Hemma

Kom hem halv 5 så det blev inte så sent iaf. Skönt,. Men det har varit en helt vanlig okej dag i skolan, alla var lite smått måndags trötta. Tänkte att jag skulle hinna göra religion och svenska. Innan jag måste fokusera mer på mitt åndagsmöte med Michelle. Så bäst jag sätter igång!

puss.


Svenska C

Just nu sitter jag i skolan och har svenska C, vi ska skriva referat. Men jag har typ gjort halva min så jag tyckte att jag fick blogga. Sedan väntar kemi, älskade kemi. Kommer komma hem sent idag. Inte okej. Men nu måste jag återgå till mitt arbete. Men jag är ledig på torsdag.

puss

Flytta, flytta, flytta!

Idag har jag tillbringat hela min dag i Ringarum och en viss del i Gusum. Charlie ringde mig någon gång runt halv 11 och sa att vi skulle hjälpa Douglas occh Martina att flytta från Ringarum. Så vi åkte dit och bar, bar, bar och städa, städa, städa. De bjöd oss på mat också, tack!:D Så nu har Douglas flyttat. Det var jag, Charlie, Martina, Douglas, Johanna och David som hjälpte till. En riktigt trevlig dag. Känner verkligen i kroppen att man har jobbat fysiksikt hela dagen, men  det är härligt. Har kopplat av med en skvallertidning och Loka. Klockan 20.00 börjar Bones, sen ska jag nog sova. Fast jag borde duscha innan och platta håret, så slipper jag göra det i morgon. Så det ska jag göra nu!

Puss.


Lördags kväll i Gusum

Min eftermiddag blev ganska bra tillslut trots dåligt humör. Först var vi på revyn. Hahaha höll på att dö av skratt åt Judith & Judith tjejen! Så jävla klockrent. Trots att jag inte trodde att det skulle vara bra.

Jag glömde min telefon hemma och när jag kollade på den så hade jag 3 missade samtal och sms. Från Charlie och David att jag skulle åka till Gusum, så jag åt och sen åkte jag. Vi möttes vid Ica Birgersson och så började med att handla lite smått till kvällen och sen åkte vi hem till Johanna och Martina. Där vi skulle se på film och tillslut blev det texas chainsaw massacre. Lite smått äcklig. Sen åkte jag och Charlie hem. Trevlig och spotan kväll, det gillas.

Puss & God natt!


LOVE AND OTHER DRUGS

Min fredag började med en helt vanlig fredag i skolan. Vi var så pepp på fysik så vi jobbade extra på luchen! Det trodde man aldrig. Då när vi sitter där på lunchen och jobbar kommer Peter in och han har med sig skolansvarig från kommunen som han visar hur Nyströmska ser ut och där sitter vi och räknar extra fysik. Det måste ju sett bra ut. För det var bara jag, Sanna, Melina, Sofia, Mickan, Morgan och Martin. Inte dom man tror ska sitta kvar. Lite kul.

 

Sen hem och ut och gå, sen in till Sörping igen för att åka med Mickan in till stan. Där vi skulle se på bio. Men innan det så var det ju Donken. Där fick vi sällskap av Magnus Ek som skulle vidare på någon fest som han inte visste vart den var. Hoppas han hittade dit. När vi ställde oss och vänta på att bion skullle öppna träffa vi Jessica och hennes kille, dom skulle se samma film. Jag trodde jag hade bokat plater högst upp, men det var tydligen längst ner. FAIL! Men vi såg bra ändå! Filmen var riktigt bra och han är så söt! Efter filmen satt vi oss på donken och pratade om boys, boys, boys. Vi hann träffa Beckis, Marcus och Charlie innan de skulle på sin bio! Sen träffa vi Sandra med;) Men idag blir det att slappa tror jag!

Puss!


FÄRGAT HÅRET

Asså jag vet att det är typ den sämsta bilden ever, men jag orkade inte ta fler! Så det får duga så länge. Jag är iaf inte blond längre och jag är jätte nöjd. Skönt med förändring liksom.
puss.

