Söndag

Min och Sofias lördagkväll blev inte riktigt som vi hade tänkte oss. Köa i två timmar utan att typ komma någonstans, så vi drog hem och såg på ice age i Beckis lägenhet. Det sög typ, men men.

Idag har jag typ hjälpt pappa och packat. Men nu ska jag övertala Charlie att vi ska åka till viken så jag får köra deras nya tuffa bil. Hehe.

puss.

 


Dagens låt

SÅ JÄVLA SNYGG!

puss!


Min fredag

Spenderades hos Beckis i hennes lägenhet med Emil. Vi spelade GTA och var allmänt cp. I like it! Innan jag mötte upp Beckis gick jag och Sofia på stan. Vi letade efter någo att ha på oss ikväll och det hittade vi. Måste bara fixa till det lite. Köpte ett par as snygga skor! Kanske slänger in en bild på dom senare. Men nu är det lördag och jag måste plugga. Haha första dagen på lovet och jag måste plugga, kul. Men på tisdag drar jag härifrån, bitches!

Så nu måste jag börja!

Puss!

p.s Vem har beställt sin studentmössa? JO ELIN, JO ELIN! <3

 

 

 


dagens låt.

Jag är as trött och har tänkt att tillbringa min kväll framför en film. Jag är trött och irriterad. Så jag orkar inte skriva något mer just nu. Tänker slänga in dagens låt nu direkt. Den är så fin, både låten och videon. Sångaren är sjukt snygg också.

 

puss.


Skolan

Sitter och har iv-val, men eftersom jag trodde att folk skulle redovisa idag tog jag inte med mig mitt arbete. Och nu sitter jag här och inte kan göra mitt arbete, kul! Men jag ska nog skriva min bokrecension istället. Så nu vet ni det! Sofia är sjuk också så vi kan inte redovisa biologin, skönt. Men back to work.
puss

God Natt!

Nu har jag sett på Grey's, bästa! Så nu ska jag bara borsta tänderna och sen får jag äntligen sova! Lite ovärt inlägg kanske men va fan!

 

Puss

&

God Natt!


Min kväll

Som jag sa förut har jag skrivit biologi, men sen skulle jag skriva svenska men då lagga allt sönder, då orkade jag inte försöka mer. Då ringde jag till Charlie och vi pratade med varandra i telefonen i typ 1 timme och 20 minuter. Helt sjukt.

 

Men nu tänkte jag berätta lite om mina planer för helgen:

Jag och Sofia ska nämligen till Hugos på deras Hallowen fest. Det kommer bli grymt tror jag! Vi ska sova i Beckis lägenhet också så det blir party all night long! JAG LÄNGTAR! Måste bara hitta något riktigt bra att vara. Vi ska in till stan på fredag efter vi har provat STUDENTMÖSSOR och leta snygga kläder! Underbart! Sen på tisdag drar jag till Teneriffa! :D Men nu snart börjar grey's, så vi hörs efter det kanske!

puss.

 


Dagens låt

Även idag blir det en the Fray låt. Jag älskar dom!


INGEN OKTOBERMARKNAD

Jag tycker rubriken säger allt. Så nu sitter jag här och har precis skrivit klart min del av min och Sofias biologiredovisning som vi ska ha i morgon. Samtidigt lyssnar jag på the Fray<3 . Älskar dom! Så skönt att plugga till. Jag hade ju matteprov idag, bajs, helvete. Typ så gick det. Får veta på fredag om jag behöver göra om det eller inte. Men nu ska jag fortsätta med svenskan.

Puss!


Dagens låt

Sångaren är jätteful, men har en grym röst. Jag blir så lugn av den här låten, vilket passar nu när prov ångesten kommer smygande. Plus att The Fray är så jävla bäst. De har hjälpt mig många gånger när jag har varit ledsen. As sköna texter. L O V E!

 


Dåligt Bloggat ikväll

Dåligt bloggat av mig ikväll känner jag. Men har inte så mycket att säga, förutom att jag borde ha pluggat mer än vad jag har gjort. Känner ångesten komma. Helvete! Men jag har pratat med Beckis i telefonen i typ en timma, tittat på How I Met  Your Mother. Det är väl typ det. Om en vecka så här dags är jag på Tenefiffa, det ni! Can't wait!

