De senaste dagarna

Mina senaste dagar har bestått av kemi och dessa formel. Känns som jag läser kemi A en gång till fast den här gången så förstår jag. Jag har gått sent alla dagar och eftersom jag har varit lite bortskämd med att sluta tidigt så har jag varit helt slut när jag kommit hem. Igår så fika jag med Mickan det är typ det ända roliga som har hänt de senaste dagarna så jag har inte känt för att blogga. Imorgon ska vi ut till en sjö och efter det så ska jag umgås med Emelie. Kommer bli en bra fredag.

puss.


Nytt från H&M

Som jag skrev förut så hittade jag lite annat när jag var på H&M förut och det var saker från deras hemavdelning.

 

 

Ni som känner mig vet att jag älskar hjärtan och rosa, dock kanske det ser ut som om det bor en 12 åring i mitt rum men jag gillar't. Det blir så mysigt! Ska köpa nya gardiner också, inte rosa utan svarta. Men det får bli en annan dag.

puss.


En till klänning!

Idag när jag missade bussen gick jag in på H&M för att fördriva tiden och kom ut med en klänning och lite annat som jag dock ska visa i ett annat inlägg. Det är samma modell som den jag köpte i fredags för jag tycket den satt så bra, fast naturligtvis är det ett annat mönster.

 

Jag verkligen älskar dessa klänningar och de kommer användas flitigt!

puss.


Söndag

Jag började min dag med att se den här filmen I love you, man. Så jäkla klockren film och jag älskar Jason Segel han är bäst! Annars så har jag spenderat dagen hos mormor och morfar innehållades massor av mat, så är sjukt mätt just nu. Men Emil, Lena och Mats var där också så det var roligt att träffa dem. Nu funderar jag på att gå ut och gå och sen kanske se på lite Pirates.
puss.

Lördag

När jag vaknade hos Hanna så såg jag på Lejon kungen medan hon var på loppis, när honkom hem igen åt vi frukost tillsammans. Jag åkte där ifrån vid tolv och mötte upp mamma i viken och köpte kycklingspett. När vi kom hem så städade jag mitt rum och sen kom Sofia hit. Vi såg lite på film innan vi åkte ner till Viken för att spela kort med några. Det var en mycket trevlig kväll och jag vann på plump! Hej nybörjartur!

 

puss.


Fredag

Dålig uppdatering, jag vet! Men tänkte gå igenom vad som har hänt under helgen. I fredags så var jag ute med några från min nya klass, tyvärr var det några som inte kunde. Vi var på världens bar och det var trevligt, men efter kvällen så är jag så sjukt trött på manboy med Eric Saade, mer säger jag inte. Kvällen var slut tidigt för en skulle upp och jobba vid halv 6 på lördagen. Men vi får göra om det när fler har tid!  Sen gick jag hem till Hanna och sov där.

 

Puss.

 


Ny kläning

Förut i veckan sprang jag in på H&M lite snabbt och hittade en jätte söt klänning som jag provade och den satt riktigt bra, så idag efter att ha missat bussen och fått lön så köpte jag den. Ska ha på mig den i kväll när jag ska gå ut med några från min klass.

 

Det är små hjärtan på den om det inte syns, 149:- helt okej pris! Älskar H&M. Hittade också ett par tjocka svarta strumpbyxor till halva priset, som jag ska ha till klänningen och sen en svart kofta över.


Nu ska jag hoppa in i duschen för att mitt lever sitt eget liv idag, så ska försöka få ordning på det! Och naturligtvis peppa med partymusik!

puss.


I skolan

Har tillbringat eftermiddagen i bibblotektet skrivandes på en rapport som ska vara klar tills ikväll. Skönt att ha gjort klart den i skolan och slipper sitta uppe när jag kommer hem, för jag har en känsla av att jag kommer var helt slut när jag kommer hem runt 7. Vid 3 nu ska vi ha en föreläsning om brandsäkerhet och den är obligatorisk så kommer bli spännade att få se hela klassen. Jag ser nya männikor varje dag som går i min klass, men jag antar att det är inte så lätt att känna igen ca 70 pers eller vad vi är för något. Måste bli bättre på att stanna kvar och göra skolarbetena i skolan för det är mycket lättare att koncentrera sig här! Jag bloggar bara för att jag är klar med rappoten, elelr jag har bara källförteckning kvar och det måste jag göra hemma eftersom jag har inte böckerna här.

 

puss!


Tävling

Jag är med och tävlar om en zipoverall på Tyras blogg, hoppas verkligen jag vinner!

 

 

puss.

 


Nya favoritlåten

Jag kände att jag behövde hitta en ny favorit låt, ni vet en låt som man kan lyssna om och om igen på utan att tröttna? Jag läser Amirs blogg och då tipsa han om Agnes nya låt och den är sjukt bra. Den blev direkt en favorit! Här är den:

 

 

puss.


