt ikväll.

 

Här är min lunch som jag gjorde förut när jag kom hem. Mästerkocken nästa? haha


puss


Rockfesten

När vi var här senast så bestämmde Emelie, Magnus och Michelle att vi skulle gå ut i den här helgen. Det var rockfesten på Trappan så Magnus fixade förköp och så förfestade vi i deras lägenhet. Och vilken kväll det blev! Roligaste och sjukaste på länge! Magnus försvann och hamnade på fest med Hugo från east fm och Hugo berättade till och med om det på radion igår, så sjukt klockrent! Alla bilder jag har är från förfesten och där var Leo och hans tjej Sandra också men de följde inte med till Trappan för Leo fick i sig lite för mycket. Men kul hade vi och jag låter bilderna tala för sig själva.

 

Min outfit för kvällen!



VI VAR TAGGADE. (kanske liiiite för taggade)



Sexy bitches



Sandra skulle halsa sin cider men det gick sådär.



Michelle och Emelie var på G!



Posing i hallen! hahah



Sandra tog kortet innan så nu fick jag vara fotograf. Emelie har fler och mer sjuka bilder haha.

Helgen avslutades med bakishäng i Emelie och Magnus säng som också var grymt! Tack för en riktigt bra helg!

puss


väntar

Hela dagen har jag bara väntat känns det som först en timme och sedan 4 timmar. Men det har gått rätt så bra ändå har Pluggat lite och handlat presenter till de som fyller år i helgen. Men nu orkar jag inte läsa om MKB längre så det blev en liten bloggpaus nu. Jag orkade inte blogga igår för jag vår sjukt trött och bakis plus att vi hade bakishäng nästan hela dagen igår och senare hade jag och beckis bio. Men jag ska lägga upp bilder från festen antingen idag eller imorgon för då är jag ledig. Ska hälsa på farmor en sväng då för hon fyller år på torsdag. Vi får se när jag gör det helt enkelt men jag ska göra det någon gång! Puss

Hjälper pappa

Har hållit på hela förmiddagen med att hjälpa pappa med att hämta byggamterial och bära det fram och tillbaka. Nu har vi lite paus innan vi ska få upp allt på vinden, kommer kännas som jag har varit på ett träningspass sen. Efter det ska jag nog vila mig lite och sedan fixa inför ikväll. Tänkte locka mitt hår och med mitt tjocka hår så tar det ju en liten stund.

 

puss


Äntligen fredag

Det är något speciellt med fredagar helt klart även fast jag har varit ledig hela veckan så är det skönt att det är fredag! Imorgon väntar festligheter och jag tror det kommer bli riktigt kul! Annars så har jag tagit det lugnt idag och tänkte spendera kvällen med mamma och pappa. Jag blev klar med allt plugg igår så idag kunde jag bara ta det lugnt och det har jag gjort också. Har bara varit ute och njutit av det underbara vädret en sväng och nu har jag precis städat lite.

 

puss


Grym på paint!

Haha jag har suttit i paint och gjort min modell till a-uppsatsen och jag blev väldigt nöjd om jag får säga det själv. Nu sysns det inte vad det står i varje ruta men jag tror inte ni bryr så mycket om det heller. Jag vet inte om jag har skrivit det förut men min uppsats handlar om återvinning av PET-flaskor och modellen ovanför visar alla steg som en PET-flaska kan gå igenom när den återvinns eller när den inte gör det. Jag är snart klar med synopsis alltså inledning, syfte och systembeskrivning. Har 200 ord kvar till mitt mål på 1000 ord, så efter jag har ätit lunch så ska jag läsa igenom allt igen. Men först lunch!

