Måndag

Just nu sitter jag i lägenheten och har precis gjort det här tråkiga och betalat räkningar. Har även äntligen skickat in min deklaration, känns skönt att ha det avklarat nu är det bara att invänta pengarna! Träffade Henrik en gammal klasskompis på bussen in, vilket var roligt eftersom det var ungefär ett år sen vi såg varandra sist. Har saknat den där grabbens humor ganska mycket. Snart ska jag väl ta tag i det här och fixa någon lunch också kanske. Sen är det föreläsning som gäller och sen ska Emelie och jag gå och simma. Känns som det kommer bli en bra måndag.
 
puss. 

Grillning

I fredags blev det häng på graveriet och en raggarsväng med kapitän. Lördagen böjd först på jobb på materialmännen och jag kände hur mycket jag faktiskt har saknat att jobba! Nya systemet och jag kom bra övrrens och kassaansvarig gav mig beröm, så jag är helt klart nöjd. Sedan var det bara att åka hem och förbreda inför kvällens grillning. Det blev en mysig och en ganska lugnkväll, vilket känndes som det behövdes. Avslutade även denna helg med fotboll och nu så ska jag ladda för två späckade dagar i skolan innan det är dags för valborgsfirande. 
 
puss. 

Bra torsdag

Om jag tyckte att jag var lite förvirrad när jag skulle hitta till arbetsrummet idag så var det ingenting mot när jag skulle åka en omväg på grund av spårunderhåll. Det här med att läsa skyltar är ju tydligen inte min grej heller, herregud. Åkte lite fel och det blev väl en omväg på ungefär 10 min men det brukar man få räkna med när jag är ute och åker, tur att det var bara jag i bilen annars hade det varit ännu mer pinsamt. Efter att ha varit i lägenheten och hämtat kartonger plus vattnat blommorna så möte jag upp Astrid för en fika i solen. Snart anslöt sig Linnea till oss och vi gick en sväng på stan. Blev ett svart linne (har haft sönder plus slarvat bort några av mina gammla) och tre par trosor, vilket behövdes! Fick lite ångestpåslag när Astrid skulle vaccinera sig och då var jag inte ens i närheten av sprutan! Herregud, tur att det inte var jag som skulle ta den, hade brutit ihop direkt. Sprutor och jag är ingen bra kombo. Nu avrundar jag kvällen med lite skvallerläsning! Har två skvallertidningar att gotta ner mig i. 
 
Puss & Godnatt 

Solen är här!

Började som sagt dagen med att göra mig fin i håret hos Pernilla och utan att fälla en ända tår den här gången! Trots att hon slinga mitt hår med såndär plastmössa när man drar ut håret med en virknål, brukar vara ganska smärtsamt men det gick bra idag. Vi prata väl för mycket så hann aldrig riktigt känna efter. Jag är ju väldigt håröm kan man lugnt säga. Blev riktigt nöjd med reslutatet! Ni ser ju på bilden hur glad och nöjd jag är haha. Vad ska man annars vara en dag som denna? Solen skiner, livet leker och allt känns så jäkla bra! Dock så befinner jag mig just nu i Norrköping och i skolan, skulle heller sitta hemma i solstolen och käka glass. Men men ska inte klaga. Kan annars säga att träningsvärken från gårdagens träning kändes när jag fick ta trapporna 5 våningar upp och springa runt som en yr höna i en kvart innan jag hitta rummet som jag ska vara i. Bra där Elin! Tjejen som har värre lokalsinne än en brödrost brukar pappa , och ja han har väl ganska rätt i det tyvärr.
Snart kommer min skrivarkompis så det är väl dags att göra något vettigt! 
 
puss. 

Avrundar kvällen med Grey's

Ett tag planerade jag mina veckor efter alla tvserier som jag följde, men som tur är så gör jag inte det längre. Det är egentligen bara två serier jag följer nu för tiden och det är Grey´s (tröttnar aldrig!) och How I met your mother (humor på hög nivå). Så nu sitter jag som klistrad framför tv:n och bloggar i reklampauserna. Har som jag nämde tidigare idag varit på dåligthumör hela dagen men efter att jag fick avreagera mig på fotbollsträningen lite så känns allt mycket bättre. Så nu njuter jag av Grey's och en lugn kväll. Imorgon väntar tid hos Pernilla för förändring av mitt hår, men velig som jag är så har jag inte bestämt mig för vad förändringen blir än. Har inte gjort något med mitt hår sedan december så det kan vara dags nu och göra sig lite vårfin kanske? Efter det så ska jag in till stan och skolan  en sväng. Se om mina växer lever i lägenheten kanske vore bra också. 
 
puss. 

Tisdag

Började dagen igår med att fika med Sandra på kårtorp och när vi var där ringde Hanna med en liten rapport, sen bestämde vi att jag skulle titta förbi hemma hos henne. Så blev bjuden på lunch i Tvättlund, det mina vänner är inte fy skam! Snart började min inte-pluggat-något-alls-idag-ångest smyga sig på så då åkte jag hem för att få lite gjort. Efter lite pluggande så bar det av till nästa äventyr där vi inte visste alls hur det skulle gå eftersom NÅGRA HAR SVÅRT ATT SVARA NÄR MAN HÖR AV SIG. Men det gick bra och det blev en kväll med lite fotboll och lite skitsnack. Nu sitter jag här och ska ta tag i pluggandet, men känner mig seg och lite på dåligt humör. Varför vet jag egentligen inte. Men men. 
 
puss. 