Min dag

Nästan gjort allt på min lista. Jag bakade muffins istället för äppelkaka, dom blev super goda! Jag har bara att skriva på rapporten kvar men jag tror jag spara det tills imorgon. Har en håla mellan en föreläsning och ett seminarum som jag kan använda till rapporten. Så nu ska jag avsluta kvällen med några Grey's avsnitt.
puss.

Follow me

@elinasklof
puss!

klockren

puss.

God morgon!

Jag är ledig idag så tog en sovmorgon, men nu väntar plugg. Fast det bästa med miljövetarprogrammet är att nästan inget plugg är tråkigt och jag skojar inte. Allt är sjukt intressant och jag har lärt mig massor bara på de här 5 veckorna som har gått. Helt sjukt att det redan har gått  5 veckor?! På fredag ska jag troligtvis gå ut med några från min basgrupp, vilket kommer bli mycket trevligt.

 

 

Puss.


Pink and black

puss.

Hiss & Diss

Jag vill hissa busschafförer som inte bara säger "Nästa Söderköping" utan lägger till lite annat. Det blir mycket trevligare att åka buss. Och jag vill även hissa trevliga busschafförer överhuvudtaget! De  som kör citybussarna borde jobba på att bli lite trevligare, aif dom jag har åkt med.
Jag vill dissa STRÖMAVBROT! Jag hatar verkligen de, man blir så utråkad. Jag blir på dåligt humör direkt när strömmen går. Varför jag tar upp det nu är för att vi hade strömavbrot förut i ca 1h, för det var någon smart person som hade fällt ett träd över en ledning. Men som tur va så var det ju bara en timme.
puss.

MOHOMBI

Här kommer några va mina absoluta favorit låtar av Mohombi. Han är en av mina favorit artister just nu. LOVE.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puss.


Filmtips

Idag har varit en typisk titta på-film-dag. så det är precis jag har gjort. Fast jag har pluggat och varit i skogen också.

 

Riktigt skön film, rekomenderas! Älskar hon som är lite större på bilden, klockren karaktär!

 

En riktigt Elin-film, älskade den verkligen! Skulle kunna se den en gång till bara idag.

Två riktigt roliga filmer som jag tycker man borde se.

puss.


Svamp plockning

Förut bestämde jag mig att prova lyckan i skogen och lite hittade jag iaf. För mamma och pappa ville äta svampmackor till kvällsmat och snäll som man är så ställer man ju upp.

 

 

Älskar att vara i skogen och självklart var Felix med och hängde i skogen.

puss.


Update

Inte varit så bra på att bloggen den här helgen om man jämför med veckan, men jag tänkte skriva lite snabbt vad jag har gjort. I fredags efter att jag hade slutat irrade jag omkring istan för att fixa Camilla och Sandras presenter och när jag kom hem hade jag 40 min på mig att slå in dem och fixa mig. Jag klarade det och sen spenderades hela kvällen hos Camilla med god mat och underbara vänner.

 

Igår kväll så kom Ninna, Anders och Anton hit och jag hade inte träffat dom på ett bra tag så det var mycket trevligt. Idag så borde jag skriva på min rapport som ska vara inlämnad nu i veckan, annars så har jag ett sug efter att se på film så jag tänkte se om jag kunde hitta några bra.

 

puss


Torsdag

Först i dag var jag sjukt trött och seg ville inget annat än ligga kvar i sängen, men eftersom det stod seminarium på schemat var det bara att gå upp halv 11. Ska väl inte klaga när jag börjar kl 13.00 men jag jobbade ju faktiskt inatt. När jag hade slutat så tog jag en latte och på bussen hem så fick jag sjukt många idéer om saker som jag vill göra, vilket jag gillar. Nu på kvällen har jag pratat med Michelle i nästan 2h, hon är sjukt bra! Nu innan jag går och lägger mig ska jag skriva ner allt bra som jag kom på i bussen, så jag inte glömmer bort det! Hade även tänkt att Charlie skulle rädda mig med en grej, men får gå på äventyr i stan imorgon istället! Spännade hahah.

 

puss.


Mer positiv

Hela dagen igår kände jag mig väldigt negativ och seg, ingen energi till någonting ville bara sova hela tiden. Idag känner jag mig postiv och glad, precis som jag brukar vara. Jag tycker själv att jag är glad och positiv person och får ofta höra det, så jag tycker det är jobbigt att ha en dag då man känner att man inte vill göra någonting, men man kan ju inte vara på topp hela tiden.

 

jag jobbade även inatt, tyvärr så var tidiningen en timme sen, vilket gör allting sjukt segt. Klar var jag runt halv 7 nästan exakt en timme senare än igår, dock så fick jag 4 NT över men jag tror att det kan ha varit fel i utdelniningen för jag fick ingen corren alls, men hemmet journal stämmde och det är det viktigaste. Jag gick upp halv 10 och ändrade lite i mina frågor till litteratur seminaret som vi har imorgon och var faktiskt pigg så jag gick aldrig och la mig igen, så nu har jag ätit frukost till ett avsnitt av Grey´s och nu väntar mer plugg, innan jag måste åka ner till viken för att fixa lite grejer.