 

Kom ihåg att det är viktigt för miljön att vi pantar våra flaskor!

puss


Torsdag

Nu sitter jag här framför datorn i min lila onepice och taggar för att skriva början på min A-uppsats, började med inledningen igår men är inte riktigt klar och sedan är det två saker till som ska skrivas innan jag kan lämna in den. För vi ska lämna in första delen av uppsatsen imorgon kl 17:00 och mitt mål är att bli klar idag så jag kan vara helt ledig imorgon. Eller jag måste läsa i en bok, men det är inte så ansträngande. Och sen så har jag en till uppgift som ska vara klar tills imorgon men jag gjorde mer än halva igår så det kommer nog att bli bra. Nu är det nog bäst jag sätter igång så jag blir klar någon gång.

 

puss.


Onsdag

Idag är det plugga, plugga, plugga som gäller och jag har redan hunnit med lite av det jag måste göra. Imorgon måste jag också in till skolan en sväng för att fixa lite grejer. Men funderar på att åka ner till viken för att köpa lite saker som gör det lättare att plugga. Haha låter som jag ska köpa knark men nej det ska jag inte. Jag vill ha jucie och frukt. Men då måste jag ta av mig min onepice och fixa mitt hår, jobbigt. Jag måste lämna in min dator på lagning också men det får vänta till nästa vecka.

 

puss


Semlor

Gårdagen var väldigt rolig och trevlig men jag sov inte så bra så jag är as trött idag och förkyld. Näsan rinner hela tiden, så sjukt irriterande! Hoppas på att det är bättre imorgon då jag ska plugga plugga plugga. Inget annat för nu har jag gjort annat i två dagar så nu måste jag sätta igång. Annars så står mina semlor på jäsning och snart så ska de in i ugnen. Sedan blir det semlor och mys med mamma och pappa, prefekt.

 

puss


Dricka vin och fixa

Nu är jag hemma från IKea och har precis duschat och tagit på mig mjukiskläderna. Jag handlade lite smått och gott iaf mest sånt som behövs senare när jag ska flytta, när nu det blir. Men snart ska jag bege mig till Sofias stuga tillsammans med min baginbox så ska vi fixa lite och dricka vin. Känns som en riktigt bra måndagskväll.

 

puss


Ikea

Just nu ligger jag i min säng fixad och klar för snart ska jag åka till viken och möta upp Sofia och några fler. Sedan bär det av till Linköping och Ikea! Har dock inte så mycket pengar kvar men något ska väl kunna handla. Så lite har jag inte så jag inte kan handla nått. Hade tänkt att ha min fuskpäls-väst idag men tror det är för kallt. Nee nu är det nog dags att åka snart. Hörs ikväll när jag kommit hem så kanske jag kan visa mina inköp. Puss

plugg

Idag ska jag plugga gärnet så kan jag ta det lite lugnt resten av veckan. För jag har också sportlov eller lov kanske man inte ska kalla det utan jag a-uppsats skrivar vecka. Men jag har varit uppe sedan halv 8 och redan hunnit med att läsa ganska många sidor i en bok som ska vara utläst till vecka 9. Nu tänker ni säkert att jag är galen som går upp halv 8 en söndag men det är ganska svårt att sova när pappa håller på att snickra över ens rum. Då är det bättre att gå upp och göra något vettigt. Jag får jobba extra mycket idag eftersom jag var lat igår. Senare väntar bio med Beckis, the Stig-Helmer story, tror nog den kan vara ganska rolig.

 

puss


Rubrik

Igår så var det först tenta som gällde sen hem och fixa mig och sedan vidare till Jossan på en tjejkväll i deras nya lägenhet. Den var hur mysig som helst! Och kvällen var mycket trevlig och Malin hade med sig sin sötnos till hund, snacka om att jag blev kär! Så söt! Längtar tills jag har råd att köpa mig en egen valp, men det är ett tag kvar. Den som väntar på något gott... Idag har jag städat mitt rum och nu ska jag plugga.

