MIN DAG

Igår var vi hos Beckis, trevligt! Inte så mycket mer att säga om det mer än att vi är bäst!

Idag har jag varit och firat farmor i Åtvidaberg, körde även dit! Duktigt, Ja visst! Hos farmor var även Daniel, Mio, Charlie och Carina. Fick höra lovande rapport för lilla Andreas. SKÖNT! Men han har en tuff tid framför sig, men det kunde ha gått mycket värre. Ska väl ta och ringa till honom någon dag när han inte är så hög på morfin.

Ni kanske undrar vad som har hänt?
Jo, min kusin Andreas ramlade genom ett tak i fredags när han och Frasse skulle ta bort snön. Han föll mellan 8-10 meter rakt ner och landar på ett ciment golv på "fötterna". Tack och lov så har han "bara" krossat hälen och några ben i foten och även en kota i ryggen, men han kommer bli helt återställd! TACK OCH LOV! :D

Får se om vi åker in och hälsar på honom framöver, för han lär ju bli kvar på sjukhuset ett tag.

Men jag skulle ju ha gått på bio när jag kom hem, men jag ängade den tiden åt att läsa ut the host istället, så nu ska jag bara skriva recension på den. Och i morgon är det skolan igen, gud vad kul! Verkligen.

Puss!

-

Igår kväll kom Patrick, Sandra, Emil, Jossan, Beckis och Charlie hit, trevligt var det. Sandra färgade Beckis hår och klippte Jossan. Tummen upp. Men tyvärr blev jag så trött så jag var tvungen att skicka dem till Charlie! Så jag mpste ha sonmat väldigt snabbt för jag gick och la mig 5 över 12 och Jossan skickade sms till mig 00.25 och det hörde jag inte. Så jag var rätt trött om man säger så.

Först nu vid 2 blir det bio med Beckis, Prinsessan och grodan. Se vid sju blir det Party @ Beckis place!

Men nu ska jag läsa lite i the host, har bara typ hundra sidor kvar!:D

Puss!

FACEBOOK

Just det jag glömmde lägga in den här bliden på min pappa förut.



Ja, han sitter och nördar Farmville, lite charmigt är det ju när han ropar "Elin, titta vad mycket pengar jag fick nu" Och sen ser jättenöjd ut. Som ett litet barn. ;D

Puss!

Puhh...

Äntligen hemma, trött? Oja! Jag åkte hemifrån halv 7 och kom hem runt 5 kanske. Visst det kanske är en vanlig dag för många men jag är helt slut. Efter att ha lyssnat på ett föredrag i ca 4 och haft körlektion efter det puls att jag gick på stan efter det. Och ikväll kommer mina vänner hit! Det gillas, men jag kanske borde ta en liten powernap innan dom kommer, bara för deras bästa.

Men nu är en resa till ett varmare ställe beställt! Kanske lägger upp bilder på hotellet någon dag när jag känner för det!;)

Men ja, jag har på kamran ikväll, för här ska det färgas hår och grejer. Så bilder kommer nog troligtivs imorgon. Men det är ju sånt som märks!;)

Puss!

VILL HA BÖCKER!


I skuggan av värmen, så filmen igår riktigt bra- så boken är säket inte sämre!


Elsas mode, är just nu påväg till min brevlåda, köpte den på bokrean, typ 40kr.


Snabba Cash, är filmen alla pratar om, så skulle gärna läsa boken innan jag såg filmen. Joel Kinnaman i huvudrollen, så filmen kan väl inte bli annat än bra?


Den här godingen ligger på mitt skrivbord och väntar på mig. Men måste ju läsa ut the host först. Jävla skolarbete som ska förstöra sånt här...

Men alla dessa böcker ska jag läsa, så är det bara!:D

Men nu får det räcka med blogginlägg ikväll! 3st, rekord eller?;)

Puss&Godnatt!

VA FAN?!

Jag läste Sandras blogg förut (länk finns längre ner) och hon hade skrivit att hon och David hade läst en rolig artikel om vad tjejer tänder på i hemligthet. Så jag var tvungen att kolla upp det.


