DAGENS LÅT

Jag älskar att lyssna på The Fray på kvällen, man blir så lugn. LOVE! <3


Min Helg

Klockan är mycket och jag borde sova, men jag har skrivit och övat på mitt tal i svenska B som jag ska ha imorgon. Nu är det klart. Bra Elin! Men för övrigt har det varit en riktigt bra helg. I fredags var jag på Harry Potter med Beckis och Charlie. Den var väl inte super bra, jag har tappat lite Harry Potter känslan. Charlie älskade filmen iaf, vilket varken jag eller Beckis gjorde. Men bio är alltid lika mysigt.

I igår pluggade jag mest hela dagen förutom på kvällen som spenderades hos Charlie med Beckis, Sandra, David och Johanna. Mycket trevligt var det! Vi gjorde tacos, hade allsång i bil och sladdade lite. Lite blandat kan man säga. Vi såg också på Brüno, som jag tycker är en ganska charmig film.

Idag har jag pluggat och slappat. Men jag känner mig riktigt peppad inför en ny skolvecka! Vi går ut hårt med muntliga nationella i morgon, om jag kommer till skolan vill säga...

Puss & God Natt


BÄSTA VÄNNER

Sandra skriver idag om sin eller sina bästa vänner och då blev jag lite inspererad av att skriva om mina bästa vänner. Det finns fyra personer som liksom är dom bästa, som jag skulle kunna göra allt för! Jag tänkte berätta lite smått om dom. Den första av dessa fyra personer är

EMELIE

Varför Emelie är en av mina absolut bästa vänner är för att vi har alltid haft varandra. Vi är båda ensambarn, båda är födda 92 och våra föräldrar har umgåtts väldigt mycket genom tiderna, så har även vi. Hon känner mig väldigt bra och vi vet precis vart vi har varandra, fast vi kanske inte umgås så ofta. Fats nu förtiden ser vi ju varandra iaf varje dag! Det gillas massor! Emelie du är bäst och jag älskar dig! 

Jag ser cp ut, men Emelie är snygg!

EMIL

Emil är tillsammans med Emelie de jag har varit bästa vän med sedan jag var liten. Jag var en bitch när jag var liten och den ända som stod ut med mig var Emil. Fy fan vad kul vi hade och vad mycket fantasi vi hade! Emil, du är fortfrande en av mina närmaste vänner och jag är så glad för det! Varje gång vi ses är det som vi börjar där vi slutade, hur skönt som helst. Du är störd och jag har aldrig tråkigt när jag är med dig! Du finns alltid där när man behöver dig och det har du alltid gjort. Jag citerar en full Emil "DU ÄR UNDERBAR!"

BECKIS

Beckis är den personen jag skulle kunna ringa klockan tre på natten bara för att göra en phone-five, hon är den personen jag kan berätta allt för utan att vara rädd att hon ska använda det emot mig, hon är den som jag ringer när jag är sur, den jag ringer när jag är glad, den jag ringer till när jag är ledsen. Den personen jag först tänker på när jag hör ordet fest, för jag vet att det blir mycket roligare om hon är där! Hon är den jag kan ge en blick och hon förstår vad jag menar, hon är den jag kan spy inför (eller?). Jag vet att hon finns där om jag behöer henne och jag hoppas att hon vet att jag finns alltid här för henne! Hon är MIN BÄSTA VÄN & JAG ÄLSKAR DIG! <3 

HAHAHAHAH JAG DÖR!!!!!!!

CHARLIE!

Charlie ringer jag till om jag har tråkigt, om jag bara vill prata, om jag är sur, om jag är glad. Det går inte en hel skolvecka utan att vi har pratat i telefonen minst en halvtimme. Charlie är den jag alltid frågar om jag behöver hjälp, bara för att han kan allting -.-' , men det göör inget;) Han vet allt om mig, han vet exakt hur jag funkar och det kan vara extremt irriterade ibland. Han och Beckis är typ som mina föräldrar de tar alltid hand om mig, ser till så att jag inte gör något dumt. Jag har ganska mycket att tacka dessa två personer! CHARLIE DU ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT BÄST, DU FATTAR INTE HUR JÄVLA BÄST DU ÄR!!!!!!!! <3 Jag skulle aldrig klara mig utan dig! 

