Vår och sommar 2012

Snälla ge mig pengar så jag kan köpa dessa underbara saker.
Så här vill jag klä mig i vår och sommar, så fint!
puss.

Mellandagsrean

Idag har jag varit inne i stan med mamma och Lena på mellandagsrean och här är mina fynd.

 

 

 

 

 

 

Nu ska jag nog sova eller se CSI, jag har inte riktigt bestämt mig ännu.

puss.

 


Min tisdag

Har spenderat mesta delen av denna dag tillsammans med dessa två:

 

 

 

Vi har spelat spel och helt plötsligt var vi påväg in till Norrköping och Media markt för att köpa en dator åt Michelle men den var slut. Inte så kul men resan in och hem var minst sagt underhållande. Haha. Höger och vänster kan vara svårt ibland, eller hur Michelle? En mycket bra tisdag som har bjudit på precis allt! Imorgon väntar mellandagsrean på mig, mamma och Lena. Shoppingbegäret i mig är alltid stort så jag kommer säkert hitta något hoppas jag.

puss & godnatt.

 

 


Gårdagen

Efter att släkten åkt hem hämtade Emil mig och vi åkte till Beckis där det skulle grillas. Men jag hade tänkt att jag inte skulle äta någonting eftersom min mage var full med julmat men jag tiggade till mig lite majskolvar och halomi(?). Jag hade glömt bort hur gott det är!Nästa gång ska jag ta med mitt eget. Beckis hade fått en väldigt charmig kakform i julkapp så den var tvvugen att testas. Charlie hade också fått radiostyrda pansarvagnar och dom plus kakan blev en väldigt kombination. Hahah.

 

Idag ska jag träffa Oskar och Michelle vad som händer sen vet jag inte. Det är sånt som märks antar jag. Men nu ska jag ha lite hemma spa.

 

puss.


Jake Owen - Alone with you

Här är min favorit låt just nu. Kan lyssna på den hur många gånger som helst.

 

puss.


Annandag jul

Vi brukar fira jul med pappas släkt annandag jul så idag är inget undantag. I år ska vi vara hemma hos oss och vid ett kommer dom hit. Huset kommer att bli fullt. Pappas släkt är ganska stor om man säger så och det är väl helt naturligt på 6 syskon som snittar två barn var med undantag för mamma och pappa som bara har mig och Annica som har tre. Men det är nästan ända gången hela familjen Asklöf träffas på året så det kommer bli kul att träffa alla. Men nu måste jag städa klart mitt rum som jag har skjutit på hela morgonen men nu kan jag inte göra det längre.

 

Alla mina kusiner på pappas sida minus Madde på min student.


Puss.

 


Igår var det ingen vanlig dag.

För igår var Emils födelsedag! Emil som jag har känt sedan jag var liten och egoistisk. Han gjorde för det mesta som jag sa och därför var det bara honom jag ville leka med. Han är fortfarande en av mina allra bästa vänner och jag vet inte vad jag skulle göra utan honom. Så länge som jag kan minnas har jag firat Emil på juldagen och i år var inget undantag. Det var jag, Camilla, Charlie och Beckis som vid sju ramlade in på födelsedagsfika. Charlie och Beckis drog in till stan men jag och Camilla stannade kvar och satt och pratade länge, vilket var mycket trevligt.

 

 

Grattis igen på 21 års dagen världens bästa Emil! <3

 

puss.


Äntligen julafton!

Just nu ligger jag kvar i sängen och väntar på att folket ska vakna så vi kan äta frukost. Gröt och skinkmacka som alltid. Lena och jag koka både gröten och skinkan igår så det kommer smaka extra gott! Sedan väntar en lång väntan till Kalle anka och då kommer också mormor och morfar hit. Sedan är det mat och efter det blir det paket öppning. Tur att finns både hästar och kaniner så man kan fördriva tiden. Nu har de andra vaknat hör jag så nu blir det frukost. Puss och God jul!