Mina planer för helgen är fortfarande under konstruktion, men grymma kommer dom att bli! Trust me. Fan vad jag skanar engelskan! Mitt bästa ämne liskom och nu har jag det inte längre, lite trist. Men känner att jag inte har mer att säga just nu förutom

Puss

&

God Natt!

 


Hemma tidigt!

Jag kom hem vid 12, hur skönt som helst! Sofia följde med mig hem och vi har gjort biologin som ska redovisas på torsdag. Ska bara plugga in lite teori. Vi är fan grymma i Paint. Men nu har hon åkt hem och jag sitter och undrar om jag ska skriva bokrecension eller plugga matte, eller gå ut och gå. Inte så svårt val där. Så hörs efter min power walk!

Puss.


GOD NATT

Nu orkar jag inte med min huvudvärk längre, så nu blir det sängen för mig. Ska ligga och lyssna på härlig partymusik innan jag somnar. Och imorgon har vi bara två lektioner, slutar typ 11. Hur skönt som helst! Då ska Sofia och jag göra vårt biologiarbete. MVG, snälla?

Jag kom just på att jag har i en vecka leverat minst ett blogginlägg om dagen. Det är fan rekord för mig tror jag! Får se hur länge mitt blogghumör håller i sig. Spännade! Och imorgon avslöjar jag vad mina planer för helgen är! Wihu.

Puss

&

God Natt!


Dagens låt

Ja varför inte fortsätta med denna tradition? Idag blir det också en partylåt. Så jävla party sugen alltså! Helt sjukt!!

 

Puss!


HATA

HATA HALEBOP REKLAMERNA, HATA!


Måndag, igen!

Den här skoldagen har mest gått ut på at planera helgen som kommer. Jag tänker inte säga mina planer för jag vet att Beckis läser min blogg och jag ska berätta allt för henne imorgon. MOHAHAHA.

Men när jag kom hem tog jag mig i kragen och tog fram pappas stavar och gick ut och gick med dom! Lite pensionär varning känns det som, men jobbit var det! och min mage blev inte så cp efter, yes då kanske jag kan träna imorgon! Håll tummarna. Nu är det matteplugg som står på schemat, dock inte alls pepp.

Puss


God natt!

Efter bion så har jag spenderat min kväll framför en film. John Tucker must die, as bra är den! Jag har även testa mitt hemmabygge till hemmabio sytem och jag tycker att det blev riktigt bra! Man kan om man vill liksom! Men imorgon är det måndag igen. Wihu, not. Men det var allt för mig ikväll känner jag.

Puss

&

God Natt!


Dagens låt

Jag blir så glad och patysugen av den här låten!<3

 


Kanel

 

Allting började med att vi såg den här filmen:

 

Då började vi fundera kan man verkligen inte äta en tesked kanel?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lägg märket till att Michelle's telefon ligger i kanelgeggan! Våran slutsatas är att det går verkligen inte att äta en tesked kanel. Tror ni oss inte, så prova själv men ha vatten i närheten. Haha den här bilden får avsluta denna kväll, som var mycket underhållande!

puss.


God Morgon

Asså jag vet att klockan är typ 2, men jag och Michelle gick inte upp förens halv 12. Vet inte hur länge sen det var jag gick upp så sent. Men det kanske inte var så konstigt att vi sov så länge eftersom vi inte somna typ vid 4. Vi låg liksom och snackade och tiden bara rann iväg. Men hela kvällen var awsome igår. Måste göras om helt enkelt! Jag är så sjukt fest-pepp! HELT SJUKT!

Men nu har jag i alla fall duschat och det är mat snart. Känns lite konstigt eftersom jag åt frukost typ nyss. Och ikväll blir det bio med Beckis. Gott mos.

Bilder från igår kväll kommer upp lite senare.

Puss!


Beckis och min framtid

Ni kanske inte förstår, men vänta några år så kommer ni att göra det. Kom ihåg vart ni läste det först. Ja här på elinsofiaasklof.blogg.se.

puss


Min kväll

Min kväll kommer spenderas hos Charlie med Beckis, Sandra och Michelle. Känns som det kommer bli en riktigt bra kväll! Jag har laddat upp med lite skvallertidning, choklad och muuusssiiik. Jag har kopplat in ett nytt musik system idag. hahah fa vad avancerat det lät. Men set är väl inte rikitgt hela sanningen. Men just nu är det så.

