CP

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG OCH LEDSEN PÅ ALLT JUST NU!

Jag tänkte blogga

Idag har jag varit på körskolan en sväng och där träffade jag Cissi! Det var väldigt länge sen, typ för länge sen. Plus att min nervositet börjar växa, eller fjärilarna i magen iaf. Läskigt. Men på lördag är det fest, jag blir fucking 18! Imorgon har jag bara två lektioner och på fredag har jag tagit lite ledigt. Så jäkla skönt.

Men det är 3 jävla dagar kvar och snart är det grey's, så jag tänkte ladda med lite Kent.
Puss!

TORSDAG

Idag har jag lyckats få världens blåsa på min fot, sovit bort två timmar i soffan och gjort teroritester. Och nu är klockan 20 i 10 så det är nog bäst att jag borstar tänderna och går och lägger mig! Ska ju upp tidig i morgon och ha körlektion, sen är jag ledig resten av dagen skönt ju! Men är lite nervös inför körlektionen, har typ inte kört på körskolan på två veckor!:O INTE BRA! Men nu är det köra,köra, köra som gäller!


Men puss & Godnatt!

p.s min pappa fyller år idag och min kusin Emil fyllde år igår, så grattis till dom!:D

MÅNS 8 ÅR!



Idag fyller Måns 8 år!
Puss!

ONE TO GO!

Puhh, kemiprov avklartat! Fattar inte att jag failade på det första gången det var ju lätt! Men nu hade jag ju pluggat med? Kanske har något med saken att göra, eller? Men nu är det bara ett biologiprov och muntliga nationella i engelska kvar idag!

Igår spenderades kvällen med dom bästa istället för att plugga, men jag orkarde bara inte! Så kan det vara ibland! Men idag är det den 18 maj och vi slutar den 12 juni, humh inte så jätte långt kvar. Men för långt!

Ikväll kommer Charlie till mig tror jag. För han ska hjälpa mig göra en snygg power point. Snäll är han!


Puss!

13 jävla dagar



13 jävla dagar sen är det fest & jag fyller 18år!

Puss!

MINA VÄNNER!

Det kan tyckas att jag suger på att uppdatera min blogg, men detta beror på att jag är mäkta upptagen i dessa tider. Eller inte! Jag har inte bara haft lust helt enkelt!

Men min dag har bestått av STÄDA PLUGG PLUGG PLUGG BAKA DESPERATE HOUSEWIFES PLUGGA GÅ UT OCH GÅ TEORI. Ungefär, och jävla cp teori!

Men man hinner massor om man bara börjar! Så i mårgon är det måndag och inget prov, men på tisag har jag två prov plus muntliga nationella i engelska. Tror jag kommer vara ganska trött efter den dagen. På onsdag är det sista tyska provet förhoppningsvis i hela mitt långa liv. Men troligtvis inte. På torsdag är det redovisning i Engelska C, det sista vi typ kommer göra där. Jag kommer inte ha någon engelska alls i trean, skönt! Fast lite tråkigt med.


Det börjar kännas i kroppen att sommaren är påväg, gillas mycket!

Men nu ska jag borsta tänderna & sova!
Puss!

hej äventyr!

Jag sitter på mitt golv en helt vanlig söndag och skriver på min Engelska C rapport och då helt plötsligt ringer telefonen och då är det Charlie. Han frågar om jag har lust att åka båt och det är ju klart att jag hade det! Så på med långkalsongerna och gummistövlarna så är man redo för allt. Vi åkte ut på Arholmen, har varit där två gånger förut med Sofia och Olov, har en känsla av att vi kommer vara där flera gånger under sommaren.

Självklart var det Charlie som körde både bil och båt. Han är bäst på att lägga till, bara så ni vet. Att undvika fiskenät är han mindre bra på men det får väl jag ta ansvaret för. Men iaf väl framme där på ön så lekte vi en stund med Pluto och utforskade ön. Grillad korv stod på menyn, sen var det dags för hemfärd. På väg hem så började vi bråka lite om vilket abonemag Beckis hade på sin Tv, Charlie sa Viasat och jag sa kanal digital. Så vi ringde henne och frågade och det visade sig att både jag och Charlie hade lite rätt. För hon hade viasat på sin tv och de hade kanal digital på sin stora tv. Så nu vet ni det;) Trevlig liten söndags utflykt!


Magnus var mycket hård med att jag inte fick hjälpa Charlie, han skulle göra allt själv för att lära sig, som om jag kunde allt om båtar;) Här skruvar han på något som man var tvungen att skruva på länge och ligga ner för att komma åt. Så ni vet.


Kapten himself!


Vi är snygga och bäst, just deal with it!