Måns & Felix

Något jag saknar när jag är bort ett tag är mina bebisar Måns och Felix. Helt sjukt vad jag saknar dom och jag har varit borta sedan i måndags och kommer hem imorgon kväll. Tydlligen så saknar dom mig också för igår hade Felix suttit i mitt rum och skrikit och Måns hade sovit hela dagen i min säng, vilket han aldrig gör annars. Nu känner jag mig som en gammal tant som bara har sina katter och lever bara för dom. Men jag tycker bara om mina djur och det är väl inget fel med det. Så här kommer några bilder på dom.

 

Måns.

 

Felix. Tror det är Charlie som är fotograf här.

 

Nu ska jag gå ner och hjälpa till med det sista innan mamma och pappa kommer. Ikväll väntar fisksoppa och bastubad, precis som det brukar vara. Ska nog hinna med att mysa med hästarna lite extra ikväll också. Imorgon är det äntligen julafton! Kanske kan skriva imorgon om varför julafton är en av de bästa dagarna på hela året enligt mig. Inte bara Julafton utan hela julen.

 

puss.


Skolan

Just nu sitter jag i skolan och väntar in resten av min grupp. Jag åkte med Emil in till stan för han börjar jobba vid 8 och det är så skönt att slippa åka buss. Jag kanske får åka buss tillbaka till Lena och Mats men det tar 20 minuter alltså ingenting. Igår så pluggade jag nästan hela dagen men vi hann med att göra lite julgodis också. Ikväll är det knäcken som står på tur. Jag skjusade även Ludde till och från hans fotbollsträning som var i Navesta. Hahah mitt lokalsinne är sämst! Men jag hittade tillbaka utan att köra fel faktiskt. Blev lite imponerad av mig själv! Idag beronde på när jag kommer hem så ska jag försöka rida lite men det är mycket att göra nu när det bara är TVÅ DAGAR KVAR TILL JULAFTON! <3 Jag längtar så jag håller på att spricka! Nu ska jag förbereda mig lite inför dagens möte.

 

puss.


Where have I been

Tillbringar julveckan hos mina kusiner så därför bloggar jag inte lika mycket som jag gjort ett tag. Men kommer tillbaka igen efter jul.

 

puss.


Lördag 17 december

Senaste dagarna har varit lite dåliga om man ser på bloggandet men jag har inte gjort så mycket så därför har jag inte haft så mycket att skriva om. Igår spendera jag mest hela dagen med att se på How I met your mother och senare på kvällen bowlade jag med Sofia och Natha. Idag har pappa och jag varit och fixat en gran och nu håller jag på att söka fakta om kärnkraftavfall som vi nu har som projekt i skolan. Ett väldigt intressant ämne tycker jag och aktuellt framför allt. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt men det är sånt som märks. Men nu ska jag lägga mig och läsa en rapport om hur man förvarar kärnavfall.

 

puss.


Where have you been

Sjukt bra låt av Rihanna och den makes me wanna dance! Det låter inte lika bra på svenska som på engelska därav svengelskan.

puss.


Onsdag

Jag bloggade inget igår för jag var nästan på dåligt humör hela dagen. Hade inget roligt att skriva helt enkelt. Det har jag väl kanske inte idag heller förutom att det bara är 10 dagar kvar till julafton! Vi har också börjat med ett nytt projekt i skolan som ska handla om de olika debatterna som finns kring kärnkraftens risker. Mycket intressant tror jag att det kommer att bli. Jag kom hem sent idag så jag har mest bara ätit och fixat min läxa tills imorgon så nu ska jag fortsätta med att julstäda mitt rum!

 

puss.


Rosa ägg

Detta är den häftigaste bilden eller tavlan jag sett på länge! Ska beställa den på canvas eller vad det nu heter? Måste ha den i mitt rum.
puss.

