Sista mars

Okej, idag är det sista mars, hur fan gick det till? Tiden bara springer iväg och imorgon börjar den fjärde månaden på 2012, jag kan inte riktigt fatta det. Och snart fyller jag 20år(!), för att vara ärlig så har jag lite ångest över att bli så gammal. Det är kanske inte så speciellt gammalt men det känns ändå. Det positiva med att fylla år är att ha fest, så tänkte bjuda på två bilder från mina senaste födelsedagar.

 

Emil och Magnus var på G när alla andra inte var det, när jag fyllde 18år.

 

En glad tjej som öppnar sina paket på hennes 19års dag.

 

Fredagskvällen spenderades med Charlie, Beckis, David och Linnea, vilket var trevligt. Har typ inte träffat någon av dem på ett tag så det kändes bra att träffa dem igen. Vi gjorde inget speciellt mest bara tog det lugnt och tittade på när Charlie spelade något tv-spel. En skön fredagskväll helt enkelt. Idag så ska jag plugga, ha lite spa och umgås med Astrid och Sofia, tror jag. Kommer nog att bli en bra lördag det här med!

 

puss


Dåliga nyheter

Sofia ringde förut och hade dåliga nyheter, ni vet den där hästen jag skrev om, som jag blev så förälskad i? Ultra. Hon fick somna in idag. Hon blev sjuk igår och hade så ont, Sofia sa att hon aldrig hade sett ett djur ha så ont någon gång. Så hemskt! Att se ett djur plågas måste vara det absolut värsta man kan vara med om, att känna att man är så hjälplös. Jag är glad att jag inte var där. Och det spelar ingen roll vad det är för djur, det är hemskt om djuret har ont och mår dåligt. Men det är var inte bara Ultra som fick somna in utan hennes ofödda föl också. USCH VAD HEMSKT DETTA ÄR! Jag blir så ledsen.

 

puss.


Ingen märkesnörd

Jag är verkligen ingen som bryr sig om vad folk har för märken på kläder och jag själv köper aldrig märkeskläder. Dels för att det är dyrt och dels för att jag tycker inte att det är något speciellt med det. Man kan ju köpa flera plagg på H&M för en märkeströja liksom. Sedan det med kvalitet kan man säkert diskutera. Men skitsamma, det jag vill komma till är att när det kommer till skor är jag inte riktigt på samma nivå. Tänka att ha ett par klassiska louboutins med röd sula stå i garderoben, det vore drömmen.

 

Underbara!

Samma sak är det med väskor, att äga en riktig chanel vore också drömmen, men samtidigt är 30.000 jävligt mycket för en väska. Jag diskutera detta med min moster förra helgen och hon sa att hon aldrig skulle kunna lägga så mycket pengar på en väska eller ett par skor, men jag skulle faktiskt kunna göra det. Men det är ju inte så att jag skulle välja en chanelväska framför en resa, bil eller vad som helst.

 

Blondinbellas chanel som kostade 32.000kr. The dream.

Men det här var inte vad jag hade tänkt att inlägget skulle handla om utan det var att efter sommaren ska jag unna mig två märkes saker som inte riktigt ligger i samma prisklass som chanel och louboutin men som jag ändå tycker är dyra. För jag kommer troligtvis tjäna ganska mycket i sommar och jag fick en helt okej summa tillbaka från skatteverket. Vad det är jag ska köpa får ni se när jag har köpt dem. Jag kommer säkert bli snål och bara köpa det ena. Hahahah. 

puss.


Godnatt

Jag ska inte gå och lägga mig riktigt än ska sy ihop mina favorit leggings först. Har skjutit på det hela veckan men jag måste verkligen ha dem imorgon så jag måste göra det nu. Men efter det så ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för vi ska ses vid södertull vid 8 imorgon. Tror det kommer bli en riktigt rolig och intressant dag imorgon. Men bäst jag sätter igång och syr nu då!

 

puss & godnatt


Söndag

Började min dag med detta, vilket inte var helt fel kan jag lova. Fast jordgubbarna smakade inte som svenska så var de helt okej. Igår så jobbade jag mellan 9-14 på material männen och det var min riktiga första dag och jag tyckte det gick riktigt bra då jag fick stå i kassan själv ganska mycket. Tror jag kommer trivas bra där. Efter jag hade slutat var det meningen att jag skulle åka till Kvarnvik på fest men jag åkte aldrig dit för jag var riktigt trött för jag har inte sovit så bra i veckan och så kände jag mig hängig. Jag åkte istället till mormor och morfar för att äta middag för mamma och pappa skulle iväg, smidigare än att laga mat själv haha. Lena och Emil var där också vilket var ett plus, men det blev inte sent eftersom jag var så trött och inte kände mig på topp. Inatt har jag iaf sovit 10h så nu känner jag mig som en ny människa om jag räknar bort mensvärken förståss.
puss

Varför inte köra två inlägg när jag ändå är igång?

