Vimmerby

För ett tag sen när det var semester racet, så var jag och Beckis där och kollade läget. Här kommer några bilder med tillhörande citat.


Hon till höger, hon var våran kompis under hela dagen. Förutom när hon sov.


Världens bästa Beckis!




" Jag har också ett sånt spel" Lite senare kommer han tillbaka med en plas påse med pantburkar i men ölburkar ville han inte ha!



Jag - "Inte undra på varför det fortfarande är paus"
Beckis - "Varför?"
Jag - "VA?! Ser du inte bilen?"




Tack för en rolig dag!
Puss!

Miss you...

Jag & mitt ankgäng

Vanknar klockan halv sju sista dagen, har svin ont i nacken eftersom jag har sovit på som ett cp är även sjukt kissnödig. Så springer upp till toan, men tar en tripp ut till havet innan jag går till husvagnen igen, då ser jag ankfamiljen så jag springer till husvagnen och snor med mig lite bröd, det var så vi träffades jag & mitt ankgäng.




















Hon gillade mig så mycket så hon följde efter mig en bit, söta ankor helt klart.

Puss

En dag i Åhus

Här kommer lite bilder från vår lilla husvangs semester. Här var vi i Åhus en sväng och kollade läget.


Min extra familj, ni är rätt bra!




Avundsjuk? Nej, jag har min golf;)

















Puss!

Borta bra men hemma bäst.

Nu är jag hemma och det känns bra. Ganska utvilad är jag med, gilla. Eller så beror det på att jag typ sov hela vägen. För pappa körde, jag körde ner med husvagn och allt. Lite tuff kände jag mig allt. Men nu ska jag duscha sen ska jag dra till Beckis sen ska vi gå å bio med Johanna och se Eclipse, dä ni!

Men nu blir det duschen, senare ikväll kanske jag lägger in bilder från semstern annars gör jag det i morgon;)
Puss!

jobba.

Nu dra jag till Charlie och sedan vidrare till jobbet, får se om väder gudarna har något i mot oss eller inte.
Puss!

Gårds fest med Hanna & Mia

Vid halv 8 var jag framme vid Gullebotorp, möter Hanna som har på sig världens sexigaste kläder + en plasthanske och ett vin glas i handen. Jaha, vad är det för roligt som händer ikväll då, tänker jag. Inte behöver jag undra länge innan Hanna informerar mig om att vi ska laga rost på Beatrice, som är för övrigt Hannas bil. Så då sätter vi igång med kvällens projekt, jag sitter och dricker rosé medans Hanna lagar rost. Mycket snack blir det, viket resulterar i att vi glömmer vissa saker som ska va på innan färgen, men va fan? det är inte så jävla noga. Lite senare kommer Mia i sin coola cabb, som förövrigt heter Glenn, eller Hubbe. Det är inte riktigt bestämt än.

Mia och jag sitter på grusvägen och dricker vin medans Hanna lagar rost och dricker vin. Någonstans här märker vi att på något sätt har Hanna fått i sig LITE mer vin än vi andra? Vi fattar ingenting, men Hanna är full. Vi sitter fortfarnade på grusvägen vid Beatrice och Hanna sprutar fortfarande med fägen. Då svänger Frida förbi, som har varit i Vimmerby. Vi sitter kvar ett tag men bestämmer oss sedan för att gå in. Men helt plötsigt är Hanna borta, men Mia hittar henne på verandan med ett glas vatten brevid sig, då bestämmer jag mig för att det är dags att gå hem och nu sitter jag här.

Ska bara borsta tänderna och sen är det Godnatt!
Pusss!

Vin.

Har jobbat idag, det gick bra. fast det är ju alltid lika tråkigt när en viss Charlíe Broström inte är med. Men det går ju inte när han och de andra i gänget är ute på äventyr mitt i natten. Men tror ni inte att det ligger en äcklig orm vid tvättstugan när jag kommer till jobbet? Inte en vanlig orm, utan en wanna be orm (kopparorm) men lika äcklig för det. Men överlevde gjorde jag iaf.