 

puss.


God natt

Har varit så sjukt seg idag men jag sov inte så bra i helgen plus att jag har jobbat natt, så min sömn har väl inte varit den bästa. Det bästa med allt är att jag ska jobba i natt med, men är ledig imorgon fast har ganska mycket skolarbete jag måste göra då som jag inte gjort idag. Jag har iaf hunnit med det mesta jag hade tänkt för idag: jobba, bakat bullar, städa och fixa frågor till seminariet vi har på torsdag. Men nu ska jag sova några timmar innan jag måste gå upp igen.

puss & godnatt!


Bakat bullar!

Nu har jag kryssat av en av mina punkter på att göra listan som var att baka bullar. Har varit sjukt sugen på bullar länge nu och kände att det var dags att baka idag, självklart är de glutenfria.

 

 

 

Nu ska jag powernapa ett tag innan jag fortsätter med nästa punkt.

puss.

 

 


Uppdatering från sängen

God morgon, jag har inte ens gått upp ur min säng än. Det behöver jag ju inte heller för jag är ledig idag! Fast jag har inte bara sovit utan jobbat i natt också, med att dela ut tidningar som jag gjorde i sommeras. Idag har jag många punkter på min att göra lista, så det är väl dags att gå upp. Ska försöka hålla er bra uppdaterade idag, vi får väl se hur det går. Men nu frukost! Puss!

De fest nu hos Mange, Mange, Mange

 

I lördags var det fest hos Mange och jag tänker låta bilderna tala för sig själv!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var en riktigt sjuk kväll! Hahahah.

puss.

 


Hiss & Diss

Jag hade tänkt att börja med att hissa & dissa ungefär en gång i veckan. Bara för att jag har stört mig på vissa saker nu så jag tänkte att det var ett bra sätt att få ur mig det. Det kanske blir fler gånger i veckan jag får se.

 

Jag börjar med att hissa. Det jag vill hissa är att östgöta trafiken har satt in flera express bussar detta år, vilket gör att det går mycket snabbare att åka in till stan och de går mycket oftare än förut. Man behöver inte vänta alls länge och de har köpt in nya bussar som är helt underbara. Därför hissar jag dem.

 

Jag vill dissa Lindahls som ligger i Spiralen. Därför att jag köpte lunch där idag, deras kyckligspett och det var bakad potatis till för 77kr. Men potionen var sjukt liten, bakpotatisen kunde lika gärna varit en lite större vanlig potatis. Jag blev alltså inte mätt och hade gjort av med 77kr i onödan,. Personalen var inte särskilt trevlig heller!Ett plus var att de hade glutenfritt bröd. Där för dissar jag dom och kommer aldrig mer äta där.

 

puss.


Elin shoppar!

Att gå i skolan i Norrköping är inte bra för min ekonomi haha. Men tänkte visa mina senaste inköp!

 

 

 

 

 

 

 

 

Älskar den svarta partyklänningen, ska ha på mig den imorgon när det vankas fest hemma hos Magnus.

puss.


Byte av header

Nu har jag bytt header och bilden har Johanna tagit och jag har snott den från hennes blogg, mohaha. Den är från karnivalen i år på förfesten och jag var ganska onykter. Jag tycker bilden är klockren och lite typisk mig på något sätt. Men jag tycker att ni som läser min blogg ska få säga om jag ska ha kvar den eller inte. Så kommentera nu!

puss


Rastlös

Klockan är halv 12 och jag har precis gjort klart mitt absoluta måste för dagen. Jag har fler måsten, men jag hade ett måste som skulle vara klart innan kl 13:00 för annars bllir man inte godkänd. Men den är klar nu dock inte inlämnad tänkte lägga in den senare. Men jag vill göra något som inte har med skolan att göra nu.. Men jag har en idé så får se hur det går med den haha.

 

puss!


LOVE SHOES

Hela den här helgen blev inte exakt som jag hade tänkt mig. Mina ursprungliga planer var fest på trappan- fredag, finsittning på trappan-lördag, häng hos Hanna i stan mellan dessa saker. Men när jag vakna upp i onsdags hos Hanna hade jag sjukt ont i halsen och mådde inte alls bra, så jag skyndade på mig och åkte hem redan med en buss 9:05. Sedan har jag mått skit torsdag, fredag och lördag så ingen fest för mig. Idag mår jag bra, lite konstigt tycker jag? Hade fan feber igår och idag känner jag ingenting? Wierd. Jag har iaf spenderat hela helgen med att kolla på sex and the city och man kan inte sluta älska kläderna och skorna! Eftersom jag fick ganska mycket pengar i lön nu senast så kände jag att jag kunde unna mig ett par nya skor. Så jag gick in på have2have.se och klickade hem dessa älsklingar.

 

dom till vänster var på rea 199:- och de andra kostade någonting på 400:-, love them. Så om 2-5 dagar är dom hemma hos mig!

Nu mer sex and the city!

puss


RSS 2.0