 

puss


Snart är de hemma igen

Kolla just in på Norrköpings flygplats och mamma och pappas flyg ska komma in 19:25 så om tio minuter är de på svensk mark igen. Har saknat dem ganska mycket man upptäcker hur mycket man uppskattar sina föräldrar när de är borta ett tag. De har ju varit borta en vecka förut men då har de varit i Sverige inte i ett annat land 5 timmars flygresa härifrån, det är en helt annan grej tycker jag. Ifall så ska det bli väldigt skönt att de kommer hem! Ska fixa mat tills de rammlar in här, pomme och hamburgare blir det haha.

 

puss


Torsdag

Jag är ledig idag och har redan hunnit med att handla, tanka, och fixa lite små ärenden på Viken. Nu sitter jag i min säng och känner att hungern smyger sig på, tänkte göra taco till lunch måste ju passa på att lyxa till det lite. Sedan är det plugg som gäller.

 

puss


Onsdag

Idag har varit en lugn dag, jag valde att inte åka in till skolan för två timmar i detta vädret för det kändes väldigt onödigt. Även om det var en väldigt bra lektion som jag skulle behövt gå på men jag får klara uppgiften på något sätt ändå. Plugg helg får det nog bli. Åt lunch hos mormor och morfar och umgicks med dem i några timmar. Nu när jag kom hem har jag skottat lite snö och snart ska jag äta lite för att sedan dra igång med städningen. Så jag kan ängna hela dagen imorgom till att plugga till Tentan jag har på fredag. Den första och sista salstentan, för pogrammet jag går på har bara en. Hoppas det kommer gå bra bara! Men nu ska jag fixa lite mat och sedan är det städa som gäller!

 

puss


Måndag

Nu har jag varit hemma från skolan ett tag och hunnit äta lite pannkakor och slappat. Väntar på att Beckis och David ska dyka upp får se vad vi hittar på. Hoppas Beckis inte glömmer onepicesen som hon var så snäll och köpte åt mig när dom var i Ullared i helgen. Dagen har varit bra och jag har lärt mig mycket, vilket alltid är bra. Imorgon är en ganska lång dag, dock så har jag hålor vilket inte känns jätte kul men inget jag kan göra åt.

 

puss


Godmorgon!

Tog lite sovmorgon och nu har jag ätit en stor frukost och duschat. Älskar att ha lång tid på mig på morgonen, ska bara fixa mig och sen skriva ut lite saker som jag måste ha med mig till skolan. Jag börjar inte förens ett idag och slutar tre, så det är en ganska lugn dag. Bäst jag sätter igång, måste åka om en timme ungefär.

 

puss


Kinapuffar

Efter bion drog jag och Sandra till Ica en sväng för att köpa oss lite godsaker för båda skulle plugga ikväll, så jag köpte kinapuffar som är det godaste godiset som finns och sorbet. När jag kom hem åt jag räkor och avokado med viktlökskräm, så underbart gott! Nu ska jag sätta mig och göra klart min IBU som ska in vid 21:00 ikväll! Med mina kinapuffar ska jag nog klara det! Hahah

 

puss


The Notebook

Nu har jag börjat med mitt plugg men behöver fundera ett tag på hur jag ska göra så en pluggpaus passar bra. Och då tänkte jag se på filmen the Notebook för jag har varit sugen på att se den nu ett tag men aldrig gjort det. Den är så fin och underbara Ryan Gosling är ju med så den är svår att inte gilla, speciellt om man som jag älskar kärleksfilmer. Det finns inget bättre!

 

puss.


Godmorgon

Börjar morgonen med en stor frukost och Trassel som går på tvn, inte dålig början på dagen om jag får säga det själv. Äskar att äta en stor frukost, det är min favorit måltid på dagen! Om man äter en bra frukost står man sig länge och det är alltid bra. Speciellt om man blir väldigt sur när man blir hungrig. Snart måste jag sätta mig och plugga så kanske jag hinner klart innan jag ska till bion, då kan jag bara slappa på eftermiddagen och det vore ju inte helt fel.