Torsdag

Idag har varit en klockren dag helt igenom liksom. Börja as segt med Rättskunskap. Höll på att somna fler gånger. Sen var det dags för kemi och då vet jag inte riktigt vad som hände. Men då förvanlades min trötthet till damp och så gjorde även Mickans och då började vi dampa. Så det blev en riktigt rolig kemilektion tillslut och allas våran favorit låt hade redan satts sig på våra hjärnor. Mr vain. Sofia hatade oss lite grann, men det gick snabbt över! När vi två vände oss emot Mickan istället och började fråga om vad hennes andra namn egentligen var.

 

På bussen hem började Sofia snacka om att hon var sugen på Pizza, jag tänkte direkt på Charlie. Så jag ringde honom och vi bestämde att vi skulle äta pizza. Sandra följde med och Sofia stannade hemma. Ska lägga ut en bild sen på vad jag gjorde innan vi åt pizza! Men nu ska jag vänta på att Michelle loggar in på msn.

puss!


Onsdag

Jag blogg ju inte igår, väldigt dålig stil om ni frågar mig. Men nu tänkte jag att jag skulle berätta om min dag, igår alltså.

  • Sovmorgon.
  • Kontrolanter på bussen.
  • Flum fysik.
  • Lyssna på nödarna i maten.
  • Mickan och jag förstår varandra med blickarna.
  • Melina, jag och Mickan kötta matte E.
  • Till och med Barbro blev förvånad över hur bra vi jobbade.
  • Rättskunskap.
  • Eget arbete som innebar att förhöra Henrik på vilka filmer kom ut vilka år.
  • Blev sjukt imponerad.
  • Missa bussen.
  • Fick åka äcklig 459.
  • Kom hem sent.
  • Hungrig.
  • Mat.
  • 2 1/2 Men. Jake är bäst.
  • Vattengympa i Gusum.
  • Bara massor av tanter och dansbandsmusik.
  • Sova. sova. sova.

Puss!


Mr Vain

Började dagen med sovmorgon. Lite skönt sådär. Sen matte E där vi dampade lite. Jag hade lite överskotts energi och Mickan var ju inte sen att hänga på. Vi fick lite mödar blickar från både Morgan och Melina. Men Melina gillade oss för de mesta. Sedan började jag sjunga på Mr. Vain. Och Mickan fick också den på hjärnan och sen när Sofia kom till skolan så började jag med att sjunga på den igen utan att säga hej till henne och då fick hon den på hjärnan. Hon hatade mig ganska myket efter det. Till och med Henrik sa att jag borde lära mig andra låtar. Har varit en skön dag i skolan helt enkelt. Mitt liv är så bra just nu. Jag mår så bra. LOVE IT.

 

Jag hade tänkt att lägga ut musikvideon till Mr. Vain, men det vill inte funka så ni får kolla själva på youtube om ni känner för det. Men här är den delen jag har sjungit på:

I know what i want 
And i want it now
I want you cause i'm Mr.Vain

Nu ska jag gå ut.

Puss!

 

 

 


Ny telefon?

Efter att jag typ hade skrivit det andra inlägget så var min pappa tvungen att springa till toaletten och spy. Så Charlie och jag åt lite av kladdkakan som blev as god och sen åkte han hem. Så nu lutar det mot att se på Grease. Jag vill ha en ny telefon också alla har tuffa HTC eller Iphone och jag har en rosa LG. Det enda tuffa med min är att den är just rosa. Men får vänta tills i sommar med att köpa en ny, måste köpa ny dator också. Funderar på att köpa en liten rosa, eller en stor rosa. Vi får se vad pengarna räcker till helt enkelt.

Men först student och allt vad det innebär! Men nu Grease.

puss.