Måndag

Denna måndag har gått väldigt snabbt och det var inte mig emot. Nu är jag hemma och ska försöka dämpa min huvudvärk med knäck, pepparkakor, lussebullar och en romatisk komedi. En bra måndag låter det som. Jag är ledig imorgon också. Bäst att njuta för sedan kommer jag gå 8-17 varje dag.

 

 

puss.


Min söndag

Idag är det nästan bara två veckor kvar till jul! Can't wait! Jag har mest slappat och varit på bion med Beckis. Idag var det den nya Tintin filmen som inte var vår typ av film. Den kändes lite väl barnslig tyckte iaf jag men smaken är som baken. Nu på kvällen så har jag sett på en till film och fixat lite inför imorgon då det väntar skola från 8-16 jag kommer dö! Bara för att vi haft det så slappt senaste tiden men det kommer säkert bli intressant det vi ska börja med nu. Men fortfarande har det med vetenskapsteori att göra tror jag. Jag får se det imorgon helt enkelt. Nu ska jag iaf sova.

 

puss & godnatt.


Something borrowed

Jag ska börja denna tredje advent med att se på filmen something borrowed som verker vara mer min typ av film än vad black swan var.

 

puss.


Julbak

Nu på morgonen har jag bakat julgodis med mamma. Så nu tänkte jag visa bilder på mina mästerverk hahah.

Först var det knäck som stod på listan.

 

Klara :)

Sedan gjorde jag choklad med rispuffar i.

Ser kanske inte gott ut men det blev super gott!

Här är resultatet:)

 

Puss.

 


Fredag 9 december

Idag har jag inte varit lika duktig på att blogga som veckans andra dagar men jag känner mig inte hundra och har mest tillbrigat dagen i sängen. Har hunnit vara hos mormor och morfar en sväg vilket var mysigt. Jul närmar sig med stormsteg och imorgon ska mamma och jag göra julgodis. Ska ta bilder och blogga mycket är min plan. Har lite inom miljöområdet som jag vill berätta om också så får se vad helgens bloggning bjuder på. Idag har jag gjort något spännande också: anmält mig till en cykeltävling, där man ska cykla 4 mil och på kvällen är det fest. Det är pappa, jag, pappas bror, min kusin med flickvän och sedan några andra trevliga människor så det kommer säkert blir kul. Hahah så sjukt. Men att cykla till bussen är ett av mina nyårslöften så det blir perfekt träning.

 

Nu ska jag titta på ett How i met your mother avsnitt innan idol börjar igen. Heja Amanda!

puss.


Black swan

Nu är hemtentan klar ska bara kolla genom den en gång innan jag skickar in den, men det känns bra! Så jag firade att den var klar med popcorn, julmust och black swan. Jag tyckte inte att filmen var dålig men det var inte alls min typ av film. Skådespelarna är jättebra så den är se värd men jag skulle inte välja att se den igen.

 

 

Nu ska jag göra lunch.

puss.


God morgon!

Idag väntar sista fråga på hemtentan och då får jag återse en figur som är hatad av hela miljöettan. Thomas Kuhn. Men det kommer nog gå bra. Idag hade jag tänkt att jag skulle hinna med att se Black Swan också många säger den är bra men många säger att den är äcklig, får se vad jag tycker senare då. Jag funderar också på att göra knäck för jag och Sofia gjorde aldrig det i tisdags men jag får se. Men nu ska jag sätta tänderna i den sista frågan så jag blir klar någon gång.

puss.


Så mycket bättre

Jag har blivit helt fast i Tv4's så mycket bättre jag tycker att det är as bra. Jag gillar årets artister också trots att jag kanske inte gillar allas musik. Men i lördags så var det Lalehs dag och jag bara älskar E-types version av hennes snö. Den går på reapet hela tiden. Hittade ett youtube klipp med den så lyssna och njut om ni inte hört den förut. Nu kan jag bara chilla för tredje frågan är klar!

 

puss.