Nu är jag hemma efter lite skönt häng hos Charlie med Beckis och Emil. Snart ska vi äta och senare ska jag bort till Hanna och drick lite vin. Känns lite vuxet att skriva det där, men kul iaf. För någon annan dag i helgen har jag ju inte tid: imorgon blir det båtis till Söndis, med lite vin där med, eller Beckis?;) Trevligt Trevligt!

Men nu roppar min mamma att jag ska duka, för hon har ju semester. Ja ni fattar.
Puss!

Hänger med Beckis.

Phu har jobbat idag tillsammans med Charlie, känndes som det var flera år sen jag var där och jobbade men jag var där i lördags. Men nu hänger jag med Beckis och väntar på charlie men det verkar som han har somnat, men han kanske kommer senare. Får hoppas på det iaf.

Men nu gör vi pannkakor och Beckis tycker att mina pannakakor är roliga, just nu är det en som ser ut som Noaks ö, så tuffa är mina pannkakor. Vi funderar på att göra Chokladbollar lite senare, vi får se helt enkelt.

Men ikväll bär det av till Sandra!
Hörs senare.
Puss.

LIVET LEKER, MINA VÄNNER!

Okej, karnival helgen är över och jag känner mig inte lika bakis längre. Bästa sättet att bota bakfylla, en hel dag i  solen med dom bästa. Beckis, herregud så jävla klockrena vi var igår!

Jag är så jävla lycklig just nu, mitt liv kan inte bli bättre inte just nu iaf. Ville bara säga det!

Peace out!

Kubbmästarna nummber one!

Beckis och jag är kubbmästarna ingen kan slå oss, iaf inte Emelie, Sandra och Charlie. Två noll i matcher, Beckis hade till och med ner en kubbgrej på första kastet! Hur jävla inte bra är inte det liksom?

Jaa, badat i Ålgöl har jag gjort med, men jag hade ju tänkt att alla skulle bada men icke! Tonja ville inte, inte heller Charlie och Sandra hade inte ens med sig badkläder och Emelie är typ förkyld, men det stoppa ju inte mig så jag bada själv efter att jag nästan ramlat i med linne på och sedan när jag hade tagit av mig det var Emelie så snäll och knuffa i mig. Simma som bara fasen gjorde jag, fast jag hade lite tränningsvärk i armarna sen jag och Emil simma så himmla mycket igår. I morgon är det karnival, så tagga tagga!

Men nu måste jag vara social med mina vänner,
Puss!

En månad, baby

För en månad sen blev jag överlycklig över att en gubbe sa godkänd till mig, så lycklig att tårarna började rinna och att jag hoppade ut ur körskolebilen ut till Carro. Herregud, en månad. Det känns konstigt, men samtidigt som om jag alltid haft körkort hela mitt liv. Men det är ju bara en månad. Men jag vill bara säg att jag älskar dig!

Min dag har varit ganska lugn so far, jobbade till halv ett och sen efter en snabbis hos Camilla och beckis har jag bara slappat. Gilla, gilla. Emelie kommer hit lite senare med, det gillas massor! En av dom bästa som finns i hela världen är hon! Men nu satt jag precis ner mina fötter i ett fotbad, som inte är en dag försenat. Samtidigt som jag tittar på One Tree Hill och laddar inför kvällens bad;)

Puss!

I know how it feels, but then it was not so impotant with my feelings. Think about that now.

drar till vika och handlar godis

Med Beckis sen ska vi se på film och Ptarick tyckte att vi skulle bada lite senare så vi får se vart kvällen leder helt enkelt!

Nu måste jag åka!
Puss.

Miljön.

Detta inlägg är till två av mina vänner, nämner inga namn men jag tror de vet vilka dem är.  Ni kanske kommer hata mig lite, men det är bara för att ni ska förstå.  Fast jag vill tacka er för ni har gjort så att jag verkligen har förstått att det är med miljö jag vill jobba, när jag blir stor.

