LÄSKIGT

Nu är det på riktigt

puss.

 


Tisdag

Jag har varit helt förvirrad idag för jag trott att det är onsdag. Men nu är det ju faktiskt tisdag. Hade en liten ovärd dag i skolan. Först sovmorgon till 10, men jag var uppe vid kart i sju och gick ut och sprang:O Helt chockad blev jag av mig själv, men bra jobbat. In till Sörping och det börjar snöa, dööö kände jag. Henrik skällde på mig för att jag inte visste var Edvard va. Sen var det matte som gällde och blev man klar idag behövde man inte gå i morgon, men vi blev inte helt klara, men nästan. Sedan typ slutade jag kvart över 11. Inte helt fel och jag sov typ hela bussresan.

 

Nu har jag varit hemma några timmar och jag har gjort biologi och pluggat lite till kemiprovet. Nu är det religon som gäller.

puss.

 

 


MÅNDAG KVÄLL

Ni som följer denna blogg vet säkert att om det är måndag så gäller det MÅNDAGSMÖTE MED MICHELLE! Annars är jag fortfarande as trött, så trött så jag skippade sista lektionen och för att mitt huvud hatade mig. När jag kom hem sov jag typ en timma, hur skönt som helst! Fast nu känns det typ som det är en annan dag. Weird. Har även varit nere i viken och hämtat ut ett paket från ELF sminkväskan är helt klart för liten. Köpte även glass och glasstrutar, så det ska jag unna mig ikväll! Har även lånat en as bra Elin bok och har en ny skvaller tiding som väntar på mig. Inte helt fel. Mina vänner är hos Sandra, men kände att min ork inte räcker till för att förflytta sig. ILLA. Men hoppas dom gillar mig ändå.

 

Men nu åter till Michelle!

Puss.


God morgon

Hur segt var det inte och gå upp en timme tidigare idag då? Sommartid my as! Det är ju fan snö ute!? Tror nog att det är mitt morgonhumör som pratar. Men jag snoozade till halv 7 så jag ska väl egentligen inte klaga och imorgon har jag sovmorgon. Jag har svenska c just nu men glömde min projektrapport hemma så jag kan inte göra något. Har bara skrivit ut min kallelse till högskoleprovet som är på lördag. Tror det kommer vara jobbigt, men det är nog värt det. Nu ska jag nog fylla i min lapp till betygsamtalet för projektarbete.

Puss.

GYMPA

Som jag skrev förut som var vi i Sörby och spelade Volleyboll. Det var jag, Charlie, Beckis, Calle, David, Martina och Douglas. vi körde först lite volleyboll och jag var bättre än vad jag trodde. Nu säger jag inte att jag var bra, för det är inte sant. Men bättre än vad jag trodde. Efter Volleyboll så skulle David hoppa bock och så blev det lite lek. Men jag hade iaf med mig kamran, dock min så bilderna är sådär men den duger.

 

 

 

 

 

 

Vi ska till David lite senare och grilla korv och spela tv-spel. Så jag tänkte att denna bild var pefekt som avslutning, eftersom david och Charlie lekte mariocart här.

puss


Grillade

Som sagt så var vi hemma hos Sandra igår och grillade. Det var mysigt och väldigt gott. Tack vare mäster grillarna Beckis och David. Vi åt, spelade spel, jag var bollkalle när Beckis och David körde kyckling bandy, gick ut med hundarna och såg på Shutter Island. Lite för tråkig film för att se flera gånger enligt min smak, dock väldigt skönt att veta hur den slutar. Det är så roligt att man upptäcker nya saker hela tiden när man ser på en film flera gånger. Typ att en dricker vatten fast håller inte i något gals.

 

Men jag tog inga bilder men Sandra & Johanna gjorde det så det är bara att kolla in på deras bloggar. Nu har förbertt inför diskussionen som vi ska ha på religonen imorgon för klockan tolv då är det volleyboll som gäller. Dock suger jag på det, men det kommer nog bli roligt. Tänkte faktiskt ta med mig kamran och fota denna gång. Om jag ska göra ett fotoalbum som heter 2011 så måste jag ju ha några kort att sätta in där. Kanske borde lada kamran, tänkte sno pappas.

Puss.


SKOGEN

Jag tog med mig Felix ut i skogen, för att resa tankarna lite. Passade även på att ta lite bilder.
(Älskar bilden!)




Nu tänkte jag hoppa in i duschen och göra i ordning mig för att senare dra vidare till Sandra. Tar med mig kamran.
Puss.

MÅNS

Min Måns är så jävla söt. Så jag tänkte slänga in lite bilder på honom. Jag älskar den sista bilden.
puss

Okej.