God morgon

Uppe tidigt för jag lovde mamma att jag skulle hjälpa henne sminka över hennes blåtira som hon fick i måndags när hon ramlade i en trapp eller halkade ner för en trapp. Fast det ser ut som hon fått en rak höger men så är det inte. Jag ska fortsätta med hemtentan och jag är nu på fråga 3 som är lite värre än de senaste men det kommer nog gå bra. Har tänt lite ljus för att höja stämningen lite och ska ta en fika paus senare med pepparkakor och lussebullar, julstämning check. Jag måste iaf säga att denna hemtenta gör under för min bloggning. Om det nu heter bloggning? Men man fattar vad jag menar hoppas jag. Idag när jag är klar med fråga tre har jag inget mer som jag måste göra så då ska jag bara ta det lugnt. Bäst att jag börjar så jag får göra det någon gång då!

 

puss.


Julbak på gång!

Sitter just nu i köket och väntar på att Sofia ska komma hit för vi ska baka pepparkakor och kanske knäck samt planera fest. Mycket att göra så lite tid. Ska sätta på lite julmusik nu för att få upp stämningen lite till.

puss.


Morfar

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det morfars födelsedag!
Så grattis världens bästa morfar. Jag ska dit lite senare på födelsedags fika och man får sig alltid ett gott skratt när man är där. Så jävla skön är han.
puss.

God morgon!

Inatt kom den första snön så nu är det ett tunt snölager om man tittar ut. Jag måste säga som vanligtvis är emot snö så har jag längtat efter den. Kanske för att det har varit mycket snö de senaste vintrarna och att jag innerst inne har gillat det eller för att jag och Oskar har taggat inför pulka åkning, något man aldrig kommer bli för gammal för. Snö har iaf bidragit till att julkänslar har blivit starkare och jag längtar till jul så himla mycket! Bara 18 dagar kvar idag! Men nu måste jag fortsätta med hemtentan och göra klart den andra frågan så jag kan göra allt annat jag vill sen.

puss.


5 december

Jag är verkligen helt slut och skulle kunna somna när som helst. Jag har haft som mål att inte somna innan nio och klockan är ju över det nu så när jag har bloggat klart säger jag godnatt. Vad har jag gjort idag då? Jo jag har städat, pluggat, lagat mat, fixat, gjort pepparkaksdeg, bakat lussekatter, varit ute och gått och pluggat. Klar med första frågan på hemtentan! Jag har börjat fundera på ett svar på andra frågan också, inte illa om jag får säga det själv. Jag brukar alltid skjuta upp allt till sista sekunden men denna gång blir det inte så. Jag tror det ska bli ett av mina nyårlöften. Att försöka sluta skjuta upp saker och planera bättre, det är ju ett bra sätt att minska stress på. Just det jag har sökt jobb idag också, sjukt spännade! Hoppas jag får det. Alltså sommarjobb/extrajobb vem behöver inte cash liksom?

 

En väldigt produktiv dag och jag hoppas på en likadan imorgon. Då väntas mer plugg, födelsedagsfika hos mormor och morfar och pepparkaksbak/festplanering med Sofia. Kommer nog bli en bra tisdag.

 

puss och godnatt!

ps. 19 dagar kvar till julafton <3

 

 


Marry the night

Städar till Lady Gagas nya singel. Så jävla bra är den! Lyssna och njut!
puss

Hemtenta

Hela denna vecka har jag hemtenta, vilket betyder att jag inte alls behöver vara i skolan utan att jag kan göra allt hemifrån. Hemtentan har fem frågor och jag har precis kollat igenom dem och det verkar vara ungefär som jag har tänkt mig vilket känns skönt. Idag har jag tänkt att svara på första frågan och börja på andra men först måste jag städa mitt rum. Det är helt sjukt för jag kan inte koncentrera mig om det är stökigt i mitt rum. Men det borde inte ta allt för lång tid. Det är väl bäst jag börjar så jag blir klar någon gång!