Idag är det fredag och det känns verkligen som FREDAG! Ni vet den där härliga fredagskänslan som brukar smyga sig på och jag tror att det underbara vädret hjälper till. Och kanske det faktum att jag är ledig idag kanske hjälper till lite, det är omtenta idag och eftersom jag klarade tentan så är jag ledig idag! Så idag ska jag hinna med mycket! Plugga, handla, städa, fixa, och så ska jag snart åka till viken för att klippa mig hos Sandra! Vad planerna är för ikväll vet jag inte riktigt men en skön hemma kväll skulle inte sitta helt fel faktiskt, eftersom resten av helgen kommer gå i ett, viket jag gillar!

En vårig outfit för att passa med vädret! Koftan är ny för veckan och från HM och så tänkte jag inviga mina nya fina röda skor som jag redan har visat. Klänningen är ifrån Cubus och den köpte jag förra året.

puss


Fotbollsträning

Jag var och tränade fotboll igår och det var riktigt roligt och jag var inte riktigt så dålig som jag hade förväntat mig, vilket är ett plus. Men min kondis är ju under all kritik, får verkligen se till att göra något åt det. Ett annat plus är att laget verkar vara ett riktigt härligt gäng och det gör ju allt mycket lättare, jag känner några som är med men inte alla. Jag hade en väldigt kort fotbollskarriär för ungefär kan det vara 5 år sen kanske? Jag spelade en tränningsmatch tror jag, annars tränade jag bara. Så jag menar verkligen kort. Men nu hoppas jag på en lite längre karriär haha. Så lite tränningsvärk har jag idag men det är ju bara skönt för då vet man att man har jobbat.

 

(Seriöst jag trodde aldrig att jag skulle ägna ett inlägg åt fotbollsträning och att jag tyckte det var kul, men man kan ju faktiskt ändra sig).

 

 

puss


New in

I torsdags gick jag och Emil på stan för att hitta kläder till sittningen men jag köpte bara kläder till en annan sittning som är i slutet av mars nämnligen Miljövetarprogrammets programsittning. Och eftersom det tillskillnad från helgens sitting är en finsittning så blev det en klänninng och ett par högklackade skor som fick följa med hem.

 

Klänning 199:- på HM

Kommer också passa perfekt till sommaren och till alla stundenfester och släkträffen som väntar i juni.



Kliklackar 75kr(!!!!!) också på HM.

Har faktiskt spanat på dessa ett tag och nu var de på rea så jag kunde liksom inte motstå att köpa dem. Passa perfekt till klänningen och ger lite färg till det hela. 

puss


Skolan

Sitter just nu i skolan och väntar på att jag ska börja och nu är det ungefär en halvtimme kvar. Jag har sagt det förut och jag säger det igen: JAG HATAR ÖSTERGÖTATRAFIKENS NYA TIDTABELLER. Eller iaf att de har tagit bort fem i nio bussen. Har två föreläsningar idag men ska bara gå på den första som är introduktion til lab, spännade. Har faktiskt längtat efter att få labba igen. Det trodde jag inte när jag gick på gymnasiet att jag skulle tycka att det var det roligaste som kan stå på schemat. Jag skulle till och med vilja jobba på lab. Tänk att få åka ut och ta prover för att sedan analysera dem i lab och skriva rapport på det, drömjobbet! Iaf för mig. Vad som händer senare idag vet jag inte riktigt än, men jag vet vad jag skulle vilja göra om jag fick bestämma. Hahha.

puss

Lördagkväll

När jag kom hem från Linköping var jag sjukt trött och powernapade i typ 3 timmar och när hade vaknat så ringde Sofia och bjöd med mig på fest hos Sandra. Först var jag inte alls pepp och ville bara ligga kvar i min säng hela kvällen men eftersom jag har lite svårt att säga nej till Sofia så åkte jag dit. Hahaha. När jag kom dit tyckte Astrid att jag skulle dricka lite vin men bara jag kände lukten så blev det ett nej-tack-jag-kör-svar. Men det var en kul lördagskväll med underhålling på hög nivå med lite för fulla männiksor, dans och sång.