Kladdkaka

Efter en väldigt hård dag i skolan så jag kopplade av genom att titta på Dirty Dancing. LOVE! Ska nog se på Grease lite senare. Men nu är Charlie här och vi bakar kladdkaka! As länge sen vi gjorde det. Den står i ugnen nu! Men jag har inte så mycket mer att säga just nu.

Puss!


Mästerkocken

Står just nu och steker pannkakor till frukost! Så jävla bäst är jag. Så jävla gott kommer det at bli också. Sov faktiskt fram till halv 12 idag inte dåligt måste jag säga, men kom ju hem 3 så då kanske det inte är så konstigt.

Men nu ska jag tillbaka till mina pannkakaor, skriver lite senare om gårdagens bravader.

Puss!


God Morgon

Jag väcktes vid nio av ett sms från Rasmus, det kanske var bäst så. För det känns som jag hade kunat sova typ hela dagen annars. Men min kväll igår var väldigt trevlig. Det var jag, David, Beckis och Charlie. Vi spelade spel och Beckis och Charlie vann på det fösta spelet som vanligt, men jag och David var inte långt efter! Vi vann på ett andra spelet. Sen hann vi aldrig köra klart andra omgågen men jag tror man kan säga att Beckis och Charlie vann den för de var närmast mål när vi slutade. Men det var riktigt trevligt, en skön fredags kväll helt enkelt. Innan vi skulle åka hem så började David prata om Eva och Adam så jag ska snart titta på fyra födelsedagar och ett fasco. Älskar verkligen Eva och Adam.

Puss!


FREDAG

Jag orkar inte blogg just nu, men jag är så jävla happy. Allt är så bra nu! Jag vet att jag inte har bloggat på två dag nu, men det är sånt som händer. I onsdags pluggade jag hela kvällen och i torsdags var jag och Charlie först och åt pizza och sen spelade vi kort hos Beckis. Och ikväll ska jag till Charlie! Kommer bli en bra kväll!

Puss


MITT RUM

Så här ser mitt rum ut nu efter IKEA.

 

 

 

Puss!


Min dag.

Idag hämtade mamma mig när jag slutade för att vi skulle åka till IKEA där jag har spenderat min eftermiddag. Innan jag slutade labbade vi på biologin och det är helt sjukt att det kan vara så stor skillnad på att labba på biologin och på kemin? För att allt är så mycket roligare att labba på biologin? Sjukt. Pappa besiktiga golfen i morse och den gick så klat i genom. Jag hade inte räknat med något annat. Imorgon börjar jag dagen med sovmorgon, hur skönt som helst! Sen kanske det händer något spännande efter skolan, vi får se! Måste plugga som bara den imorgon till rättskunskaps provet på torsdag!

Puss.


It's Britney, Bitch!

Gaybloggen har smittat mig med sin Britney hysteri! Men hennes nya singel är sjukt bra och vi dansade till den i lördags! Jag blir så glad av den!

 

Puss.


Måndag

Idag  mår jag mycket bättre. Efter att typ ha sovit massor och druckit massor av vatten så är febern borta och energin är tillbaka! Jag tror mer på att göra sånt än på att ta tabletter, för vår kropps immunförsvar måste få ta hand om det själva utan hjälp från några tabletter. Jag gilar inte att ta tabletter förutom när jag har mensvärk.  Men jag är hemma från skolan idag iaf för jag behövde sova och jag trodde inte jag skulle må så här bra igår. Så jag ska göra skolarbeten och städa mitt rum nu. Jag håller även på att tvätta lite!

Puss!


Puls!

Självklart hamna Sofia & Jag på vimmelbilderna!

puss.


Inte Okej!

Jag hade massor som skulle göras idag, men tror ni inte att jag har blivit sjuk? Jo typ feber och grejor! Mådde as illa förut och trodde att jag hade fått magsjuka, men jag har inte spytt än. Så vad har jag gjort idag då? Jo sovit bort hela dagen typ. Ovärt. Mitt rum ser ut som jag vet inte vad, matteboken ger mig ångest, men jag orkar inte göra mer än att sova. Jag har bloggat lite dåligt fredag och lördag, men nu är jag tillbaka. Men jag tror jag ska sova mer nu..

