Deal med Michelle

Michelle skrev till mig förut att om du bloggar så bloggar jag, så jag svarde deal. Jag tänkte berätta om vad som hände mig förut när jag klev av bussen i viken och skulle ta min älskade golf hem. Först ser jag hur det ligger massa saker utsprida typ vid golfen och när jag går närmare så ser jag att de har brytit upp tanklocket på min golf. Jag plockar upp alla delar sätter i nyckel för att se om jag har någon bensin kvar alls och de hade inte tagit allt. För jag hade full tank och den var nere på lite över halv nu. Asså jag ville typ börja gråta! (jag är typ sjuk också) Vem gör något sånt?! VARFÖR KAN MAN INTE LÅTA SAKER VA?! Och att tillägga detta är typ första gången på väldigt länge som jag betalar min besin helt själv, fan typ 700 spän?

 

BETALA SJÄLV ISTÄLLET FÖR ATT TA FRÅN ANDRA!

 

 


Fulsittning med 80-tals tema!

I fredags var det dags för fulsittning! Först gick jag i skolan mellan 10-12 sen åkte jag hem för att fixa mig, eftersom det var 80-tals tema! Så jag krusade håret för fullt när jag kom hem och jag tänkte visa min outfit och några bilder från kvällen. Enjoy!

 

Min outfit för kvällen, fick många konstiga blickar på bussen!

 

Under sittningen, jag fick inte tugga ur innan de tog kort!

 

Under kvällen så stod alla festerier och fadderier för spex och självklart var MAX bäst!

 

En del av vårat bord.

Efter sittning så var det fest och dans, party helt enkelt och fan vad vi rockade! Träffade Camilla också mycket trevligt! Övertalade också Magnus att komma dit så vi körde gärnet tills Trappan stängde vid 1 då drog vi och tog en shotkanna på världens innan Magnus drog till bussen och jag till Hanna.

En bra kväll helt enkelt!

puss


Tisdag - Pulsfesten

 

i tisdags var det dags för pulsfesten, men innan de hade våra festerister (MAX) fixat en förfest på ett av studentboendena Gripen. De bjöd på bål och vi sjöng sånger och hade allmänt trevligt! Efter grötätartävlingen drog vi vidare till puls där vi dansade hela kvällen! Skönt med att var ledig dagen efter kan jag säga! Snodde lite bilder från MAX facebooksida som jag tänkte visa!

Grötätartävling!

 

 

 

Det var mycket trevligt!

puss


Måndag

Varje dag under denna vecka och nästa så är det aktiviteter varje dag för oss nollan som våra faddrar och festerister fixar och i måndag så var det gåtor som skulle lösas om Norrköping. Eller mer som rebusar och vi var uppdelade i lag och vi skulle gå till platsen som rebusen var och ta kort på oss där och den med flest rätt vann. Vi kom tvåa, inte illa! Sedan hängde vi folkparken och grillade korv. Mycket trevligt och sen gick jag hem till min nuvarande sambo Hanna.

 

Några bilder iaf.

puss.


Lördagkväll

 

I lördags var det meningen att jag och Michelle skulle ha en skön filmkväll eftersom det händer så mycket nu de kommande veckorna och vi hinner inte ses på ett tag. Tyvärr fick Michelle problem med skjus så då tänkte jag att jag skulle åka in till stan och umgås med de som jag går miljö med, men bussen var sen så jag hann inte dit. Men då ringde jag Magnus som jag senare slöt upp med, så klart var Emelie med och sen Magnus kompis från Stockholm Fille. Så först drog vi till deli för att några drinkar senare gå och kolla in eldkvarn, efter några låtar drog vi vidare till Världens.

 

ELDKVARN!

 

Mycket folk.

 

Ni är så jävla bra!

 

En av kvällens fyra shotkannor!

 

Emelie och jag drack varsin appeltini, sjukt god!

 

hahahahah.