Fågelägg. Se men inte röra!


Havet, tänk den här bilden fast typ 15 grader varmare och en solnedgång och en cider i handen. Underbart eller hur?;)

Nu väl hemma med röda varma kinder har jag äntligen skrivit klart min engelska och ska lämna in den i morgon. Kort vecka är det med, GILLA; GILLA. Men sammanlagt var jag i skolan tre timmar på hela veckan förra veckan, så jag kan inte direkt klaga. Men nu ska jag borsta tänderna och läsa,läsa,läsa.
Puss!
P.s Jag gillar mitt liv!



hej lördag.

David & Beckis sov över här. För David ville dricka öl igår och Beckis och jag hade bestämt sen tidigare att hon skulle sova här, eftersom vi skulle vaxa benen. Så när David hade åkt hem så drog vi igång med vaxningen och herregud vilka hår Beckis hade, långa som jag vet inte vad! Ett paket till varje ben. Men bra blev det:D




Hela mitt rum var en stor sovplats!

Puss!

hej FREDAG!

Igår var Beckis, Jossan, Charlie, Emil, Sandra och David här. Charlie och Beckis ville göra något crazy men det sluta med att alla utom jag och Beckis blev sittade vi datorer. Vi krullade håret på varndra iställt. AS SNYGGT! Här kommer lite blider!



Puss!

SUDIEDAG, YES!

Nu är min hals inte så jobbig längre och jag känner mig ganska pigg! Fast det är jobbigt att prata länge eftersom jag inte kan andas genom näsan, för den täppt med snor. Så nu vet ni! Asså igår skrev jag ingeting för jag umgicks med mitt hatobjekt nummer 1 även kallad kemiboken. Vi ska nämligen göra en sammanfattning på ett kapitel på 30 sidor som man fattar nada på! KUL! Men nu är jag klar med den iaf!

Men uppe tidigt är jag och jag hat hunnit göra klart en labbrapport med! Bra där! Nu har jag bara tre skolarbeten kvar på min att göra lista idag plus att jag måste städa mitt rum och duscha vore ingen lyx.


(x) sammanfattning
(x) labbrapport
( ) Göra klart engelska C rapporten
( ) Göra klart historia frågan
( ) Historia Interjuvn

Men nu måste jag börja om jag ska bli klar någon gång. Hörs senare! Puss!

KLAR

Nu har jag varit hemma från mitt äventyr i några timmar. Jag körde alltså halkan i morse, fy fan vad roligt det var! Man fattar verkligen varför man inte ska köra så fort i vissa väglag. Mycket lärorikt! Även ett stort grattis till Albin som klarade körkortet idag! :D

Men jag är fortafrande inte frisk, så ingen skola för mig i morgon. Hoppas det blir bättre snart! Så min dag i morgon kommer vara kemi och engelska. Måste ju bli klar någon gång;) Måste öva på att gå i mina snygga skor med!

Puss!

SHIT ASSÅ

Den här veckan kommer vara soft, varit hemma idag, ledig i morgon, skola på onsdag, studiedag på torsdag, skola på fredag. NICE!

Mår bättre idag, viket är tur för imorgon ska jag ut på äventyr. Berättar mer imorgon om jag överlever vill säga! Haha. Fick även brev från det mäktiga vägverket förut. Nu är det på riktigt. NO TURING BACK. Helt sjukt.

Beckis är bäst, hon förstår mig så jävla bra! Det är hon och Charlie som förstår mig så jävla bra! Jag vore inget utan er! NI ÄR BÄST! Missförstå mig inte, det finns många som är så jävla bra i mitt liv, som jag inte skulle klara mig utan.

Puss!

INTE BRA

Jag är sjuk, hungrig och jag har inte tid med att vara sjuk! Min hals gör as ont, mina cp visdoms tänder gör ont, jag har sovit bort en hel söndag. INTE BRA! Possitvit- ingen skola i morgon är lika med bara två dag i skolan denna vecka, eftresom jag är ledig på tisdag och studiedag på torsdag. Mamma har även sagt att hon ska skjusa in mig till stan på tisdagmorgon, så jävla bäst är hon! Pappa är bäst han med, ni skulle bara veta vad dom sa förut, men det kan jag ju inte säga, för det är hemligt.

Men igår mådde jag bra, bara det att jag var lite irriterad. Men jag blev lite imponerad av Davids och mina grillings skills. Fast jag var mycket skeptist från början, men gud vad vi gjorde det bra! Förresten wipeout måste vara svergies mest ointligenta program!

Medan andra blir förälskade in killar eller tjejer, har jag funnit kärlek i dessa skor! 150kr, Nu måste jag bara lära mig att gå i dom.



Puss!

RSS 2.0