Puss!


GRATTIS SOFIA!

Idag är ingen vanlig dag för i dag är det Sofias födelsedag!
Grattis igen snygging! Du är bäst <3

Puls!

Igår så drog jag ooch Sofia in till stan och till Puls. Det var kul fast hade varit roligare om vi hade varit fler. Men vi dansa och pratade! Alla verkade ju va på knutgubbe och ha annat för sig, för vi såg inte så många som vi kände igen. Men några hittade vi allt. Men det som gjorde min kväll var en viss snygging! Hur snygg? Jävligt snygg. Men till Puls kommer jag fler gånger, speciellt om snyggingen är där!

 

På bussen in tillsammans med Jesper som skulle till gusum!

Puss och tack för en härlig kväll!


GOD NATT

Jag kom hem från Beckis för ett tag sen och nu väntar sängen på mig. Imorgon är det fredag, så jävla skönt! Slutar typ halv 2! Gillar't starkt, dock inte lika bra som förra schemat, men man kan inte få allt.

Puss

&

God Natt!


13 JANUARI

Min dag började med att Magnus glömde säga till mig igår om att vi inte hade någon lektion på morgonen, så där satt jag vid kvart över åtta och ingen lärare. Men han köpte en bulle åt mig senare, så då var det okej. Men jag hann och plugga istället det var nice! Och nu är jag klar med matte D. YES! Men nu ikväll ska vi dra till Beckis! Så jag ska göra i ordning mig nu och imorgon är det fredag!

Puss!


God natt!

Jag vill blogga om någonting men jag har ingenting att blogga om just nu så jag funderar bara på att gå och lägga mig. Men imorgon slutar jag tidigt! Det är inte fy skam! Och jag har massor av planer för vad jag ska hinna med imorgon. Har fått världens energikick på sista tiden fattar inte vart den kommer ifrån, men jag hoppas den varar. För det behövs så lat som jag var på höstterminen. Hård körning fram till studenten! Men nu sova!

Puss

&

God Natt!


12 JANUARI

Nu är det så här att min dag har gått hur långsamt som helst, men jag har hunnit med lite iaf. Och jag fick åka buss med Charlie det är inte dåligt! Och Sofia övertalade mig att följa med ut på lördag. Har ju inte varit ute än lite pinsamt! Men på lördag alltså!

Men nu när jag kom hem så har jag pluggat rättskunskap och nu ska jag fortsätta med mitt projekt!

 

Så här såg jag ut idag;) Nya scarfen från HM!

Puss!


Min kväll

Har spenderats dels pluggande och dels med mamma och pappa. Pappa och jag fikade på mina muffins förut. Men nu funderar jag på att gå och lägga mig. Har sovmorgon imorgon med! Ska åka med mamma ner och hem för jag slutar så jag är hemma vid 4 perfekt! Har värsta idén som jag vill genomföra i helgen, men jag vet inte det kanske blir lite körit. Men det är till min nya kategori Elin fixar! Har massor av sköna idér som jag vill prova, som jag kommer visa där! Ska prata med Sandra imorgon med om hon kan hjälpa mig med en ny design och lära mig lite! Ska flörta lite;)

Men nu ska jag borsta tänderna och sova!

Puss & God natt!


Muffins

Efter mamma och jag hade ätit förut så kände jag för att baka och det gjorde jag också! Chokladmuffins med chokladbitar i. Mums.

 

 

 

De blev as goda! Ska fika lite senare efter att jag har pluggat!

Puss!


11 JANUARI

Idag när jag kom hem mycket tidigare än vad jag hade räknat med så somna jag. Var lite smått trött och jag försökte blogga på Sofias mobil förut, men det gick ju inte! Så om jag ska ha en telefon måste jag ju kunna blogga? Så om man inte kan blogga med Sofias mobil så kan jag ju inte ha en sån. Men jag vill ändå. Jaja har ändå inte råd just nu. Får vänta helt enkelt. Jag har även tagit bort julen från mitt rum. Så nu är våren väldig välkommen. Tack.