Jag ska bara sminka mig och äta lite så är jag redo!  Jag ska försöka att komma ihåg kamran, men även om jag gör det så fnns det alltid en chans när vi pratar om mig att jag inte tar några bilder. Men jag ska försöka.

Men nu ska jag bära ner en madrass till Michelle som ska sova här i natt. Trevligt!:)

Men klockan 8 kommer det upp ett inlägg med vad min och Beckis framtid är! (varför inte utnyttja det här med tidsinställda inlägg när man kan?)

Men ha en bra kväll

&

Puss!


Dagens låt!

Jag tänkte göra som alla andra och testa det  här nya med tidsinställada inlägg. Så här kommer "Dagens låt".  Den gör mig glad, en härlig peppande låt. Det är därför den är "dagens låt". Hahha fy fan vad töntigt det låter. Men jag kör på endå.

 

Puss.


Happyface

Ni kanske här märkt att jag precis har lärt mig att lägga in youtubeklipp på bloggen. Känns lite pinsamt att erkänna det, men jag gör det ändå. Alltså nu kan jag börja med typ dagens låt eller något sånt. Vi får väl se. På tal om youtube, var inne och skulle kolla om det fanns någon musikvideo till "Från och med du" men jag hittade ingen. Jag hittade bara ett klipp med bild på Linnros och sen låten. Men iaf bland kommentarerna stod det: "Jag trodde han sjöng:
Står i min båt, Får bara sill. för en minut sen var det krill.
En tredjedel av dem jag tar tas hem, För en del Gråsparv äter sill.
osv..."
Hahahahahah, jag dör! Så jävla kul!

Fatta nu har jag städat, varit ut och gått, duschat, rakat benen och fixat håret. Plus ätit lite mat. Effektiva Elin är igång. Men jag och beckis har även planerat vår framtid och karriär idag. Känns skönt att ha det avklarat. Jag lyssnar på party musik och är på superhumör! Kommer bli en bra kväll detta! Wuhu.

 

Puss.


Oskar Linnros - 25

Texten, jag älskar den!

puss.


Adam Lambert - If I had you <3

 


God Morgon!

Nu är jag vaken och ganska pigg faktiskt. Så nu har jag börjat lite smått med att städa mitt rum. Mamma sa att jag inte fick gå ut ur huset innan jag hade städat, haha. Lite charmig är hon. Men jag måste bara plocka undan på golvet, på skrivbordet, damma, bäda sängen och dammsuga. Inte så jätte farligt. Men tråkigt! Fast det blir mycket bättre om man lyssnar på partymusik! Peppar inför ikväll!

Så det är vad jag ska göra nu på morgonen.

Puss!


Sova. hjärta

Inget städa blev det, får göra det imorgon helt enkelt. För nu säger jag god natt. Klockan 21.40 en fredagkväll, fy fan. Man skäms lite, men vad gör man inte när ögonlocken väger typ ett ton var. Så nu ska jag bara borsta tänderna och sen får jag sova. Hjärta! Sova är bland det bästa om finns. Det är helg nu också, härligt!

Men

GOD NATT

&

PUSS


Bästaa

 

Först How I Met your Mother, sen städa.

puss

 

 


Fredag vaaaaaaaaaaa

Igår så sov jag hos Beckis med Charlie och David. Vi å tacopaj, som blev väldigt stark, inte bara stark utan VÄLDIGT stark. Helt sjukt stark. Men god också! Efter det drog vi till Camillas lägenhet och kolalde in den, superfint! Även om allt inte var riktigt klart än. Sen splade Charlie och Beckis lite tvspel eller jag vet inte rikitgt för jag somnade. Var helt sjukt trött. Så då bädade vi ut och vi gick och la oss typ runt halv 12. Då skickar Marcus ett sms till Beckis och säger att det snöade. När jag såg att det var sant blev jag depremerad.

Jag åkte med David till skolan, där vi inte har gjort så himla mycket. Bara insett att våra mentorer är mer dumma i huvudet än vad vi har trott. Jävla cp:n! Hatar dom verkligen! Men nu är det Fredag och jag borde städa mitt rum, men jag orkar inte! Är sjukt trött idag med!