 


Batterier

En stor del av de farliga batterierna hamnar fortfarande i soppåsen som sedan antingen förbränns eller hamnar på soptippen. Resultatet blir i båda fallen att tungmetaller som kadmium och kvicksilver läcker ut i miljön. Enligt lag måste alla förbrukade, farliga batterier samlas in och lämnas till försäljningsstället eller till kommunens uppsamling. Detta gäller även apparater med fast monterade batterier som till exempel uppladdningsbara borrmaskiner, tandborstar och dammsugare. För att undvika misstag bör man även lämna sådana batterier som inte räknas som farliga.

Naturen är ingen soptunna, tänk på det! Det är förbjudet att slänga skräp i naturen, på gator och torg och liknande. Några batterier med kvick­silver kan förgifta en hel sjö, en plastpåse kan kväva ett barn eller ett rådjur, ett snöre kan döda en fågel som trasslar in sig i det och så vidare.  Vem vill vara skyldig för att ett sött rådjurs död? Inte jag iaf.

 

 

Varför ska man panta burkar?

Aluminium är ett ämne som det behövs mycket energi och nu menar jag mycket energi för att framställa, så det är därför man ska panta sina burkar för då kan de återanvändas och aluminium burkarna kan verkligen återvinnas till 100%, vilket innebär att det går åt mindre energi och så undviks onödiga utsläpp från fabriker, gilla!  Varje år säljs det mer en miljard burkar med pant i Sverige och cirka 91% kommer tillbaka.

Det behöver inte vara jobbigt att göra bra saker för miljön. Att panta är ju knappast svårt eller tar speciellt lång tid. Pantar du dina burkar och flaskor händer bra saker med miljön, både sådant som du ser på en gång och annat som är bra för framtiden. Du slipper till exempel se burkar och flaskor som skräpar i naturen, en burk som hamnar i naturen blir kvar länge - 300 år för att vara exakt!

Självklart ska du även pata de burkar som inte är tillverkade i Sverige, vilket betyder att du inte får betalt för dem, men du hjälper fortfarande miljön.

 

Tänk på detta nästa gång dina batterier är slut eller när du har druckit en läsk eller en energidryck;)

Puss!


God Natt!

Hemma efter en kväll med glass, med andra ord och film i Ekbacka. Fast alla saker hände på olika ställen om ni fattar. trevligt har min dag varit, det gillar vi! Men filmen sög så jag och Beckis gick ut och satt oss i bilen (turbo golfen) och hade ett Elin & Beckis snack.


Du är så jävla bäst, du förstår inte hur jävla bäst du är! :D



När du är glad, blir jag glad!:D


Charlie & Beckis, ni två! Jag skulle inte klara mig utan er! Ville bara säga det!

Men nu ska jag lyssna på musik och sova för att jag jobbar ju imorgon.
Puss & God Natt!

Glass

Tydligen har Sofia varit så snäll och fixat diamglass tilll oss, så då måste man ju passa på! Men dit ska vi vid 7 så nu sittter vi vid våra datorer och är trötta och mätta. Det blev bara kebab för vår lilla kebab älskare/narkoman Charlie som har gått över från kebabrulle till kebab tallrik. Men för Sandra blev det en pizza och jag tog ett litet nytigare altenativ för en gång skull en kyklingsallad!

Men jag funderar att duscha och lämna mina vänner för en stud. Men jag tror dom klara sig, eller?

Imorgon ska jag jobba men Charlie följer ju med så är ganska underhållande att jobba.
Puss!

Kebab och ny desing

Nu ska jag, Charlie och Sandra dra till viken för att äta kebab! Jag har nu även en ny desing på bloggen som Sandra har varit så snäll och fixat. Bästa. Men nu ska vi åka.

Puss!

RSS 2.0