PEPP LÅT!

Bästa humörhöjar låten asså, love it.
Don´t care what they say
All the games they play
 



Puss!


Onsdag

Igår förde fysiken min dag och idag så sa Johan att han skulle rätta de som inte låg så bra till först, viket betyder att jag kommer få reda på mitt snart. ÅNGEST! Men nu lämnar jag fysiken bakom mig för idag!

Snart är det lördag vilket betyder att det är fest, wuhu. Och senare idag ska jag och Sofia på informationskvällen på campus och se vad det är för något vi ska läsa i höst. Det kommer nog bli intressant. Men nu har jag typ slutat efter att ha haft inte någon vettig lektion. Vi jobbade på fysiken bara för att Johan sa att om vi inte gjorde de blev det inget musikquiz, så vi jobbade. Nu sitter Mickan och jag och ska göra lite rester klara för vi tar ju faktiskt studenten snart!

puss.

BLONDE AGIAN

Bry er om håret inte om minen.
puss.

ÄCKLIGA FYSIK B

Har förstört hela min dag.. Men nu är jag blond igen, så nu är allt som det ska igen. Annars har det inte hänt så mycket idag. Imorgon ska jag och Sofia på informationskväll på miljövetarprogrammet på campus Norrköping. Efter det så ska vi få sova hos Hanna, Tack! Så morgondagen ser mycket bättre ut! Nu ska jag gå ut och gå.

puss.


MÅNDAG

En helt ovärd dag i skolan som vanligt känns det som. Det är bara på kemin vi gör något och det sista labben ever vi gjorde idag. Eller jag har en kvar att göra men halva klassen har redan gjort den så den räknas inte riktigt. Jag fick åka med Jossan hem, viket var väldigt snällt :) När jag kom hem så började jag med religionen och blev faktiskt klar! YES! Och sen kötta jag fysik för i morgon gäller det! Har faktiskt hunnit med att ha måndagsmöte med Michelle också, inte illa. Vi taggar inför lördag! :D Nu ska jag gå ut och göra av med lite energi.

puss.


Plugg helg

Jag har spenderat hela min helg pluggades förutom att jag har jobbat och firat pappa. Har sagt nej till mina vänner för att plugga? Hemskt, men nödvändigt. För på tisdag är det slutprov i äckliga fysik b. Men nästa helg väntar massa roligheter! Jag fyller år och det ska firas med fest! Men innan dess ska jag överleva fysikprovet, fäga håret, åka på informationskväll på universitet och jobba. Så jag kommer ha fullt upp den här veckan men det är alltid lika kul.

puss


Häng vid sjön

Ikväll har jag spenderat min tid genom att hänga vid sjön med fina människor. Vi firade att Tonja har fyllt år och tagit körkort, så jävla mycket grattis till dig! :D Sofia och Tonja badade och jag var fotograf, en fjäder på Oskars bil gick sönder så Sofias pappa fick komma och hämta den med släp och köra till verkstad, mycket kan hända en torsdags kväll som denna. Imorgon är det fredag och skola vilket jag inte alls är pepp inför, men har redovisning i morgon och kan ju inte svika dom andra. Träffade även Frida idag som lovade att sminka mig inför balen, happyface!

Men nu ska jag nog sova så

puss & Godnatt


Torsdag...

Igår var jag ju på bio sjukt bra film! Jag vill gifta mig med Jack Sparrow, charmigare snubbe får man ju leta efter. Jag vill se den igen! Får vänta tills den kommer ut på DvD, eller? ;) Men idag så har jag köttat fysik (repiterat HELA mekaniken) och just nu sitter jag och skriver på min svenska som ska lämnas i i morgon. Men jag har inte så långt kvar på brödtexen, sen måste jag äta något. Senare måste jag åka in till stan en snabbis för att hitta någon bra present till min kära far som fyller år i morgon. Så det är bäst att jag fortsätter med svenskan!

puss.


BIO

Ikväll bär det av til Norrköping och till bion ska se nya pirates of the caribbean med Jesper, Andreas, Marcus och Sofia. Trevligt trevligt. Så nu ska jag fixa lite mat innan jag drar iväg.

 

Puss.


Just det

The pudel is back, bitch!
puss

You know it

God morgon! Själv sitter jag i skolan på min sovmorgon känns inte helt okej, men har man misslyckas på ett kemiprov så får man skylla sig själv tycker jag. Så jag började alltså min morgon med kemiprov, men jag vet att vissa har det värre för några skriver matte b nationella just nu. Heller kemiprov än np i matte måste jag ju erkänna. Jag väntar på att Jossan kan höra av sig så vi kan fika. I eftermiddag ska jag till frissan och göra lite ändringar! Spännade! That's all for now.

puss

Dålig stil

Jag har inte bloggat på typ en vecka, men har liksom inget mer att skriva än att jag måste plugga så det känns inte så kul. Men veckan som har gått har innehållit valsträning (sjukt kul även om man inte tror det!), plugg, plugg, grill vid rånen, prata väldigt mycket i telefonen med Michelle, varit med Emelie, gjort djurstudie med Emelie och lite annat roligt. Men nu är det ju så att idag är det den 16 maj vilket innebär att i morgon är det EXAKT en jävla månad kvar till studenten. Oj då. Plus att nästa söndag fyller jag år vilket innebär fest! Så klart. Men nu tänkte jag återgå till min kemibok.

puss.


KLOMÅRDEN

Idag har jag spenderat min dag på Kolmårdensdjurpark tillsammans med etologigruppen, mest viktigast Emelie. Hon kom på att sist hon var där var just med mig fast vi var mycket mindre då. Själv var jag ju där förra året med "familjen". Tycker att vi måste åka dit i år igen! Det är så underbart. Har massor av bilder som jag ska lägga upp tänkte jag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi fick se på delfinshowen också men det blev inga bra bilder därifrån, men jag blir som ett litet barn när jag ska få se på delfinerna. Men idag var jag ju tvungen att kontrollera mig själv.

Puss


Måndag för en vecka sen

För exakt en vecka sen var jag hemma hos Michelle hela dagen. Vi hängde i stallet och red. Tråkigt dock att Charlie inte kunde följa med men det bllir fler gånger! Sist vi var där och red var det ju typ 20 minugrader! Nu var det annat underbart väder, men så klart glömde vi ta kort när vi red. Men kamran hade jag i min ficka under hela ridturen! Men Michelle tog bilder på mig och Frigg när vi släppte ut henne i hagen. Så tänkte att jag skulle lägga upp dem nu.

 

Ni behöver ju inte titta på mitt ansikte, ser ju cp ut.

 

 

Man måste ju rulla sig när man har varit duktig på ridturen.

Söta häst! Några andra som var ganska söta var Michelles lillebrors och hans kompisar när de mekade med en cross. Underhållning på hög nivå vill jag lova! Men tack Michelle för en awesome måndag!

MÅSTE VI GÖRA FLERA GÅNGER!

Puss!


RSS 2.0