Min beställning

Jag märkte nu när jag titta igenom mitt arkiv på Elin shoppar! Så har det varit väldigt dålig uppdatering där men nu ska det ändras tänkte jag. Börjar med att visa min beställning från H&M som jag gjorde nu i slutet av veckan. 
 
En klänning och 2 BH:ar. Hoppas dom passar bara! 
 
puss. 
 
 

JAG VILL HA!

Som jag skrev för någon dag sen så skulle jag gå in på HM och tröst shoppa lite och hittade dröm jackan! Jag har dock inte bestämt mig för om jag ska skicka efter den eller inte. Ska försöka hitta den i affären först och prova den innan jag bestämmer mig tror jag. Men jag tycket den är så cool! Skulle jag använda den? Jag vet inte. Jag brukar klä mig mycket i svart och den här skulle ju piffa upp det hela rejällt! Den blir min för 399:- (Vilket är helt klart ett okej pris) 
 
Det tål att funderas på helt enkelt. 
puss. 

Torsdag

Första dagen sedan i söndags som jag faktiskt har lite energi! Är dock fortfarande täpp och har lite ont i halsen, men febern är borta. Så idag ska jag använda min nyfunna energi till att plugga, tvätta, städa och åka in till stan. En tvättmaskin är redan igång så det är väl bäst att jag sätter igång med pluggandet. Kanske borde sätta på en kopp kaffe med, vore ju inte helt fel. Jag måste ju erkänna att det där med mitt nya hälsosamma liv har gått dåligt nu när jag har varit sjuk, har i princip levt på nyponsoppa och vatten. Så nästa vecka tar vi nya tag i hälsans tecken! 
 
puss. 

Tisdag

Jag är fortfarande inte helt frisk och mår väl kanske inte jättebra men jag försöker ignorera det så bra det bara går. Har bestämt mig för att tvinga mig till skolan idag iaf. 2h klarar jag nog! Sen får vi se hur det blir imorgon kanske lämnar in mina frågor lite sent och går ändå, vi får se hur orken är senare helt enkelt. Nu ska jag nog tröst shoppa lite på HM tror jag.. 
 
puss. 

Lördag

Började lördagen med att hämta upp Beckis och Sandra för att sedan åka till Sörping och häsla på Jossan och lilla underbara Signe. Riktigt charmtroll det där! Så det blev gofika, skitsnack och bebismys inte helt fel alls! Kommer gärna snart och hälsar på igen! 
 
Här är en bild på charmtrollet från förra gången jag var och hälsade på och här var hon inte så gammal! Finis <3
 
Efter en sväng på Dollarstore så styrde vi kosan hem till viken igen och Beckis erbjöd sig att styla och sminka mig inför kvällens festligheter och det tackar man ju inte direkt nej till. Så efter att Beckis hade gjort ett super jobb med både hår och smink åkte jag till Sofia som var kvällens chaufför. Det var en mycket lyckad fest och här kommer några punkter som sammanfattar kvällen:
  • Mens kan vara ganska bra att ha ibland. 
  • Samvetet är också en bra grej.
  • Att svepa en flaska vin på mindre än 30min påverkar omdömet negativit.
  • Att jag blir för ärlig när jag är full. 
  • Robin har gett upp hoppet om mig och bugg, efter att jag ramla på dansgolvet. 
  • Det var en rolig kväll men många oväntade händelser.
  • What happens in Överum stays in Överum, right? Nää det tror jag inte förresten. 
puss.

Min fredag

Började redan i fredags att känna mig dålig och när jag vaknade mådde jag verkligen piss så gick inte till skolan utan sov längre istället. Vilket resulterade i att jag kännde mig piggare och rörde mig hem till Tryserum igen. Där jag senare på kvällen mötte upp Beckis och Sandra för att fixa Tacos i Charlies nya lägenhet tills han kom hem frång jobbet och lite senare kom resten av gänget, så det var jättekul! Var dock ganska trött och hänig så åkte hem relativit tidigt. Men det var en bra fredagskväll med människor som jag inte träffar allt för ofta så det var kul! 
 
puss. 

Sjuk...

Har tillbringat nästan hela dagen i sängen och försökt att vila ut mig. För jag mår inge bra. Trodde igår att det kanske kunde ha varit halsfluss men idag känndes det bättre så det var det nog inte. Har skola imorgon och jag borde gå pallra mig dit så får väl gå på panodil eller likande. Det är ju ändå bara två timmar liksom. På onsdag är det också bara 2 timmar och torsdag är jag ledig så det borde ju gå tänker jag mig. Så måste få lite energi och börja plugga nu ikväll och imorgon. Men det ska nog gå! 
 
puss.

Mitt nya hälsosamma liv...

Dag 1.
Jo så att igår började mitt nya hälsosamma liv. Det började bra med en promenad till skolan och 1km simmning efter skolan. Till lunch blev det hemmagjord kycklingsallad så att det känndes som en bra början. Lite senare dök Sofia upp för lite mys och skitsnack som senare blev till en försenad födelsedagsfika för Emelie med kladdkaka, vaniljsås (ajaj inte så bra) och fruksallad. Men allt som allt så tycker jag att dag ett funkade ganska bra! 
 
Dag 2.
Sofia väckte mig när hon gick till skolan för att jag skulle gå upp och plugga, vilket gick medel. Så tog hand om diskberget som gårdagsen bravader bringade. Efter det blev det lite serier och när jag skulle äta resterna av min kycklingsallad kom Astrid och gjorde mig sällskap. Hon gjorde mig också sällskap på promenaden till skolan. Efter några timmar i skolan mötes vi upp igen och gick typ runt hela stan! Fast vi avslutade med en fika.. Min plan är att jag ska träna 3 dagar i veckan (simma, springa, cyckla mm.) och resterande dagar ska jag ta en powerwalk. Just nu står Astrid och fixar en fin räksallad till oss, så jag tycker att jag har varit ganska duktig idag också. 
 
Så hittills så har ju faktiskt mitt nya liv funkat relativt bra så jag är ganska nöjd med mig själv. Imorgon väntar plugg och förhoppningvis fotbollsträning (jag måste bli klar med plugget först) annars får det bli cyckling. Torsdag ska jag cykla och umgås med kompisar, fint då! Återkommer med mer rapporter om hur det går med mitt nya hälsosammare liv. 
 
peace out! 
 

RSS 2.0