 

puss.


Andra advent

Ska avsluta denna söndag med lite film tittade och det fick bli baksmällan två. Hoppas den är rolig, jag gillar den första så det är den nog. Ska fick lite mackor först och sedan lägga mig till rätta i sängen och bara chilla framför filmen. En bra avslutning tycker jag.
puss.
ps. Idag är det bara 20 dagar kvar till Julafton! :D

Fest hos Emelie (och Magnus)

Igår var det dags för inflyttningsfest hos Emelie och Magnus i deras nya lägenhet, vilket var riktigt trevligt och roligt även om vi kände oss lite utanför ibland haha. Det var Magnus klasskompisar och sen jag, Michelle, Emelie och David. Men det var roligt ändå :D Här kommer lite blider ifrån kvällen iaf ;)

 

Edvard och Jacob kom förbi en stund.

 

Michelle och Emelie :D

 

Jag och Michelle :D

 

Jag och värdinnan :D

 

David kom förbi i hans blårutiga skjorta haha.

 

Vi chillar lite innan allt folk trillar in.

 

En från Magnus klass, Rickard som kunde imitera alla i deras klass.

 

Andra personer från Magnus klass.

 

Sista bilden får bli på Daniel, även han från Magnus klass och nog det viktigaste han är dansk.

 

Tack för en trevlig kväll och bakishäng!

puss

 


Tävling!

Jag är med och tävlar om en produkt från Rosenserien som är ett företag som satsar på miljövänliga skönhetsprodukter och hela 13 produkter är svannenmärkta! Tävlingen hittar ni här på Viktors blogg:http://knicket.blogg.se/2011/december/tavling-produkter-fran-rosenserien.html?_tmp=c15049240a19f1e7b7e8b9c8d748208ec9f3ebb8
puss.

STYLE BY TYRA!

 

 

Detta kom hem till mig igår! Love it!

puss.


Godmorgon!

Idag är det lördag och jag ska på fest lite senare är så taggad! Kommer bli riktigt roligt tror jag tar med mig kamran så jag kan dokumentera allt roliga. Ska vara bättre på det den här gången än förra då det bara blev 4 kort. Men innan jag ska iväg runt 3 så ska jag ha lite hemma spa tänkte jag. Det behövs kan man säga och så måste jag fixa i mitt rum och packa.

 

Idag är det bara 21 dagar kvar till julafton! Hoppas det går snabbt!

 

 

puss.


Dagar kvar till jul

puss.

IDOL 2011

Sitter och väntar på att Idol ska börja men först är det postkodmiljonären. Det är bara tre kvar nu Robin, Amanda och Moa. Jag tycker att Moa ska gå direkt till final men mellan Robin och Amanda spelar det ingen roll. Amanda är rikigt egen och häftig och Robin blir bara bättre och bättre vad nu än Mr Bard säger. Jag skulle ha gått ut ikväll men min ekonomi säger ifrån så därför får jag nöja mig med Idol ikväll och ett glas vin, inte helt fel det heller.

 

puss.


Första december

Äntligen är det första december som jag har väntat! Iaf fall sedan sommaren slutade. Jul är min absoluta favorit högtid och nyår om det nu räknas som en högtid vilket det borde göra. Julen är så mysig med bak, god mat, familjen, och stämningen! Finns inget bättre än julstämning! Vi firar alltid jul hos mina kusiner Emil och Ludde och jag var där ihelgen och smyg startade julen lite. Med lussebak, pepparkaksbak och julklapps handel. Nu är det faktiskt så att jag är klar med alla mina julklappar! Yes nu slipper jag stressa sista veckan innan jul som de flesta andra gör och så som jag normalt också gör.

 

Vad jag har jag gjort idag då? Jo jag har umgåtts med Beckis och hon har slingat mitt hår. Det är typ det jag har gjort.

 

puss.


RSS 2.0