 

Nisse stod för musiken och när han sjöng utan dina andetag så tror jag alla tjejer blev lite kära i honom. Vem gillar inte en kille som kan spela gitarr liksom? När jag åkte hem vid halv 2 var festen fortfarande igång så jag undrar lite hur det hela slutade. Hahaha.

puss.


Fredag - Badtastesittning i Linköping

Min fredagkväll spenderades i Linköping med Emil och hans vänner från universitetet på en sittning med badtaste tema och tro mig det var verkligen badtaste. Det var kul att få se hur det funkar i Linköping på sittningar och jag kan säga att jag blev lite chockad över skillnaden. Men som sagt det var kul fast jag var sjukt trött hela kvällen och kände mig inte alls så social och hängde mest efter Emil som en svans. Det var lite synd. Men här är bilderna jag tog under kvällen med min mobil.

 

Emil var hora och jag hans pimp...





En av sångerna vi sjöng under kvällen...



Deras nya fadderi som Cleas vad med i (det är han med Lisebergkanin öronen) 



Här är de som vann pris för bästa badtaste outfit och jag kan väl säga att jag tyckte att det var rätt. Det kanske inte syns på bilden men de var insmorda med babyolja och han med hatten hade en lång piska. Hahaha. 



Här är Emil uppe med sitt phesteri :)

Emil hade mellanfest i sin korridor och så här såg det ut när han städade på natten..

Det var en kul kväll, tack Emil för att du bjöd med mig :)

puss


Dåligt bloggande (igen)

Nu har jag varit dålig på att blogga igen men det är för att jag haft mycket att göra och då tänker jag inte på bloggen. Men jag har massor av bilder som jag ska visa från helgens bravader men först måste jag plugga lite. Men jag lovar att det kommer upp inlägg och bilder lite senare.

 

puss


Våren är här?

Två underbara vårdagar har passerat och jag hoppas verkligen att det håller i sig. Tror verkligen inte att jag skulle klara ett bakslag nu, jag skulle bli deprimerad på riktigt. Men igår så njöt jag av vädert så mycket jag bara kunde trots att jag spenderade mesta delen av dagen i skolan. Luncha med Iva från min förra basgrupp i solen och bara hade det bra och när jag väntade på bussen. När jag kom hem slängde jag i mig lite mat och åkte till Sofia och senare kom grabbarna grus dit så spöade jag och Sofia skiten ur dom i kort. Skönt eftersom det var tvärtom förra gången.

 

Hade min jeansjacka för första gången i år igår och även idag hade jag den. Fastt idag var det kanske lite väl kallt.


Idag har jag också varit i skolan men jag har ändå hunnit med att umgås lite med Henrik och lunchat och ätit glass med Magnus. Pratade lite med Mickan i telefon också, en liten NV08 återträff kan man nästan men bara nästan kalla det. Imorgon väntar plugg och ja plugg. Men gör jag allt imorgon behöver jag inte bry mig resten av veckan och det är ju nice.

 

puss


Söndagsångest

Söndagsångest vet jag inte riktigt om det är men något är det. Kanske för jag har ganska mycket på min att-göra-lista idag? Jag vet inte men det går nog över snart när jag har skrivit klar min IBU. Som är den första och den viktigaste punkten på listan. Annars så kommer det inte hända så mycket idag, det är bio lite senare. Mästerkatten i stövlar. Som jag måste säga var lite av en besvikelse när jag såg den trodde den skulle vara mycket roligare. Men det kanske är bäst jag återgår till min IBU så den blir klar någon gång.

 

puss


Våffelkväll

Igår efter att jag sovit några timmar och gått från att vara skabb till normal igen så frågade jag vännerna om vad planerna för kvällen var och som svar fick jag våfflor. Inte tyckte jag att det lät dåligt så strax efter 6 kom Emil och hämta mig och sedan begav vi oss till Beckis. Först så spela vi något Wii spel i lag och är det något som jag är riktigt dålig på så är det tv-spel. Mer behöver jag kanske inte säga. När Charlie hade slutat jobba så gjorde vi våfflor och det var riktigt gott! Det var ganska längesen jag åt det också.

 

Alla fick tyvärr inte plats på kortet med det är Douglas händer som syns och Beckis gräddar våfflor bakom mig.



Min mobilkamra är inte bäst men här är Emils tatoo som Douglas gjorde på honom. Emils hud är läskig och det syns väldigt väl och länge. 

puss


Fest

Igår hade Sofia lite fest och det var riktigt kul och lyckat! Tänkte bjuda på några bilder från kvällen.

