BIFFEN!

Världens mysigaste och lataste kanin!
JAG SMÄLTER, SÅ JÄVLA SÖT!
Puss.

MIN DAG

Jag började min dag med ett OC avsnitt och efter det kände jag mig manad till att börja städa mitt rum! Så nu har jag både damfritt och nya lakan i mitt rum. Vattnad blommorna med, vilket jag inte har gjort på ett bra tag. Efter det så har jag räknat lite matte, fixat lite till nyår och bloggat! LIte senare kommer det upp ett inlägg med bilder på biffen som jag lovade!  Men nu har jag nästan gjort allt som står på min att göra lista, så då får jag faktiskt titta på ett till avsnitt av OC.

Puss!


MINA INKÖP

Här kommer några av mina inköp på mellandagsrean! Wuhu!
Tunika,JC 170:-


Kavaj, Falerum 200:-


Spetsstrumpbyxor, H&M 129:-

BH, H&M 99:-

Sedan köpte jag ett par svarta jeans från Cheap Monday, 400:- LOVE! 
Puss!


Jävla spel.

Jag fick stilla mitt shopping beär ganska mycket idag. Först åkte mamma, jag och pappa till Falerum och där hittade jag en kavaj. As snygg och på rean! 200 spendolos. Hade kostat 400, så jag anser att det var ett bra fynd. När jag kom hem igen så skulle Charlie in till stan med hans mamma och då fick jag följa med. Vi tog upp Beckis på vägen, sedan spenderade vi hela eftermiddagen inne i stan. Jag hittade ett par jeans, en tunika, strumpbyxor, örhängen och en BH. Efter att ha hängt i centrum ett tag så drog vi vidare till Mediamarkt där jag köpte ett hästspell, men tror ni det funkar? NEJ! JÄVLA CP SPEL! Det står att det inte är äkta, klart att det är äkta jävla cp. Plus att en cp tant trängde sig före Charlie i kön på Donken.

 

Men nu sitter vi hemma hos Charlie och ser på Shutter Island. Jag och Chalie såg den på bio, den är bra. Lite lurande, men på ett bra sätt. Det är Charlie, Beckis, Sandra och Emil som sitter här. Men jag ska väl se på filmen nu.

puss!

p.s Jag lägger in bilder på mina inköp imorgon.


God morgon

Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik och känner hur mitt shopping beär bara blir större och större! Helt sjukt. Allt som finns i min hjärna just nu är skor, skor, skor, skor och jeans, jeans, jeans. Ungefär så. Sen har jag funderat ut mina nyårlöften och ett av dem är faktiskt att jag ska blogga mer. Jag ska verkligen försöka! Det lovar jag. Och jag som skulle läggain bilder, man jga hittar inte sladden. Då blir det lite svårt.

 

Igår spenderade jag min kväll med Sandra, Camilla, Beckis, Emil och Charlie hemma hos Sandra. Mycket trevligt som vanligt. Vi spelade spel och ja och Camilla vann!!! "Och vems fel är det?" Jag kom hem runt ett tror jag, tack för en trevlig kväll!

puss.


En dag kvar

Började dagen lite försiktigt med att koka gröt, sedan var det dags att gå och släppa ut hästarna i kylan. Stackarna, det är bara Pelle som njuter i fulla dag av snön. Han vill knappt gå in. Sedan har jag mysigt med biffen, skarttat åt Ludde som enligt han själv inte var bakis, vilket jag inte tror på alls. Nu har jag spendrat de senaste timmarna i stallet med Elin. Vi har mockat, städat, tagit in hästarna, jag har tittat på när Elin massagerade hennes häst och fixat hö.

Nu väntar vi bara på att mamma och pappa ska komma så att vi kan basta, nice nice! Men nu ska jag nog gå och lägga mig på soffan och bara softa. Och i morgon är det JULAFTON. hjärta.

puss!
ps. har as söta bilder på biffen som jag ska lägga upp när jag kommer hem.

2 DAGAR

Har spenderat hela dagen hos mina kusiner. Vi har huggit en grann, bakat pepparkakor, gjort knäck, städat i stallet, mockat, gjort chokladgodis och levererat blommor. Några koppar med glögg har slankigt ner! Nu står det paket insalgning på schemat. Efter det ska vi klä julgrannen som Emil och vi hämtade i typ 1 meter snö förut! Så jävla dukiga va vi, eller jag bar sågen och han släpa julgrannen. Men iaf!

Jag måste hinna med att mysa med kaninerna lite senare också! Får väl passa på när vi ska ta in hästarna! Fan vad mysigt det är med djur. måste ha massor när jag blir stor. Träffa världens sötaste labrador förut med, hur charmig som helst! Man hinner med så himla mycket på en dag här! Det är så skönt att göra sånt man inte brukar göra. Men nu ska jag gå och övervaka Emil och hans julklappsinslagning!
Vi kanske hörs i morgon, vem vet?;)
Puss!


JULAVSLUTNING

är det i morgon, wuhu! Min sista julavslutning på gymnasiet. Fatta att jag har ingen anning om vad jag gör så här dags nästa år, lite spännande men läskigt med! Men min blogg upptadterin suger och den kommer göra det tills efter julafton. Eftersom jag inte är hemma över jul, utan hos mina kusiner. Men det var typ det jag hade och säga innan jag ska sova.

puss

&

God Natt!


Julklappar

Efter idag har jag bara två julklappar kvar! WUHU! Och båda av dem kan jag köpa i viken. Så jävla skönt! Och imorgon ska jag städa och göra pepparkakasdeg. För på lördag ska jag baka hos Sofia! Kommer bli great. Men just nu känns allt inte så bra för min hals vill döda mig.. Men det är bara att bita ihop och hoppas att Barbro inte har rättat nationella proven!

Men nu ska jag lägga in musik på Ipoden och sen sova.

pusssssss!


Söndag!

Igår mådde jag bättre så jag spenderade kvällen med Beckis, Sandra, David och Charlie. Skönt att bara hänga och äta tacos, vi hade underhålling kan jag lova. Och idag har jag spenderat förmiddagen hos Marie våran granne för hon ska sy min balklänning. När jag var där kom jag på den underbara iden att jag ska lära mig att sticka sockor. Det blir Jullovs projektet liksom. Kommer bli spännande;) Just nu sitter jag och kollar på Huset fullt.

Puss


Dålig uppdatering, jag vet!

Men det har varit mycket att göra och jag har varit sjuk. Palla inte skriva när jag var sjuk för jag missade en as rolig fest och Michelle! Det ville jag inte göra! Men nu blev det så, blää bajs. Moget jag vet. Men jag känner inte för att vara mogen just nu, okej? Men jag mår lite bättre idag, ingen feber bara ont i halsen. Så ikväll ska jag till Beckis och äta Tacos. Hoppas nästan för att vi ska se på skräckfilm. OMG! Hatar skräckfilm! Jaaa, det var allt för nu.

pusss


RSS 2.0