MOHAHAHAHAHA!

Men jag hoppas att ni förstår att jag har fler underbara vänner, dessa 4 är bara dom där bästa. Dom som är mina underbara vänner vet om det!:D

"Familjen" - mormor:(


SOFIAAA!!


Snygg David heter han på mobilen, don't ask me why!



MORMOR!!

PATA SNOPP!

Är var några av mina vänner!

Nu ska jag sova!

pusss!


Teneriffa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

puss!


Leopard på en studiedag.

Älskar min nya morgonrock (eller vad man nu ska kalla den?:P) Känner mig som jag är en karaktär i Desperate housewives. Hahah.
puss

LEDIG!

Studiedag idag, wuhu. Tyvärr måste jag plugga eftersom kemi provet är imorgon. Får se om det går bra eller om det går dåligt. Jag har spenderat dagen i sängen framför tv:n, men nu måste jag snart sätta mig med kemin. Men jag ska nog duscha först. Vi hörs senare!

puss.


MUSIC

När jag nu satt och läste i kemi boken lyssnade jag på musik och helt plötsligt kom det på Heartless med the Fray och jag fick ont i magen. På grund av att jag bara lyssande på den låten förra året när jag mådde dåligt på grund av en sak. Varje gång jag hör den här låten får jag den där känslan i magen som jag hatar, men samtidigt älskar jag låten. Men det är ganska sjukt att en låt kan ta en tillbaka så snabbt. Jag har en till låt som det blir samma sak med, fast den låten lyssnar jag aldrig på. Jag undviker den som mycket som jag bara kan, vilket är ganska enkelt nu för tiden när den inte är så populär. Jag hatar inte låten, men jag hatar att den tar mig tillbaka till då. Jag älskade verkligen den här låten, men plötsligt hände det en sak och nu gillar jag den inte alls. Det är sjukt att låtar kan betyda så mycket och få en att minnas.

Samtidigt som det finns låtar som gör att man minns dåliga saker finns det låtar som gör att man minns bra saker. Good times. Jag tycker att det är ganska otroligt att man förknippar händelserna med låtarna. Hjärnan är en häftig sak, det är en sak som är säker!

 

 

puss.


KEMI

Först och främst måste jag säga att folk har varit pigga på att komentera, bra stil! Och jag vet att jag har inte bloggat på ett tag, men jag har varit lat helt enkelt. Sorry.

Men min helg har bestått av fest, fylla och bakfylla! Wuhu. Bra helg. Fick träffa Patrick med, vilket var allt för länge sedan man såg honom! Jag blev väldigt full, men jag var inte den ända. Emelie, Charlie, Emil och Beckis blev ganska jätte fulla dom med. Hahaha, så jävla härlig helg. As kul att Michelle och Tonja kom:D (Det var kul att alla kom:D). Men igår blev det förstås bakishäng här med mig ochBeckis plus Charlie en liten stund. Bra där! Emelie fick åka hem och tvätta, lite synd om henne var det faktiskt.

 

Men nu måste jag verkligen sätta mig med kemin, prov på torsdag! Ska rocka sönder på provet!

puss!


KULÖR FROM SWEDEN!

 

Magnus och Edvard i min klass har startat ett klädmärke som projektarbete och detta är deras senaste tryck. Hur söt som helst! Det är Oskar i min klass som har gjort den tror jag. Lätt att jag ska beställa en tröja med detta tryck! Annars har jag skrivit NP i Sv B idag med världens mensvärk, inte kul! Men jag tror det gick bra iaf. Och nu ska jag jobba med mitt projekt.

Over and Out.

 


GE MIG!