 

puss


Shout it out

Går inte David Lindgren vidare till finalen ikväll så är det skandal. Så jävla bra låt inte Lorren klass men helt klar bäst ikväll. En party låt, love it.
puss

Melodifestivalen

Sitter just nu och kollar på melodifestivalen, hitills måste jag säga att det inte har varit någon låt som fallit mig i smaken. Andreas Lundstedt framför sin låt just och den är ju lite svängig men jag har svårt att tro att någon låt ikväll kommer slå Lorrens låt förra veckan. Melodifestivalen kommer bli min underhållning ikväll eftersom jag känner mig inte helt frisk och tråkig. Imorgon väntar plugg och bio med Sandra men det är Albin och gänget 3 så tror att vi hoppar över att se filmen. Fick sms av mamma förut som sa att de hade spenderat hela dagen vid poolen och var lagom röda, kul för dom, kul för dom.

 

puss


Sliten

igår kväll var det lite fest men det var ganska lugnt men det var rätt skönt. Vi umgicks och drack lite, mycket trevligt. Just nu känner jag mig ganska sliten och så har jag ont i halsen, så jag ska nog ta det ganska lugnt ikväll. Känner mig jättetråkig men jag vill faktiskt inte göra någonting. Bara äta lite och se på en bra film typ. Emil kusin är kvar och vi ska tydligen se på tennis, inte direkt mitt val men jag får väl offra mig. Känns som det är söndag idag också men skönt att det bara är lördag.

 

puss


Materialmännen

Jag tänkte att jag skulle hinna blogga innan jag åkte imorse men det gjorde jag så klart inte. Vad är det som gör att tiden på morgonen går så sjukt mycket snabbare än resten av dagen? Men iaf jag har varit ledig från skolan idag men jag har faktiskt varit och jobbat på mitt sommarjobb, lite provapå dag eller vad man ska kalla det på Materialmännen i viken. Det gick väldigt bra och det tyckte de andra också, så det kändes ju skönt! Nu ska jag inte tillbaka dit förens i mars om inte jag får hoppa in extra förstås. Kommer nog bli awesome!

 

Nu ska jag göra lite lunch och slappa lite, sedan är det städning och fixande som står på schemat. För ikväll blir det lite party.

 

puss


Mat kanske?

Nu har jag powernapat och bara tagit det lugnt i några timmar vilket har gjort att huvudvärken nästan är helt borta. Känner att hugern börjar smyga sig på så kanske borde göra något åt det. Har precis pratat med Hanna och hon berättade att hon hade varit på jobbet sedan halv 6 imorse och skulle jobba sent, det är helt sjukt att hon orkar. Inte bara de långa dagarna utan hennes jobb också, måste vara väldigt jobbit psykist ibland. Hon jobbar som socialarbetare och det är ett beundransvärt jobb.

 

puss


ont i huvudet

Har precis kommit hem från skolan och har as ont i huvudet. Har tagit en tablett och hoppas att det släpper, tror att det beror på att jag inte sovit så bra inatt. Ska försöka att sova en stund också så släpper det nog. Fick precis ett sms av mamma om att de var framme nu, skönt att få veta att allt gick bra. Lite orolig blir man ju över att något ska hända när man inte är med själv. Så nu kan jag powernapa lugnt.

 

puss


Avis

Mamma och pappa håller på och flänger runt och packar för fullt inför deras resa till Egypten, de åker inatt. Och här sitter jag i min säng iförd sockar och långkalsonger, om jag tycker synd om mig själv? Ja lite faktiskt, det är as mycket snö ute och minusgrader och min föräldrar ska spendera veckan i Egypten. På ett hotell med 5 stjärnor, allinklusive, sol, värme, bad och inte någon snö så lång ögat kan nå. Så ja jag tycker lite synd om mig själv men det tycker jag är okej, lite avis ska man vara. Det är ju så klart inte bara dåligt att de åker bort, jag får göra precis vad jag vill i en hel vecka! Jag kände att jag bara behövde skriva av mig lite för egentligen är det inte synd om mig alls men ibland är det okej att klaga.

