Inget IKEA:(

Det är Lördag och mina vänner är på väg till IKEA och jag sitter i min säng. Skulle hellre vara påväg till IKEA, men ikväll ska ju jag på Lady's Night med mamma. Brolle är ju där liksom!? Men nu ska jag trösta mina sorger i filmen I Skuggan av värmen.

 

Puss.


Ensam en Fredagkväll

Jag sitter i min säng med ett glas vin och ska snart se på film. Ensam. Känns lite smått misslyckat, men vafan! Man kan inte få allt. Imorgon tyckte mamma att vi skulle handla på Ellos för 800kr så hon fick utnyttja hennes rabatter, klart man ställer upp. Mamma betalar ju!

 

Har tvättat pärlan idag, behövdes! Måste ringa min ljudtekniker också för nu funkar inte mitt ljud som det ska:( Har ju blivit lite bortskämd, hehe.

 

Men nu blir det John Tucker Must die, och när vinet tar slut har jag LOKA jordgubb, Gava. Så jag klarar mig.

Puss!


Uppdatering kanske inte vore fel?

Mina as snygga leopard skor är hemma!

Jag ska se Brolle live på lördag, Happyness!

Oskar Linnros & Erik Hassle är hjärta.

Går kanske till fem i tolv imorgon.

Matte prov imorgon:(

Jag vill gå på fest snart.

Beckis flyttar om typ 1 1/2 vecka! :D

 

Aaa, det var väl allt i stora drag. Och just det jag mår så jävla bra just nu!

 

Puss &Godnatt.

 


WHY?

SUR!

IRRITERAD!

BESVIKEN!

Är mina ord idag, tyvärr.


David

Har precis kommit hem från David. Charlie och Beckis blev kvar för dom är ju lediga i morgon. Skönt för dom liksom, jag har ju varit ledig idag så jag ska ju inte klaga och jag slutar 20 över 12 i morgon. Så jag har det inte så himla jobbigt.

Men vi har spenderat kvällen på lite olika sätt. Först spelade Charlie mario cart och jag låg och försökte bli varm i Davids säng. Sedan kollade vi på mythbusters, och senare på rapport som var helt cp. De sa penisflagga och vädertjej såg retarded ut. Jag tror aldrig att en rapport säning har varit så underhållande. Sen drog vi till ICA där vi spenderade nästan en hel timme, utan att göra nått typ. haha.

 

Men nu ska jag sova!

puss.


Måndag

Ledig idag, så jag tar jeep ner till viken och pantar lite. Sen blir det städa, städa och städa!

puss!


hahaha

Hahaha, vi sitter och ska äta kräfftor, jag, mamma och pappa. Då kommer pappa på att han vill ha snapps och så tar han fram ett glas till mig med. Och häller upp ett fullt glas. Och berättar för mig att jag ska ha en kräffta redo, som jag skulle suga på efteråt. Jag bara okej, nu kör vi. Herregud vilken brännade känsla i halsen!

Efter ett tag så ska han hälla upp mer:

pappa:  Ska du ha mer?

Jag: Ett halvt glas.

pappa: Ska du ha en snapps, så ska du ha ett helt glas! (så häller han upp tills det rinner över)

Efter den omgången frågar han om jag har shootat tequila och jag bara nej?

- Då ska vi göra det någon gång!

Hahahaha, jag gillar min pappa.

Ikväll ska vi fira Sandra! Hahahahaha, säger jag bara!

puss.


Duktig som få!

Jag vill bara berätta hur fruktansvärt duktig jag har varit nu måndag och tisdag. I måndags efter Beckis och Charlie hade åkt hem, så fick jag världens cpryck och srång typ 2km eller vad det kan vara. Helt sjukt, har aldrig fått ett sånt cp-ryck förut, men jag gillar't! Flera sådanna ryck tack!  Det var måndagens duktighet.

Nu till tisdag. Jag slutade typ 12 och kom hem typ 2. Då var jag as trött så jag tänkte gå och sova ett tag, men då ringer Charlie. Och berättar värsta grejen som gör att jag får världens energi, så då gick jag ut ocoh gick istället. Och senare på kvällen så vara jag nere i viken på step up. Tränning i en timme och en kvart. Det var tisdagens duktigheter.

Och idag säger jag: HEJ TRÄNINGSVÄRK! Men lätt värt det. Får se om mina ryck fortsätter, det är ju faktiskt sånt som märks.

Men nu måste jag gå.
Puss

RIP

Det är helt sjukt att världen kan vara så hemsk och elak som den är. Om en människa skulle vara så ond, skulle alla hata den. Men ibland suger livet, människor och djur dör och man blir ledsen. Hemskt! Hoppas du får det bra där du är nu Nilla! Och Sandra, jag finns här!<3

-

Kom hem ganska tidigt idag, skönt. Dagen har verkligen gått sakta och det känns som det tar en evighet att åka buss nu förtiden. Men jag fick nyss ett sms om att mit paket från H&M har kommit. Inte skorna tråkigt någ för dom kommer v.38:( Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, right? Har lurat med mig Charlie också, perfekt.

 

Beckis skickade just och sa att hon hade skrivit på kontraktet för lägenheten, härligt!:D

Puss!


Why?

Varför är livet så jävla orättvist ibland?
Jag önskar att allt blev bra igen. NU!

puss


Awesome

Just nu är mina vänner så jävla söta allihop. Ni är bäst och jag mår så bra just nu! Så jäkla charmiga är dom speciellt när dom har spelat helt hystriskt och skrattar sönder. Och just nu ligger David på golvet och Sandra och Beckis masagerar honom. Sandra med en vibrerande sak och Beckis the natrual way, med salva of course!

David- Har du några shorts?

Charlie- Här?

David- Inga jävla pop-shorts!?

Charlie- Pop-shorts?

David- Har du inga tränings shorts?

Hahahahaha, jag dör!

 

Men nu ska jag twittra bara för att jag kan!

puss.


Love it.

Min dator mår mycket bättre nu, tack vare Charlie. Bara så ni vet.

p.s jag är helt cp idag, eller jag och Beckis.

Puss.

Helt sjukt skön dag

Jag hatar egentligen torsdagar, för att vi slutar 15.40. Men idag var Jenny vår kemi och biologi lärare sjuk och det visade sig att vi inte skulle ha biologi. Då spratt det till i Melina, Sofia, Mickan och mig. För ser vi en chans att få sluaa tidigare ja då blir vi engagerade kan jag lova. Så vi flörtade lite med Johan, så vipps var fysiken fram flyttad. Så vi slutade två istället?! Så jävla bra! Klar med alla uppgifter blev jag också. Skönt.

Så jag var i viken 20 över tre alltså 40 minuter innan vi egentligen skulle ha slutat. Och nu sitter jag här och ska precis gå ut och gå tror jag. Skulle vara sjukt skönt. Jag och Melina tog en sväng runt ett kvater i sörping i morse. Keep up the good work.

Puss.

Beställning



Nu har jag beställt dessa saker ifrån H&M. Skorna älskar jag och priset 99:- älskar man ju med liksom?;) Bh är snygg och ringarna beställde jag bara eftersom jag behövde komma upp i en viss summa för att rabatten skulle gälla, men nu när man har Visa kort slipper man ju posttillskottet, så då gör det ju inte så mycket att det kostar lite mer. Med rabatten kostade skorna 74kr!:O Fatta vilket kap! Nu är min dag gjord iaf.

Puss.

P.s internet is back, men min dator mår inte alls bra så den ska vi lämna in på fredag.

RSS 2.0