Puss.


Tacopaj

Sitter och lyssnar på när Beckis, Camilla och Charlie lagar tacopaj. Jag ska nog hjälpa dom, snart, snart. Ska bara gå på toa först! Men min kväll kommer spenderas med dessa awsome personerna, så hoppas ni får en bra kväll också!

Puss!

I skolan.

Andreas fixade mitt ljud igår, bästa! Charlie följde med till Åtvid, Bästa! Fick se första snön för i år i Åtvid, sämst.
Charlie kom fram till att Andreas och jag var väldigt lika varandra, fattar inte riktigt varför. Eller? Vi sparka bort en grävling från vägen, som vi inte hade kört på. Vuxenpoäng, tack! Det var min onsdags kväll.


Min morgon började bra med ett MVG och nu väntar jag på att biologin ska börja. Wuhu. är as trött och har ont i huvudet, men ikväll ska jag sova hos Beckis. Vi ska äta tacopaj, gott som f*n! Har inte träffat Beckis sen i fredags, SKANDAL!


Lite fest hos Charlie på lördag och Michelle kommer. Grymt. Är as pepp!


Men nu ska jag gå för den här datorn är tydligen reserverad typ snart, jag fattar ingenting!
Puss!

Början av min lediga dag.

Asså att se på New Moon igår blev inte så lyckat för jag såg typ en halvtimme sen stängde jag av. Var inte på Twilight humör tydligen:O Men då skulle jag gosa med Måns, men då somnar jag istället och vaknar halv 10 av att mamma kommer in och frågar vad jag gör. Så då gick jag upp och borstade tänderna och gick och la mig och vakande klockan 10 idag. Så typ 12 timmar sömn, inte dåligt alls.

 

Och nu har jag gjort lite litteraturvetenskap, måste bara skriva ner allt på datorn. Så är jag nästan klar. Men nu måste jag äta något innan jag döööör!

 

Så vi kanske hörs när jag har ätit något.

puss!


Min Tisdag

En vanlig tisdag har det varit idag. Jag har dock inte varit så effektiv, förutom på fysiken. För är man inte effektiv där så är man körd. På hela mattelektionen öppnade jag inte ens boken, inte för att jag behöver. För jag är klar med allt och provet är nästa onsdag! Duktigt! Biologin var inte effektiv heller, men det ska jag och Sofia ändra på imorgon.

 

Andra planer för imorgon är att åka till Åtvid och fixa mitt ljud i bilen som har lite problem. Men grejen är den att jag skulle ringa och påminna min kusin om att han skulle hjälpa mig med det imorgon idag. Men jag höll på att glömma bort att göra det, lite pinsamt. Men jag ringde iaf, så dit ska jag imorgon, fast lite senare på kvällen typ. Charlie ska följa med så vi ska äta på pizzerian först, länge sen vi var på vårt standard ställe. SKANDAL!

 

Så nu sitter jag här och är inte på tränningen, men min cp mage vill ju inte, så vad ska man göra!? Så jag funder starkt på att se på New Moon och drömma sig bort lite. Can't wait to see Breaking dawn!

 

 

Så nu ska jag och Måns krypa ner under täcket och se på New Moon.

Puss!

 


Min kväll

Detta sammarfattar min kväll så jävla bra!
Michelle- "Jag är lite dum i huvudet efter 21!
puss & God natt.

Kvällsmys

Nu har jag gjort lite litteraturvetenskap och lite projekt, så det får vara allt för idag. Nu blir det kvällsmys med

Nya favorit serien när inte Grey's går på tv, så på onsdag är inte detta min favoritserie. Men nu är det så.

 

Har även en trött kisse bredvid mig, sjukt söt är han iaf Felix. Haha nu öppnade Måns dörren också jag är visst populär ikväll.

Puss & ha en bra kväll!


Here we go again

Alltså nu är det måndag igen och jag har gjort ganska mycket idag. Två jävla prov, efter varndra också. DIREKT på morgonen. Go Elin. Sen om det gick bra eller inte, det märker jag snart. Men då var skol delen klar.