 

puss


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en kort dag i skolan, så himla skönt! Och jag gjorde nästan klart uppgiften som ska lämnas in idag igår, ännu skönare. I skolan arbetade vi med modeller och programet STELLA som jag kom bättre överens med idag. Fast jag har inte samma version som skolan har, kan kanske hänga ihop med det, ska försöka fixa samma på något sätt. Så nu när jag har gjort min vanliga runda och kollat bloggar så känner jag mig redo för att göra klart uppgiften så jag kan slappa sen.

 

 

Felix sitter i mitt fönster och spanar in fåglarna, så jäkla söt! Denna bild är från förra året, varje vinter sitter han i fönstren och spanar.

puss


Äntligen!

Äntligen så har det kommit ut ett nytt avsnitt av how I met your mother och two and a half men! Som jag har längtat, har säkert varit tre veckors uppehåll. Förstår dock inte varför? Nu ska jag iaf se på de nya avsnitten det är jag fan värd! Har nästan skrivit klart uppgiften som ska lämnas in imorgon eftermiddag, fixat alla artiklar som vi ska läsa till nästa vecka (som inte var helt lätt) och försök träna på att göra modeller i STELLA, vilket gick så där men jag har försökt iaf! Tycker jag har varit rätt så effektiv idag så nu är jag värd att ta en muffin och se på himym och two and a half men.

 

puss.


Bra eftermiddag

Spenderar närmaste timmen så här:
Med häntbild, nybakta muffins och hemmagjord vaniljlatte. Perfekt för att peppa upp en till att plugga (höll nästan på att skriva blogga haha). Ska utföra en systemanalys så det behövs lite peppande innan!
puss.

Nu är jag tillbaka

Tänkte blogga förut men vakna med världens sämsta humör, så jag väntade lite tills det hade gått över. Nu är jag på bra humör igen. Kanske för jag sprang på Sofia förut i affären, det spelar egentligen ingen roll bara att jag är på bättre humör nu. Igår hade jag en depp dag tyckte att allt var skit och jobbigt, hade as ont ihuvudet också vilket inte gjorde det hela bättre. Men nu känns allt bättre, jag hatar att vara på dåligt humör!

 

Nu ska jag fixa i köket lite och sedan tror jag att jag ska baka lite. Köpte en skavllertidning förut så det kanske inte vore fel med lite muffins och kaffe till det? Låter fint tycker jag. Så är jag motiverad till att plugga senare, blir jag klar idag kan jag göra massa roliga saker imorgon efter skolan. Låter som en bra plan tycker jag, men först baka!

 

puss.


paus

Nu tar jag lite paus här ifrån för det är lite tekniska problem där jag är just nu. Elen vill inte riktigt stanna kvar här. Så just nu har jag långkalsonger,2 par strumpor + sockar, det är lite kallt nu. Snart ska vi gå ner till hästarna för att se om vattnet inte här frusit. Kommer tillbaks imorgon eller på tisdag. Puss

En bra film

Denna film kommer från returpack och kan vara väldigt nyttigt att kolla på. Den handlar om hur burkarna vi pantar tas om hand och hur viktigt det är för miljön att vi faktiskt pantar. Tror att detta är vad min a-uppsats ska handla om. Burkarnas resa och varför det är viktigt att panta, typ.

 

 

puss


Lördag 4 februari

Hade en rikitigt trevlig kväll igår, kanske borde säga att det var Charlie som hämta mig istället för Tonja, så tack till Charlie. Vi spela spel och drack lite vin. Idag så har jag lite planer på att följa med mormor och morfar till Lena och Mats för att fira Ludde som fyllde 18år i onsdags. Men det beror lite på vädret, men tydligen så hade inte Lena och Mats fått någon snö alls så det är väl värst här. Om vi åker dit som kommer jag nog att stanna där tills på måndag, för att umgås lite med min moster och kusiner.