Puss.


How I Met Your Mother

Har spenderat de senaste 20 minutrarna med att titta på ett how I met your mother avsnitt, älskar det programet. Så klockrent! Men det är ju en komediserie, men idag så grät jag till avsnittet. Jag tänker inte säga varför för att jag vet att det finns en viss person som läser min blogg som gärna vill få avsnitten sen. Men funderar faktiskt på att gå och lägga mig! Har sovmorgon i morgon, wuhu! Slutar tidigt gör jag med. Bara matte och biologi. Ska jobba lite med mitt projekt efter jag har slutat eftersom jag måste vänta typ 2 timmar på bussen. Men nu sova!

puss


Första dagen

Idag var det alltså första dag tillbaka i skolan. Det kändes lite konstigt att träffa alla igen, men efter halva dagen var allt som det brukar vara igen. Det kändes nästan lite bra att vara tillbaka för vet ni vad? För varje dag som går så är det sista datumet jag någonsin kommer vara på Nyströmska. Det är inte fy skam. Något annat som inte är fy skam är att nu vet jag hur jag ska göra i höst, kanske. Men det är mer klart än vad det har varit förut. Bra där! Jag fick mitt HM paktet idag med. Wuhu as snygga skor, klänning och scarf! Kanske lägger upp en bild sen, men bara kanske.

Puss!


One Tree Hill

NU BÖRJAR ONE TREE HILL:D<3 LOVE!

Dampbarn, typ.

Dessa bilder togs på övervåningen på Lillstugan igår. Man kan inte kalla de något annat än dampbilder. Och ja vi var nyktra...


 

 

 

 

 

Puss!


VI FIRADE BECKIS I LILLSTUGAN!

Här kommer bilderna:

Självklart var det Beckis och Charlie som stod för arbetet i köket. God mat var det!



Klart att Emil var på plats, vi var ju ändå i Lillstugan. 



David was there also. 



Och så var även Johanna, som stod för underhållning på kvällen:) Mycket trevligt:)



Sandra var ju måster fotograf, men vem var först med bilderna? Jo jag. 



Patrick var så klart även där. Fast han var mes och åkte hem tidigt. 



Här har vi våran huvudperson, som faktiskt fyller år idag! Så Grattis igen! Men innan vi åt var hon tvungen att öppna det första paketet som var en prinsesskrona. Hon är ju trots allt Prinsessan Beckis!<3



När vi hade ätit var det dags för paket nummer två, som innehöll ett spel. Som vi provspelade och Beckis och Charlie vann! Men jag och Sandra kom tvåa vad än David och Emil säger..

Men det var en härlig kväll & och jag hoppas att du tyckte det också Beckis!:D

Puss & Så jävla mycket grattis igen världens bästa!



The Rachel Zoe Project

Just nu ser jag på The Rachel Zoe project, asså ge mig kläderna och skorna jag dör lite! SÅ JÄVLA SNYGG!

puss!


7 Januari

Igår var det alltså lan i Lillstugan, inte rikigt min grej, men det var kul iaf! Men jag var lite för trött tror jag. Men jag kom hem därifrån vid 2. Då så fasnade jag frömför någon dålig svensk film på tv4 film. Men vid halv 5 åkte vi ner till viken för att äta kyckligspätt<3 De andra drog vidare till David, medan jag bestämmde mig för att ha en soft hemma kväll med film. Det har varit min sjunde dag på detta år.

puss


6 JANUARI

Jag har nästan bloggat varje dag det här året! OMG! Igår spenderade jag kvällen hemma hos Sofia med Jossan och Mickan. Det var väldigt trevligt. Det var någon som blev väldigt övertrött mot slutet, men det är alltid lika charmigt!