Nu är det ju så att jag är väldigt dålig på att blogga. Men min vecka har gått sjukt snabbt som alla andra veckor gör nu för tiden. Helt sjukt! Mindre än tre månader kvar tills STUDENTEN! Köpte faktiskt min studentklänning i tisdags, skönt att inte behöva tänka mer på det. Sov även hos Beckis i stan lite så där spontant då. Vi dansade Zumba och såg på världens sorligaste film! Det var en härlig kväll.

 

Nu läser jag etologi och det är så intessant och det bästa av allt är att Emelie läsar det också. Den bruden är sjukt bra! Skolan har varit ganska soft den här veckan och det har även vädret varit. UNDERBART! Känns verkligen som våren är här nu! Vårstädade även mitt rum i måndags och golfen igår. Och idag så har jag lagat tacopaj till familjen och nu väntar jag på att mina vänner ska komma, så ska vi spela spel! Imorgon ska vi till Sandra, härlig helg!:D

puss


VÅR!

Idag har jag riktiga vårkänslor, helt jävla sjukt! Men när det blir vår så dyker en viss person upp i huvudet! Alltid är det likadant. Konstigt det där.

 

Men dagen har varit helt okej, trots att vissa har trankat ner på Tryserum! Charlie skickade och frågade om jag ville åka med honom hem, inget man säger nej till så det gjorde jag! Väl hemma så tränade jag en gång på min projekt redovisning och sedan ringde jag till Charlie för att han skulle hjälpa mig att baka. Vi tyckte att vi skulle hitta på något, så vi ringde till Sofia. Men hon kom inte hem förens sent, så då ringde vi till Michelle. Så dit ska vi lite senare och äta kladdkaka. Inte dåligt så här en tisdag.

Men nu ska jag kolla till kladdkakan och sedan ska jag ut och gå innan vi drar till Michelle!

puss.


ONT I HUVUDET

Efter en ganska soft dag i skolan, så har jag ont i huvudet. Varken huvudvärkstabletter eller mat har hjälpt så nu vet jag inte rikitgt hur jag ska göra. Men brevid mig så har jag söta Felix och framför mig har jag en snarkande Måns! Sjukt charmig är han.

Så här söt var Felix här om dagen när han sov i min säng.

Snart är det dax för måndagsmöte med Michelle! Wuhu!

puss.


LILLSTUGA FEST

 

I lördags var vi i Lillstugan det var jag, Beckis, Charlie, Emil, David och Johanna.  Det var väldigt trevligt! Tråkigt att Sandra inte mådde så bra, så att hon inte kunde komma. Men det blir fler gånger. Johanna pratade sjukt mycket, men hon var väldigt charmig! Jag gillar dig Johanna trots att jag blev lite små sur på dig när du sa att jag skulle ha håriga fötter. Men jag har kommit över det nu.

puss


Trött

Har spenderat nästan hela helgen med att umgås med familjen och pluggat. I fredags firade vi Charlie som nu är 18 år! Jag bara väntar på att han ska komma upp med bilen och säga att han har tagit körkort. Annars har det inte hänt super mycket mer än att jag och Maud spöade skiten ur Charlie och Beckis i rumy i igår. Det var riktigt bra gjort av oss kände jag.

 

Men nu är det måndag igen och jag väntar på att Michelle ska svara på mitt sms så vi kan ha måndags möte!! Det är super viktigt att börja veckan med det! Annars har jag hunnit med att göra klart mitt projekt, skriva kemiprov, skriva rättskunskapsprov och börjat med religonen. Känner att det har varit en sjukt produktiv dag och annars helt okej. Är helt slut och skulle kunna somna direkt, men klockan är ju inte ens sju så det går ju inte. Nu är det snart 2 1/2  men!

Puss


SKOLAN

Nu har min uppdatering varit sämre än på länge. Jag har inget jag kan skylla på. Jag har bara inte gjort det! Men nu är det en ny månad och faktiskt även den andre mars och vet ni vad som händer då? Jo Charlie fyller 18! Är lite sur på honom för han har inte svarat på mitt grattis sms. Så Grattis till Charlie!

Idag har jag även haft matte prov, ett av de bästa matteproven jag har gjort på min gymnasie tid. Bortsätt från nationella i matte A. Men det känndes sjukt bra iaf! Men om det sen blir ett bra resultat det vet man ju aldrig. Jag får vänta och se. Klockan är just nu 14.00 och min buss går om 30 minuter. Önskar att jag hade tagit blien, för var klar 13.20. Det suger, men jajaja inget mer klagande. Har lite panik för jag har kemiprov i morgon och jag kan det inte!!!:( Mitt liv är mycket skola just nu, kanske därför jag inte skrivit.

puss.

RSS 2.0