Vem fan gillar killar med grått hår?:O Skäggstubb kan funka på vissa, men väldigt få. Jag är lite av en hårhatare, så håritbröst, inte så populärt. Inte heller skägg. Men som sagt det kan ju finnas undantag. Men jag tror att de tillfrågade i denna artikeln är minst 40+, för om man frågade en yngre publik, så tror jag att siffrorna skulle se väldigt annorlunda ut. Då tror jag inte att många skulle tända på gråtthår, inte ens i smyg tror jag att någon skulle tända på det. Bara så ni vet!

Men nu ska jag fortsätta att informera mina vänner om eventuella Penisskador (läs snoppskador) som kan uppstå vid samlag!
Ha en bra kväll!
Puss!

TORSDAG

HAHAHA, jag sitter och as garvar åt Sofia som har rycket på sin dator! HAHAHAHA! Det är mycket underhållande kan jag säga:D

Vi ska lana, eller Charlie, Emil och Sofia ska lana;) Inte jag. Men nu har jag inte så mycket mer att säga;)

PUss!

KVÄLL

Dagen har gått väldigt snabbt, men jag har hunnit med det mesta. Läsa i the host, städa, raka benen, städa, gå ut och gå och LATAT MIG!

Det var för övrigt 10 plus grader i solen förut! Det ger lite hopp iaf! Det var underbart väder idag, så kan ju bara hoppas att det är liksdant i morgon. Planerna för imorgon är lite suddiga men troligtvis ska jag till Sandra. Trevligt, men får se hur det ligger till med skjusar och sånt. Det är typ det sämsta med vintern att man inte kan ta moppen dit man ska utan att man måste be sina föräldrar. Men nästa vinter borde jag ha körkort, så de för väl stå ut helt enkelt. Inte för att de klagar, dom ställer så gärna upp och skjusar. Det är vad dom säger iaf. Haha.

Men nu ska jag nog borsta tänderna och lägga mig i min säng och lyssnna på musik!

Puss&Godnatt!

ONSDAG

Så nu har jag skrivit ett inlägg om varje dag och vad jag har gjort. Idag ser planerna ut så här:

  1. VARA LAT
  2. LÄSA I THE HOST
  3. GÅ UT OCH GÅ!
  4. VARA LAT!
Typ.

Jag vill ha vår nu! För vår betyder nya härliga nya skor. Helst tygskor, typ converse. Jag vill ha två olika färger på mina converse.



RÖDA & ROSA!:D
Så kom nu vår så jag kan få köpa dessa skor!
Ja det var allt jag hade att säga just nu, så nu ska jag göra frukost och se på Johan Falk!
Puss!

TISDAG

Planerna för denna dag var först tandläkaren och sedan stan, men icke! Inget stan pga den jävla snön! Så hem igen titta på lite Johan Falk sen ut och gå. Då träffade jag Charlie som även han hade varit hos tandläkaren, vi bestämde att vi skulle höra av oss till varandra på kvällen. Vilket vi gjorde med. Vi bestämde att vi skulle vara hos Charlie och att jag skulle ragga upp folk. Vilket slutade med att vi hamnade hos David i stället.

För Emil, David och Patrick lanade och Charlie tog med sig sin dator så de nördade. Jag var ensam tjej med ingen datror så jag förökte ragga upp Sofia men hon skulle upp tidigt så hon kunde inte. Sen åkte Patrick hem och då kände jag hur tröttheten bara kom över mig, så jag somnade. Vilket jag önskar att jag inte hade gjort. För David, Emil och Charlie gjorde massa saker på mig när jag sov... Men jag vaknar av att Emil och Charlie typ skriker på varandra och David är påväg till att ta min glasögon.

Efter det så kollade vi genom Davids bilder och då visade han en bild på en rumpa och jag bara tittar sanbbt på den och säger "är det Charlies rumpa?" NEJ, det var det inte det var Algrens rumpa. Och tro mig Charlie och han är inte lika. Så Charlie blev lite sur och sa att om vi skulle bli sams igen så var jag tvungen att slicka på hans fot. Viket jag inte har gjort än så vi får se vad som händer..

Puss!