 

Idag så har jag hunnit med att vara inne i stan! Ja det är väl typ det. Fan vad det söar då! Så jävla onödigt. Men ikväll är det ju fest i Lillstugan, det kommer bli första festen där för i år. Och jag lovar att det kommer bli fler! Så för mig blir det fest 2 kvällar i rad, men jag klagar inte? Det kommer bli awesome. Lillstugan har någon magisk kraft över sig. Men jag lova att jag skulle bränna lite skivor tills i kväll så det är bäst att jag sätter igång kanske.

Puss


5 JANUARI

Igår så kom Charlie, Beckis och Emil hit vi spelade kort och sen när Beckis hade åkt hem. Satt vi i mitt kök as lnge och försökte komma på vad vi skulle göra, men jag vill mest sova. Så vi elva skickade jag hem Emil och Charlie. Och idag har jag mest gjort skolaarbeten som jag har legat efter med. Så nu ska jag bara städa mitt rum och duscha! Samta raka benen, vilket jag aldrig gjorde igår. Sen måste jag ringa till Charlie.

Så det är bäst jag sätter igång!

Puss.


Hemliga saker

Nu ska jag gå och duscha för sen kommer Charlie hit och vi ska börja på en hemlig sak. Nyfikna va? Men det är super hemligt. Jag la nyss upp min nya drog låt. Jag hatar de stunder när jag inte har någon låt som jag kan lyssna på om och om igen. Men nu är det ju så att Pink har gjort en as bra låt. Men vad förväntar man sig liksom? Det är ju Pink, hon gör jämt bra musik.

Men nu duschen.

puss


PINK - HEARTBREAK DOWN

Lyssna och njut!

puss!


4 Januari 2011

Igår spenderades kvällen hemma hos Beckis. Vi spelade spel och åt glass. Jag hade verkligen inte min smartaste kväll. För det första så åt jag bara chokladsås och fick konstiga blickar av Charlie. Men hallå? Det finns inget bättre än Charlies hemmagjorda choklad sås! Fråga bara Emelie så får ni se! Haha.

 

Men sen körde vi något spel som jag inte kommer ihåg namnet på, men typ skissa och gissa. För det första sög jag verkligen på att rita och sen kunde jag inte läsa heller. Det kunde jag inte på hela kvällen, illa. Men först var jag och Charlie i lag, men vi förlorade. Sedan bytte vi lag då var jag med Beckis, men vi förlorade. Sen bytte vi lag igen och då var jag med Emil, men vi förlorade och Emil blev sur. Men sedan gick vi över till TP och då hoppade Maud in och vi spelade säkert samma omgång i 3 timmar. Men tillslut så vann Charlie och Beckis. Så jag var väl hemma runt 2.

 

Och idag har jag inte gjort mycket förutom att dreglat över skor. Har beställt ett par som jag har tittat länge på nu och nu var dom på rea! Då måste man ju passa på! Men jag laddar för att göra lite matte.

Puss


3 Januari 2011

Så nu är det ett nytt år igen och det kommer bli awesome! Igår var vi hemma hos Charlie och såg på norsk skräckfilm och lite på komisarie späck. Sedan skjusa vi hem Beckis, men Emil, jag och Charlie kände inte för att sova, så vi började se några avsnitt av Glee. Men när klockan började närma sig ett så var det dags att åka hem, eftersom jag och Charlie skulle upp igen vid två för att dela ut tidningen. Fan vad jobigt det var! Bra gick det väl inte heller! Men vi hade ju aldrig kört det ena distriktet, så det var väl inte så konstigt. Men vi gjorde det iaf! Jag kom hem typ runt halv 8 och gick och la mig och vaknade igen vid 2. Nu måste jag städa mitt rum och göra matte!

puss


NYÅR

Firades med några av dom bästa. Hade verkligen as kul!
Det var verkligen en klockren kväll!





Dessa bilder får summera ett as bra nyår och en bra start på 2011!
Mer blider finns på facebook!
puss

RSS 2.0