Idag har jagh och varit på jätte bra humör och känt mig lite cp. Så om Beckis skulle bo kvar hemma och inte ha Charlie som innebonde i stan skulle jag ha hittat på något med dom. Men dom är i stan så det går ju inte. Men jag träffar dom nog på torsdag, om jag klara mig tills dess vill säga. Så här sitter jag i skogen, med inget att göra än skolarbeten, känns lite deprimernade men om jag gör det nu slipper jag göra det sen, right? Brukar inte vara min stil, men kanske dags att prova något nytt.

 

Hörs kanske senare när jag har varit duktigt och gjort mitt skolarbete.

Pusss!


Hemma...

Nu har jag varit hemma i två dagar bara för att min mage hatar mig. Inte okej. Men nu verkar magens uppror ha lugnat sig så jag kanske borde göra lite saker? Typ duscha, lukar inte gott, plugga biologi och kemi, göra litteraturvetenskap, projekt. Städa.

 

Så det är väl bara att sätta i gång.

Släger in en bld på mina nya as snygga skor. L O V E!

Puss!

 


Bra gjort Elin, Verkligen..

Prov på 60 sidor på Torsdag och vad gör jag? GLÖMMER BÖCKERNA I  SKOLAN! Bajs. Helvete.

 

Nu blir det How I Met your Mother istället.

puss!


Så jävla glad!

Just nu är jag så lycklig, don't ask me why! Men så är det! Har haft en grym helg, roligaste på länge. Måste göras om snart känner jag. Kanske en liten fest i Lillstugan, med alla (David?)!. Gaah jag kan liksom inte säga i ord hur glad jag är just nu helt sjukt. Mina vänner är bäst!

 

Låten som alltid så glad - Standing in the way of control med Gossip! Hjärta! <3

 

Vill bara hoppa runt när jag hör låten, peppande!! :)

 

Pusssss!


Bakis Häng med Beckis!

En stor godis påse, Loka jordgubb, gava och Beckis. Allt som behövs för en lyckad kväll!

 

Charlie var är du?:O

Om någon har sett denna pöjk/man, please kontakta:

Elin på 0705824206

Eller

Rebecka på 0733700912

snarast möjliga, tack på förhand!

 

 

 

 

Det var allt, puss


Feeest at Tonjas place

HAHAHHA herregud vilken kväll! Det var sjukt roligt. Allt började hemma hos Beckis med Tacos och shots. Och Maud heja på oss att vi skulle ta mer och inte var vi sena heller. Så lite smått påverkade begav vi oss till Tonjas hus.

Där mötes vi av Sandra, Emelie, MICHELLE!, Snygg-Olle, Tonja och Sofia. Fick VIP stämpel och en kram av snygg- Olle, bra början måste jag säga. Sen var det dance dance dance. Sjukt kul! Sen kom OP då hängde vi lite med honom och han sjöng Poniak och kolmårdstroll, jag skratta så jag höll på att dö.

Sedan var det häng uppe i VIP-rummet. Sen dance dance dance. Så mycket hände på så lite tid känns det som, men sjut kul var det iaf.  Men det känndes som partyt dog lit ner Michelle drog, tråkigt att hon behövde åka så tidigt:( Men det kommer bli fler fester som vi kommer äga sönder på!

Men just nu väntar jag på att Beckis ska komma så ska vi kolla på How I met your mother och äta godis, perfekt bakis häng.

Puss!


Extreme homemakeover at Beckis appartment

 

 

 

 

 

 

 

Teamwork när det är som bäst.

Puss!


I Beckis lägenhet.

Sitter hemma hos Beckis i stan, ska åka hem med bussen 11.25, typ om en timme. Kom hit typ runt 7 igår och då var redan Charlie här, som var på cp humör. Sen skulle vi se på film, gick sådär kan man säga. För jag och Charlie somnade och sov genom halva filmen. Och då klagade jag på Charlie innan att ha skulle ge filmen en chans, och så somnar jag med. Lyckat. Så somnade kanske runt 12.

Känner att min upppdatering suger lite grann, men när jag kommer ska jag lägga upp lite bilder från helgens bravader i Beckis lägenhet. Så håll ut!

Ikväll är det fest, wohu!! As festsugen! Kommer bli sjukt kul! Tar med mig kamarn, men även om jag tar bilder kommer de upp ett år senare, men iaf.

Men nu ska jag vara social med Beckis.
Puss!

RSS 2.0