MÅNDAG

Min måndag blev inte som den skulle till en viss del, men det blev bra ändå. Först på morgonen följde jag med mamma ner till banken för att jag skulle vänta där tills 10 när jag skulle klippa mig. Så då passade jag på att läsa lite i min engelskbok "The Host".



Sen var det dags att åka till Pernilla och klippa och göra ljusa slingor, mycket nöjd med resultatet. Kanske slänger in en blid lite senare. Efter lite fika, så åkte jag och pappa hem, för att göra mat. Vilket resulterade i en jävligt god kyklingsallad. Efter det berättade pappa för mig att han hade gjort en facebook, men han fattade inte rikitgit hur det funkade så jag fick lära honom. Så nu har han båse facebook och Farmvile. Lite roligt är det att höra honom när han sitter och medelar mig när hans grödor har växt en % eller något sånt.

På kvällen blev det att åka till Beckis och vara där med Patrick, Sandra, David och Emil. Några spelade left for dead eller nått spel på Calles X-box. Jag fick massage av Patrick eftersom jag hade så ont i min rygg efter att jag ramlade i söndags. Haha.

Ja, det var min måndag det!:D

Puss!

SÖNDAGS KVÄLL!:D

Först blev det bio, men tyvärr kom det inte så mycket folk så det blev massor av popcorn över. Så jag och Beckis plockade med oss dem och tog med dom till Sandra. En gav vi bort till Dogge. Men innan vi skulle gå till Sandra så skulle Charlie och jag köpa något att äta på Perkas. Precis innan vi går in till Perkas svänger David upp och kör emot oss och jag fick något jävla ryck och skulle springa, men grejen är ju den att det är is under sön så jag ramlar. Ganska hårt framför David stråklastare. Som Edvard skulle säga "Uuuu PINSAMT!" Typ.

Sen hem till Sandra där hon fick klippa både Beckis och Charlie. Sen fick Charlie tag i plattången och i Sandras smink så han blev stylist åt Beckis. Ja, om han var bra eller inte det får ni bestämma själva.


Jag tycker själv att han borde saldla om till stylist! Eller?;)


Här har vi stjärnan! Hans stylist heter Camilla!


Själv var jag smart och intog Sandras säng med hundarna!:D


Självklart var jag så klantig så jag glömde min kamra hos Sandra, men då tog hon dessa söta blider på det lilla söta trollet Nilla:D

Det var min söndag, mina vänner är bäst!:D

Puss!

SÖNDAG, BABY!

Har precis klivit ut ur duschen, kunde ha stått där hur länge som helst! Men det går ju inte! Kvällens planer ser just nu ut så här; Bio vid 5 med Beckis, sen upp till Sandra någon gång efter 6 och ha söndagsmys!:D Låter som en riktigt bra söndag i mina öron! Får ju träffa lilla hundvalpen Nilla ikväll med, det ska bli spänande för rycktena säger att hon är ganska vild av sig;)

Ja, kamran följer troligtvis med, så bilder kommer kanske upp i morgon!:D

Puss!

LÖRDAG KVÄLL

Den spenderades med några av de allra bästa: David, Sandra, Charlie, Camilla, Emil och Beckis!:D Vi åt, lekt i snön och var allmänt störda som vanligt!;) Jag tänkte visa er några bilder från kvällen!


Här har Sandra & Beckis fått på sig riktiga vinterkläder! Snygga som få!;)


Beckis snygga rumpa!


Camilla är redo för snön!:D


Charlie hade längtat efter att få göra såhär LÄNGE och äntligen så fick han;)


Camilla ser ut som en säl;) Eller?!;)


Ja, vad kan man säga det är David & Charlie!:)


Vi försöker få upp Beckis som har fasnat i snön! Hahahahaha!


Yes, vi lyckades!;)


"Nej, jag ska vara med på bild!"


Snyggingarna! Verkligen;)


HAHAHA!:D


Pulka tajm!;)


Självklart var det vår egen dagisfröken som skötte puttningen!:D


Sen var det min & Beckis tur!:D


Den här bliden säger inte så mkt...


Men det gör den här! David fick boppis!;)


Hoppsan!:O


Det blev även böghögarnaskväll!;)


Ja, jag har minst fem till bilder på ungefär samma sak från olika tider på kvällen...:)


Charlie blev Charlie "döparen" Broström lite senare!