 

 

 

 

 

Haha tack för en riktigt rolig kväll!

puss


Workshop

Just nu sitter jag i skolan och har workshop med miljöbalken fast just nu har jag rast. Det är ganska intressant fast det är segt eftersom det är fredag och det är mellan 1 och 3 men what to do? Sen ska jag hem fixa mig och dra vidare till Sofia på inflyttnings fest och jag är sjukt taggad! Tror det kommer bli awesome ska sova där också och imorgon kommer bästa Emil hem så då måste vi hitta på något roligt :D Känns som det kommer bli en bra helg! Jag kanske bloggar senare innan jag drar iväg till Sofia.

 

puss


Träningsvärk

Efter projektmötet igår så åkte jag hem och fixade lite sen drog jag vidare till Sofia för att rida. Hästen som jag red hette Ultra och var hur snäll som helst och jag tyckte att vi passa bra ihop. Sofia tyckte det också och det är ju hon som är experten här. Jag blev lite smått kär i den hästen, hoppas att vi kan rida snart igen. Men eftersom jag inte ridit på jag vet inte hur länge så har jag liiiitee träningsvärk idag! Trappor+träningsvärk i rumpa och lår = ingen bra kombo. Stel som en 80-årig tant är jag också, så idag tar jag mig fram i en lagom takt. Trött som bara fan är jag idag också så vet inte om jag kommer klara av föreläsningen mellan 15-17 i eftermiddag men det är sånt som märks. Grey´s började igår också som jag har längtat! Sjukt bra öppnings avsnitt måste jag säga, lite tårar kom det allt. Men vi hörs kanske senare!

puss

Skolan

Idag är jag i skolan första gången för denna vecka för i måndags hade jag inga lektioner och igår hade jag två föreläsningar men då hade de lagt upp på it´s att den ena var inställd men inte skrivit vilken. Så då var det lite svårt att veta och jobbigt om man chansar fel så jag stannade hemma. Så igår pluggade jag lite men tog det mest lugnt var också hos Sofia ett tag. Och nu sitter jag och skriver på min IBU som ska lämnas in vid fyra i eftermiddag. Jag skriver om vad en miljökonsekvensbeskriving (MKB) ska innehålla för punkter och i projektet som startar idag ska vi göra en egen MKB. Jag tror det kommer bli ett roligt och lärorikt projekt och nu har vi nya grupper också så det ska bli spännade och se hur det funkar, tror det kommer funka bra. Men det är bäst jag fortsätter så slipper jag göra så mycket när jag kommer hem.

puss.

Shoes

Kan någon vänlig själ köpa dessa vackra skor till mig? Tack.
puss

Lördag 3 mars

Min lördag bestod av tre födelsedags firande och det gick verkligen i ett, inte undra på att jag somna vid åtta igår. Först firade vi farmor som fyllde i torsdags med både mat och fika. Sedan begav vi oss till min kusin för att spana in hans nya hus, som kommer bli as fint! Efter det åkte vi hem och jag gick vidare till födelsedags firande nummer två alltså till Charlie och var där i typ en timme. Sedan hem och fixa mig och sen iväg för att hämta Sandra och Emil kusin för att bege oss till födelsedags firande nummer 3. Världens bästa särbo fyllde ju 20 år! Förstår inte att vi börjar bli så gammla!

Vi drack lite vin och snackade skit, mycket trevligt!

 

Smörgåstårta till frukost! Lyx!

 

 

Här är den äckligaste spriten som måste finnas i hela världen!

"Vem fan hatar dig så här mycket?"

Söndagen spenderades först med lyxfrukost hos Emelie och Magnus och sen spenderades resten av dagen hos Lena och Mats. 

puss.


Dålig på att blogg

Fy vad dålig jag har varit på att blogga de senaste dagarna men det är mest för att jag har haft så fullt upp verkligen hela helgen så jag har inte riktigt tagit mig tid för att blogga. Men nu är jag back on track igen och tänkte skriva lite om vad jag har gjort i helgen. Fredagen spenderade jag med Sofia och vi snackade lite och spelade kort med några grabbar. Vi förlorade dock så jag hoppas på revanch snart, för det var inte riktigt okej att de vann.. Och världens bästa Charlie fyllde också år i fredags men honom firade jag en liten stund i lördags. Vad jag gjorde i lördags tänkte jag berätta i ett annat inlägg lite senare idag. Annars idag har jag inte gjort så mycket bara varit i viken en sväng och varit ute och gått.

 

puss.


RSS 2.0