 

Mamma håller på att prova sommarkläder som hon ska ha med sig när de åker till Egypten på torsdag, man blir ju inte alls lite avis. Inte alls.

 

Nu ska jag försöka betämma mig för vad jag ska skriva min a-uppsats om, det lutar mot källsortering men jag har inte riktig bestämt mig ännu.

 

puss.


kvällen är räddad

Trodde det skulle bli en vanlig hemmakväll eftersom snön förstörde mina första planer, men efter ett samtal från Sofia så verkar det som det händer något iaf :D Jag har druckit lite vin och kan därför inte förflytta mig själv så väntar på att Tonja ska komma och hämta mig. Så sjukt snällt av henne! Har hunnit fixa mig lite och ikväll blir det premiär för min nya klänning som jag köpte förra helgen. Men nu ska jag avnjuta en fruktsallad innan Tonja dyker upp.

 

puss!


Ledig i dag

God morgon! Idag är jag ledig och har därför tagit en lång sovmorgon och legat i sängen och tittat på gamla how i met your mother avsnitt. Men nu känner jag att det är dags att gå upp, ska städa och göra lite fredags fint. Vad som händer ikväll beror lite på hur vädert kommer att bli, så hoppas att det inte blir värsta snökaoset.

 

puss


Fy fan vad kallt!

Fy fan vad kallt det är ute! Höll på att frysa kinderna och näsan av mig förut när jag gick från bussen till skolan. Hatar kyla och snö, därför känner jag lite lycka varje dag när jag kommer till Norrköping för här är det nästan ingen snö, vilket det är hemma. Enda fördelen med snön är att det blir ljusare på kvällarna och morgonen, fast nu märker man också av att det blir ljusare för varje dag men snön hjälper ju till.

Just nu funderar jag på om jag ska gå ut och äta och spara min hemmagjorda pizza tills jag kommer hem eller äta den nu och behöva laga mat sen. Stora problem. Om jag ska gå ut och äta så måste jag ju ut i kylan men det måste jag sen ändå. Hmm det tål att tänkas på lite till.. Det är ingen kö till mikrovågsugnarna nu det är ett plus. Tror jag äter här. Kul blogginlägg om vart jag ska äta, men mitt liv är inte mer intressant för tillfället haha.

puss

God morgon!

Just nu sitter jag på bussen in till Norrköping och min näsa bara rinner. Det gör mina ögon med så nu är de glansiga så det ser ut som jag ledsen, men det är jag inte. Idag är gårdagens PMS som bort blåst och snart Ska jag njuta av min vaniljlatte och skön musik. Jag gör nästan alltid en vaniljlatte på morgonen som jag tar med i min Liumugg och dricker på bussen. Det blir en bättre start på dagen på det sättet tycker jag. puss

Hästar

Gud vad jag saknar att rida ofta. Ett tag red jag med en vän varje dag, tror vi gjorde det i nästan två år. Om det är någon sport jag tycker om så är det ridning, det är så underbart härligt. Att galopera fram i fint väder, det finns nästan inget som slår det. I vår kanske jag ska börja rida lite mer då min moster har hästar och jag får rida där om jag vill, så vi får se vad det blir med det :)

 

Här är jag och underbara Arrow. Den svarta boxen är för att skydda er från mitt ansiktsutryck haha.

puss


Dålig dag

Är på dåligt humör och har as ont i magen fast jag har tagit tabletter och varit ute och rört på mig. Just nu vill jag bara försvinna ett tag så ont gör det. FAN DÅ! Känns som jag ska spy också. JÄVLA SKIT. Har en lektion idag och jag hoppas att det går över för om det fortsätter vill jag inte åka in till skolan. Det krånglar bara till allt om jag missar lektionen men om jag mår som jag gör nu vill jag bara ligga i min säng med värmedyna hela dagen och tycka synd om mig själv. Ont i huvudet har jag också. #klagoinlägg istället för #klagotweet.

 

puss.


RSS 2.0