Här står mamma Camilla med flera barn som ska döpas;) Barn som har blivit räddade från Emil & David!


Stolta föräldrar!:D


Den här bilden får avsluta en perfekt början på lovet!:D

NI ÄR BÄST!:D

Puss!

DÅLIGT! JAG VET!

Min blogguppdatering suger, ledsen! Men nu är det sportlov och allt känns riktigt bra för en gångs skull!:D
Igår blev det en lung hemma kväll med pappa, mamma var iväg på spa med banken! Så jag och pappa både handlade, städade lite smått och lagade mat igår! En mycket lyckad kväll!:D Självklart såg vi på när Anna Haag tog sin silvermedalj, bra jobbat! Och trekronor vann mot vitryssland med 4-2 tror jag? Gick väl och la mig vid halv 12 ungefär tror jag.

Idag har jag mest gått och skrattat åt min bakfulla mamma, så himla roligt!:D Men nu blir det How I met your mother innan jag sätter tänderna i The Host!:D

Puss!

Mitt humör...

Är anledningen till att jag inte har bloggat på länge, för att citera Emil "är bloggen nere så är Elin nere". Jag har varit inne i en lite deprission, men nu är allt bra igen. Inte allt kanske, men mycket!

Helgen blev inte som jag hade tänkt mig för jag blev sjuk och kunde inte vara med på festligheterna, SADFACE!
Men nu är det snart lov och humöret är nästan på topp!:D

Och just nu vätar jag på att Charlie, Emil och David ska komma hit och baka lite med mig!:D

Men nu kom Charlie,
Puss!

IBLAND FÅR MAN, IBLAND MÅSTE MAN...

Tycka synd om sig själv och det är precis vad jag gör just nu!

INTE SMART ELIN!

Jag hatar när något som man håller på just nu påminner en om saker som hände för länge sen. Speciellt saker som man hellst vill glömma bort, för att man var så dum och idiotisk just då. Och när sånna här grejer händer kommer man oftast på hur mycket man saknar en viss tid då den här händelsen eller personen hände/fanns i ens liv. Det är helt sjukt hur mycket man kan sakna sånt man inte har tänkt på, på hur länge som helst och plötsligt så slår det till en rakt i ansiktet, helt utan förvarning.

Så är det för mig just nu.

it's too late to apologize
, helt enkelt.

JAG SAKNAR DIG!



HUMÖR - INTE PÅ TOPP

Har precis torkat upp kattspyor, inte så frächt, men vad ska man göra?

Min dag har sugit! Så inget mer om det. Har inte så mycket att berätta förutom att om man är på dåligt humör så kan man alltid lyssna på The Calling - Wherever you will go. Den gör livet så mycket bättre under de 3.29 minuter som den håller på och tro mig idag har jag behövt massor av de där 3.29 minuterna.

Men i morgon är en ny dag, med många nya uppleverser och på fredag är det filmkväll!:D Can't wait!;)
Hörs kanske imorgon, det beror lite på...

Every time you smile at me
it's the same as if you lie to me


JAG SAKNAR DIG!
Puss!

WOHO, TEORILEKTION

Jahopp, nu är även jag på väg mot det berömda körkortet! Hade första teorilektionen idag, vilket gjorde att jag kom hem typ nyss, men lätt värt det! På torsdag är det bara på't igen och även min fösta körlektion ligger där eller snarare körlektioner för det är en dubbel, tänkte varför inte gå ut hårt liksom?

Min skoldag har i princip sett ut såhär: Prov, räkna, räkna, tråkig engelska B, skriva labrapport!

Nu tror jag att det blir sängen för min del, har varit en ganska krävande dag så är helt slut.

Men vi hörs imorgon!;)

Puss&Godnatt!

DÅLIG PÅ ATT BLOGGA, JAG VET!