Helgen som varit

Jag får lite dåligt samvete när jag läser Astrids blogg och ser hur ofta hon uppdaterar jämnfört med mig. Så nu måste jag skärpa mig (det är ju inte för inte som jag kallas skuggan..). Helgen bjöd på en lugn fredagkväll med taco och mys med katterna. Låter som jag är 80år och bor ensam med min katter, kändes nästan som så också. Lördag bjöd på fotboll på kopparvallen, tyvärr blev det ju då förlust men vi njöt i solen så vi var inte ledsena för de. Sedan bar det av till Överum och Malin, där vi hällde upp vinet som vi tycket vi hade gjort oss förtjänta av. Det skulle bli en lugn och skön grillkväll, men helt plötsligt dundrade in ett gäng karlar i vardasrummet, plus fyllechaffisen Astrid och hesa Sofie. Då blev det inte så lugnt längre haha. Lärde mig ganska mycket vettigt under kvällen och framför allt: BERÄTTA ALDRIG NÅGOT FÖR SIMON. Den skvallertanten är fan värre än mig, då mina vänner är det illa. Bakishänget hemma hos Robin och Mattias var mycket trevligt förutom kanske att mina händer blev fastbundna i slivertejp. Simon ska passa sig! Mina hämdplaner är redan igång. Bakishänget avslutades på pizzerian innan det var dags att bege sig mot Tryserum igen. Avslutade också söndagskvällen med fotboll där Hannäs if spelade lika mot viken. Det blev en mycket rolig och underbar helg. 
 
puss. 

Torsdag

Började dagen med att jobba några timmar på material männen och fick världens sommarkänsla! Det kändes som att det var sommarlov. Jobb på material männen och regn utanför, precis som förra sommaren! Nu har jag iaf hunnit slänga i mig lite lunch, pluggat och snart ska jag bege mig ner till Jossan en sväng. För ett välbehövligt snack och mys med gullungen Signe! 
 
Här är en bild på sötnosen från när jag fick träffa henne för första gången så hon är lite större nu. 
 
puss

Måndag

Min dag har i korthet bestått av detta:
- Tvätta
- Basgruppsmöte
- Lunch och skitsnack med Iva
- Föreläsning
- Skriva IBU
Och nu ska jag bara ta det lugnt i soffan. 
 
puss. 
 

Nya mobilen

Efter att ha gjort lite efterforskningar om den här nya mobilen som kommer hem till mig inom några veckor, så verkar det bli riktigt bra! Något som har varit mycket intressantare än att plugga.. Har på två timmar producerat ungefär 157 ord och jag har deadline om tre timmar. Den enda grejen jag egentligen funderar på är att den här telefonen kommer i olika färger och han som ringde mig frågade inte vilken färg jag ville ha. Den finns i svart (den vill jag ha), gul/grön (No way in hell) och blå (njaaa, inte någon favorit direkt men helt okej). Kommer den i gul/grön kommer jag fan skicka tillbaka den, JAG VILL INTE ha en snorgrön telefon. Det är alltså en HTC 8X som jag har skaffat mig då tydligen.. En windows telefon och när jag har läst om den så förstår jag varför killen erbjöd mig extra hjälp med att komma igång med den. Liiiite komplicerad kanske, men helt oteknisk är jag ju inte. Eller det beror ju helt klart på vem man jämnför med. 
 
Nehepp, den här IBU:n verkar ju inte skriva sig själv. Bäst att fortsätta då.
puss. 

Lätt övertalad?

Den senaste tiden känns det som jag har blivit ner ringd av telefonförsäljare om det inte har varit något nytt elavtal så har det varit ett nytt mobilabonemang. Idag var inte något större undantag men idag var det telia och jag tog mig tid och lyssna. Han som ringde var jättetrevlig och ju mer jag tvekade desto mer slängde han med extra! Gillar honom stark, fick tillochmed hans kontorsnummer som jag kunde ringa om jag inte förstod hur min nya telefon fungera. Han kanske inte trodde jag var så teknisk! Så ja, det råkade visst bli en ny telefon också, men ingen Iphone, utan en HTC igen. Han hade tydligen en själv och tyckte den var super så jag sa att jag skulle ringa och skälla ut honom om jag inte blev nöjd med den, han bara skrattade åt mig, han var helt säker på att det skulle bli bra. Undrar hur mycket den här subben lurade mig egentligen? Men det blev nog bra. Inte så dyrt blev det heller. Annars ska jag ringa till honom och ta ett allvarligt snack med honom. Jag behövde ju faktiskt ett nytt abonemang och en ny telefon.
 
Något som jag däremot inte behövde var att göra en beställning från H&M, men det var ju på rea?! Så det blev strumpor (som jag faktiskt har dåligt med), lite smycken (som jag har för mycket av), en väska (ska inte ens gå in på hur mycket väskor jag har), en leopardmönstrad topp (den var liksom så billig så kunde inte stå emot). Ändå så gallra jag ur massor innan jag skickade iväg beställningen.. Men precis när jag skulle skicka iväg den kom koftan upp som jag skulle beställa för några veckor sen som då tyvärr var slut, så jag klickade hem den också. Opps. Allt innan koftan var på rean och på koftan hade jag 10% rabatt så det får väl vara okej. 
 
puss. 

Jodå så att

Har precis lämnat in mina diskussions frågor inför morgondagens seminarium och håller på att äta frukost. En skön och stressfri morgon, precis så som jag vill ha det. Hatar att stressa på morgonen, det kan förstöra hela dagen. Snart är det dags att bege sig till skolan också för att ha basgruppsmöte. Annars så blir det en lugn onsdag med lite plugg som måste göras. Förresten har ni hört Pinks nya duett med sångaren i Fun? SÅ JÄVLA BRA. Pink är bäst! Och snart är det bara en månad kvar tills jag får se henne live! Woop Woop! 
 
 
Lyssna och njut! 
Puss. 

RSS 2.0