Efter att Magnus och jag kollat fel på bussen så kom vi ner till rese 1h för tidigt, men vi gick in till Max och det var ganska underhållande det med. Med bland annat slagsmålsoffer och ketschupkillen.

Tack för en sjukt bra kväll!

puss.


Första dagen

Idag var min första dag på universitet och miljövetarprogrammet, som jag tror kommer bli awesome! Idag hände det inte så mycket först var det upprop och lite allmän information och sen rundvandning på campus. Det var även lite aktiviteter ikväll men jag var redan upptagen men eftersom jag är sjukt trött och har ont ihuvudet och Beckis inte mådde så bra så blev det inget. Så det blir en lugn fredagkväll med mamma och pappa.

puss.


Duktiga jag

Shit vad mycket jag har hunnit med idag! Tycker iaf jag. Jag har varit i Åtvid för att golfen skulle få nya stötdämpare, fixat busskort, lunchat med pappa, varit på bilam och kollat upp priser, ringt till Sätter och sålt min rosa LG till dom. Nu håller jag på att städa mitt rum. Har bara att torka golvet kvar. Sen ska jag raka benen och fixa mig för att runt sju åka in till stan med några för att fira finaste Jossan som fyller 19 år idag! <3 En sjukt produktiv sista dag på sommarlovet. Men nu ska jag fixa det sista, slänger in en bild på födelsedagsbarnet också!

 

GRATTIS IGEN JOSSAN! <3

 

puss.


Grey's

Jag jobbade i natt så jag hade ställt klockan på 10 för jag hade hört att det skulle bli fint väder idag, men det stämmde ju inte så jag somnade om. När jag vaknade igen så började se på Grey's och det är väl ungefär allt jag har gjort idag. Förutom nu på kvällen när jag spelade kort med vännerna. Men nu har jag bara 5 avsnitt kvar av säsong två så jag tänkte se några avsnitt innan jag går och lägger mig. Imorgon bär det av till Åtvid för att byta stötdämpare på min älskling sen hem fixa busskort och handla. På kvällen ska vi fira Jossan som fyller 19! Kommer bli en bra sista dag på sommarlovet för på fredag börjar jag.

puss och Godnatt!

 

ps Michelle jag vet ju att du läser detta så jag tycker att vi borde träffas i helgen!


Stan med Mammi!

Idag har tillbringat mesta dels av dagen i Norrköping med mamma. Så lite shoppande har jag gjort idag med, en del var nödvändiga saker till skolan börjar på fredag så som pennor, block, och så vidare. Annars så köpte jag en duk och två ljustakar, som är jättefina.

 

Här är kläderna jag köpte : ett par leggings 99:-, en blommig blus 49:- och en vit skjorta 49:-. Så helt okej priser måste jag säga!

Nu ska jag se ett avsnitt av Grey's innan det är mat!

puss.


One tree hill

Jag som skulle var så duktig på att blogga och sen blogga jag inte igår hehe. Men det ända jag gjorde var att se på one tree hill hela dagen. Just nu äter jag frukost och ser på Sjunde himlen. Idag har jag ganska mycket att göra.

 

En av de bästa serierna!

puss.


EKÖN

Mesta dels av dagen har jag tillbringat på Ekön tillsammans med Camilla som också kommer hit senare för vi ska grilla. Det har varit lite molnigt men tror ändå att jag har fått lite färg, vilket gillas! Skärgården är så otroligt vacker också, nästan så man blir lite kär.

VACKERT!

 

Camilla steker för fullt!

 

Man kan ha mycket roligt med vindruvor, här ser vi en snövindruvagubbe! Hahah.

 

Men nu måste jag fixa inför grillningen! Ha en bra kväll!

puss

 

 


Fixar lite inför nästa fredag

Mickan tipsade mig för ett tag sen om sidan http://www.personligalmanacka.se/ där man kan göra sin egen almanacka, så det är precis vad jag har gjort nu på kvällen. Eller kväll och kväll men ja nu typ. Så jag tänkte lägga upp en bild på den, bilden är ganska liten så ska ta kort på hur den ser ut inuti och lite när jag får hem den. Men ni får ett litet smakprov.