Det är bara så att jag har inte orkat. Men om jag nu ska summera min helg lite. Först i fredags så var det myskväll hos bästa Beckis med järngänget! Vi såg på Män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden eller rättare sagt Emil och Jag såg på den inte Charlie och Beckis för dom låg i Beckis säng och Beckis masserade Charlie typ hela kvällen. Men trevligt var det!:D

Igår så övningskörde jag lite först, sen hem göra sig i ordning sen vidare ner till viken och senare hem till Sofia. Party var det där! Med många trevliga människor.

Söndag är det idag och jag har hunnit med att plugga, övningskört två gånger, varit med Beckis på bion, shit vad mycket folk!:O Just nu är jag helt slut! Så det blir nog sängen tidigt ikväll, för den här veckan som kommer tror jag inhåller många många saker!;)

Men jag tror inte min uppdatering kommer bli bättre den här veckan för jag har massor som ska göras, inte bara i skolan utan lite andra stuffs med!

Men nu ska jag ta och fika lite!
Puss!

HELT SLUT VERKLIGEN..

Är precis vad jag är så sängen nästa. Men min kväll blev bra Charlie kom hit och vi bakade kladdkaka, mycket god en! Men den här dagen har tagit kol på mig så nu är det dags för sängen.

Hörs i morgon!
Puss!

SNÖ - BILDER!










NU VILL JAG HA SOMMAR!

Puss!

HEMMA, FINALLY

Så jag kom hem hel och så, skönt! TACK till världens bästa pappa som kom och hämtade mig!:D Tror jag hoppar alllt som heter skola imorgon och bara tar det lugnt. Känns lite jobbigt att ta sig till sörping bara för att åka skriskor puls att jag tror inte isen är så fin efter dagens väder. Plus att min mamma protesterade inte alls när jag sa att jag ville vara hemma i morgon. Tummen upp. Så det blir nog en lååååång sov morgon i morgon, sen lite bus med Charlie, of course!

Ikväll ser planerna ut som så: är jäkligt sugen på kladdkaka så får se vad som händer sen måste man ju gå ut och fota lite på galenskapen utanför fönstern, så folk kommer att tro mig i framtiden!:D

Känner mig på blogg humör just nu!

Men hörs senare!
Puss!

SNÖ!

När man tittar ut genom fönster så ser man bara en sak; SNÖ, SNÖ och ja SNÖ! Inga bussar går förrens 5 över 2 från sörping, men tur som man har så är min pappa på väg hit för att hämta mig.  För om man kunde fixa skjus hem så fick man sluta och vem väljer inte det liksom? Plus att skolan stänger vid 3! 

Nu får det snart vara nog med all snö, om det  fortsätter så här kommer det ju ta flera år för all snö att smälta när det väl blir varmt! OGILLA!

Men nu ska jag och Sanna försöka plugga lite biologi, hörs ikväll!

Puss!


MIN DAG

I väntan på att Charlie ska ringa så tänkte jag skriva ett blogginlägg så länge, men nu ringde han.

Hade en riktigt tjejkväll med Emelie och Sofia, vilket var verkligen väl behövligt och mycket trevligt! Borde göras om, helt klart! Skolan idag har varit som vanligt, inget speciellt liksom. Slutade rätt tidigt, kvart över 2 för att vara exakt. När jag kom hem så övningskörde jag ner till viken, det gick ganska bra måste jag säga.  Läskigt värre med, men jag ska nog klara det här med!

Sen var jag tvungen att ringa till Charlie och Beckis. Nu har jag beställt den där boken som jag nämde igår, längtar! Men nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sägen och läsa läsa läsa! Har ju valt en engelskbok på typ 600 sidor
- The Host men har samma författare som Twilight böckerna så det kändes som ett måste. Men det käns ändå som inte ett så smart val. Ska försöka läsa lite i körkortsboken med.

Så det är väl bäst jag sätter i gång.

Puss & God natt!

SKOLA

Sitter just nu i skolan och försöker komma på vad jag ska skriva min rapport i Engelska C om och kanske har jag kommit på det. Vi får se helt enkelt. Har iaf hittat en bok som jag måste jag ha! Så imorgon när jag kommer hem så ska jag beställa den direkt. För idag ska jag sova hos Emelie med Sofia, trevligt minsan!

Men nu är dte bäst jag fortsätter så jag kommer någonstans med detta!;)

Puss!


RSS 2.0