Jag har sett några avsnitt av Gossip Girl, de jag har missat nu när min tv har varit borta och jag älskar kläderna! Den här outffiten L O V E! Skulle mörda för dem här kläderna alltså! Inte mörda kanske, men nästan. Men snart ska jag se på mer avsnitt! Efter jag har pratat klart med prinsessan Beckis, hon bakar muffins!
Men åter till prinsessan Beckis och åter till Gossip Girl!
puss

Min Fredags kväll!

Igår kom Charlie och Beckis hit, Sandra skulle också ha kommit men hon mådde inte så bra:(. Så Beckis och Charlie fick sina presenter som jag har köpt åt dem. Jag tror de gillade dem! Jag hoppas det iaf! Sen satt vi bara och planera lite tills nyår, sen fick vi ett ryck. Så vi var lite busiga, vi åkte till Rånen och runt i Tryserum. Vi var så busiga! Det kanske inte låter så busigt, men vi var busiga!

Men alla var ganska trötta, så de åkte hem runt 11 och jag somnade som en gris. Jag sov i pappas sköna tempurmadrass inatt. Den är hur skön som helst! För han är någonstans på någon rally kurs. Och inatt ska jag sova hos Beckis. Vi ska grilla och vara hundakt. Det kommer bli hur kul som helst att träffa alla igen!

Puss!


Bestälning

Fick ett shopping ryck så här på morgonen, så jag har beställt lite från H&M.

 

 

Jag tänkte lägga in de tre bilderna jag hann och ta på Tenefriffa innan min kamra fick lite sand i sig lite senare! Pappa har bilder i sin kamra så jag kanske lägger in dem med någon dag. Vi får se!

God Morgon och puss!


GOD NATT

Asså vilka dagar jag har haft sen i tisdags. Jag är helt slut, berättar mer om allt imorgon. Men nu ville jag säga att jag lever och GOD NATT!

puss


I`m in Spain, Bitch!

Jaa nu sitter jag har och har betalat 20kr for 20 minuter och vad? INGEN AR INNE PA FACEBOOK?:( Nu blir jag ledsen och allt ser cp ut nar det inte finns nagra svenska bokstaver har. Men jag lever och har det underbart, vi har inte haft nagon dag med daligt vader. Och det ar typ 30 grader i luften och 25 i havet! Men nu borjar jag sakna mina vanner, sa det ska bli skont att komma hem pa tisdag! Men nu vet ni det! Ska val skriva mer nar jag kommer hem, men bilder kommer det bli daligt med eftersom jag har lyckas haft sonder min kamra typ andra dagen! Duktigt. Men nu ska jag ga upp och dricka sangria och smirinoff.

PUSS!

Dagens låt!

Den här låten är så sjukt full av minnen, helt sjukt. Den är så sommar 2010. Älskar den bara därför!

puss!


Min kväll

Jag har tillbringat min kväll med Charlie och vi har gjort allt från att kidnappat Sandra till att ätit glass typ. Känns kanske inte som vi har gjort så mycket grejer när jag säger så. Men tro mig det har vi! Vi har tittat ut oss vårat dröm hus i Viken. Sjukt snyggt är det. Sen har vi tankat, handlat kattlåda, pantat, tittat på gamla minnen. Det är helt sjukt att man kan hinna göra så mycket under ett år. Och imorgon är det fyra månader kvar tills Charlie fyller 18! Underbart! Då är det så jäkla mycket fest! Men innan det ska Emil och Beckis fylla 20! Mer fest. Kommer bli underbart! Men något som kommer bli sjukt underbart är att jag åker till Teneriffa i morgon! Packar det sista imorgon innan vi drar! Men nu ska jag nog läsa och sen sova!

puss!


So Far

Idag har jag hunnit med att vara vid sopptippen, städat ute, hjälpt pappa och nu sitter jag här och gör läxor! Effektiva Elin och klockan är inte ens 12 än! Wihu. Men nu har jag fasnat i min uppsatsskrivning. Fast Jag måste köra på för imorgon ÅKER JAG! Jag måste hinna vara med Charlie också, herregud. Så nu måste jag fortsätta att skriva.

 

Pussssssss!


RSS 2.0