 

Till vänster ser man framsidan och till höger så är det första sidan. Med ett utdrag från min favoritlåt, peppande liksom. Tycker själv att den blev as bra och snygg så jag hoppas att jag kommer använda den mycket nu.

Nu ska jag se på ett avsnitt av Grey's och sen umgås med mamma och pappa.

puss.


God morgon!

Efter att ha blivit väckt av först Måns och sedan av mamma igen vid 8 så jag nu vaken och allt är som vanligt igen! Jag är väldigt pepp på att börja blogga ordentligt och har fått massor av inspration! Underbart ju. Men idag är det så klart fint väder vilket jag inte hade hoppas på eftersom jag måste åka till Åtvid och lämna in Golfen på lite repartion. Men imorgon kan det vara fint också tycker jag. Men nu ska jag äta frukost och kolla på det allra först avsnittet av Grey's.

puss.


TORSDAGS MÖTE!

Efter ett torsdagsmöte med Michelle i telefonen så säger jag god natt! Och somnar gör jag till den här låten:

 

 

puss & godnatt.

NV08 återträff blev fest hos Mange!

Söndagen för 2 veckor sen hade vi bestämt att vi skulle träffas och äta lite ihop innan alla drog till sina universitet. Så det gjorde vi, tyvärr så kunde inte alla komma men några var vi iaf. Först så gick vi till Åcaffet och drack lite sedan beställde vi pizza från VI&NI och åt vi kanalen. Men vi kände att vi inte var riktigt redo för att skiljas åt än så Magnus föreslog lite spontan fest hos honom. Och vips så blev det fest hos Mange! Vi körde virpanna och drack vin, en härlig kväll. Magnus skulel jobba dagen efter så Emelie och jag sov i hennes lägenhet, mys!

 

Här är den enda bilden från kvällen hahaha. Alla som var där är inte med på bilden tyvärr. Måste göras om helt klart.

puss.


Fest i Lillstugan!

Vi hade fest i Lillstugan för två veckor sen för Emil skulle tillbaka till Linköping och inte komma hem på ett tag. Sadface :( Här kommer bilderna iaf.

 

 

 

 

Emil och jag drack liiiite för mycket vin och jag åkte hem medan de andra drog till Forsby och spökstenen.

Tack för en härlig kväll!

puss.


Stan med Sofia!

I torsdag var jag i stan med Sofia och jag skulle inte köpa något men hon är rätt bra på att övertala mig. Fast jag är väl inte så svår övertalad när det gäller shopping! Men nu visar jag vad jag köpte.

 

 

Den blåa tröjan och linnet var på rea, 50:- styck. Me like!

 

Shotsen och bikiniöverdelen var oockså på rea, 50 och 35kr! Älskar rean asså!

 

puss!


Äntligen hemma!

Nu sitter jag i MIN säng och skriver på MIN dator och bredvid ligger MIN katt Måns. Så skönt att vara hemma! Men jag kommer sakna hundarna helt klart. Men den här veckan har jag insett att hund ska jag nog vänta lite med, fast jag ska ha en hund och det ska vara en king Charles! Men nu iaf tänkte jag visa vad jag shoppade när jag och Sofia var i stan, blider från fest i Lillstugan. Bilderna från fest hos Mange är lite sådär men va fan! Så nu ska jag börja blogga ifatt eller vad man ska säga.

puss.


Hundvakt!

Just nu är jag hundvakt åt några av mammas och pappas vänner i viken. Det är en liten valpis och mamman, dom har tre hundar egentligen men jag har bara hand om två, men idag ska den tredje Sune komma hit. Så just nu är jag bådë hundägare och husägare, men jag måste säga att det är skönt att det bara är en vecka! Hahah. Men jag har lite bilder som borde lägga upp från en fest i Lillstugan och fest hos Mange. Får se om jag gör det lite senare för nu ska valpis ha mat och jag är ganska hungrig själv.

puss.

RSS 2.0