Lördag!

Här kommer lite bilder från en trevlig lördags kväll!:D






Ni är BÄST!


Du med!<3




Min och Beckis sängkompis i natt:)


Sjögren!

Puss!

6 månader kvar!

Tills jag blir 18 år!

Igår var jag, Emil, Charlie, David, Sandra hos Beckis eller hos hennes moster eftersom hon var hundvakt åt Rocky!:D  Jag tänkte snart lägga upp lite bilder.

Puss!

Fredag kväll

Jag funderar starkt på att ringa till Charlie och fråga om vi ska se på idol tillsammans. Jag tror att jag ska göra det nu för jag har ingen inspration att skriva bokrecension nu, har dock skrivit en 1/3 kanske. Så lite har jag ju gjort:D

Men nu ska jag nog ringa;)

Puss!

Torsdag

Började dagen med ett grammatik test på engelska C; gick inte så bra som jag hade hoppats på men det är ju bara att öva! Jag ser fram emot att kunna överraska vår engelska B lärare med mina kunskaper lite senare! Sen var det kemi och jag fattade ingenting! Eller jo mot slutet började paleten fallla ner. Men gud vad svårt det är med formelskriving. Sen matte och då märkte jag något som aldrig har hänt förut; JAG VAR KLAR! Med allt innan provet som är på tisdag! OMG! och det konstiga är att jag tror jag kan det med? Hoppas det går bra nu bara!:D Sen var den tråkiga torsdagen över! I skolan i alla fall.

Men sen var vi tvungena att dra till stinsen och förbereda vår utställning som vi ska ha där i morgon! UPPTÄCK UNIVERSUM! Kl. 10.30 på stinsen. Det sög att vara där och förbereda eftersom jag och Henrik satt och läste en biotidning som hade en artikel om manns tuttat typ hela tiden vi va där. Varför gjorde vi det? jo ni kan ju tänka er hur det är när en hel Nv- klass där alla vill bestämma lite grann, ska ställa upp skärmar till en utställning! typ 5 personer gör något och resten står och kollar på!

Så jag tog 46:an hem och senare 535:an hem till skogen. Lagade lite pytt i panna med stekta ägg till mat för jag var så hungrig när jag kom hem! Sen har jag hunnit med att planera lite inför helgen med Beckis och läsa ut min svenskabok! Tummen upp för det! Nu behöver jag bara skriva en recension på den och lämna in den. Men jag tror jag får offra min fredagkväll till det om inget bättre dycker upp. Men jag kan ju alltid hoppas på det:D

Men nu ska jag nog läsa i min engelskabok eller skriva recension. Svårt val där!

Puss!

God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är laddad för engelskdiagnos på grammatik direkt på morgonen i morgon! Sen kemi sen matte äckel C. Sen är det SLUT! :D

på lördag blir det först PLUGG! Sen blir det party hos Beckis:D

Puss & god natt

GE MIG!



Så underbart det skulle vara med en fungerande telefon som var min!

Men nu ska jag gå och lägga mig!

Puss & God natt!

KUL!

Jag är arg! Först så kan jag inte röra min arm utan att det gör ont för det andra så var det jävligt kladdigt att baka gluten lussekatter vilket gjorde att mitt humör typ sänktes i botten. Sen börjar väl min mobil att lagga ihop totalt! Den bara ringer upp Sofia hela tiden och ända sättet att lägga på är att dra ur batteriet! Sen så hände det ingenting när jag tryckte på knapparna! Så nu funkar ju inte min reserv mobil heller men tur att min pappa är så snäll så att han lånar ut hans mobil till mig. Så jag kanske överlever till jul, men det skulle ju inte förvåna mig om jag hade sönder hans med! Plus att jag har mens vilket gör att allt det är blir tusen gånger värre!

Jag vill bara lägga mig ner och tjuta sönder för att jag tycker så synd om mig själv! Kanske lite ensambarnssyndrom på det där men det skiter jag i! Haha!

Den här måndagen kan ju inte bli värre, eller jo och det skulle ju inte förvåna mig om den blev det!


Nej nu ska jag gå och tröstäta lite nybakta lussekatter och mjölk!

Puss!

Svin-måndag

Idag har jag tagit svinsprutan och min arm gör ont! Men dom säger att det bara ska bli värre så... KUL! Men nu slipper jag väl förhoppningsvis att bli sjuk!

Annars har dagen varit helt okej. Ett stort tack till Sanna som står ut med mig på mattelektionerna! Men jag kan ju säga att hjärnan är ganska trött efter en timme fysik + 1,5 timme matte C, där man inte fattar typ hälften av vad man ska göra. Det är där Sanna kommer in i bilden; hon är as bra på matte och nu menar jag VÄLDIGT bra. Hon är så snäll och hjälper mig att fatta allt som man måste kunna. Så ett stort tack till Sanna! Annars har väl dagen varit ganska lugn eftersom jag var tvungen att lugna ner mig själv en timme efter jag tagit sprutan. Kul att man skrämmer upp sig så himla mycket för ett litet stick i armen; helt sjukt! Och där vill jag tacka Sanna igen för hon följde med mig och var mitt stöd trots att hon redan tagit sprutan! Tack igen Sanna. Hur skulle jag klara skolan utan dig?

I lördags var det ju dansbands party hos Sandra! Kul vare:D Mycket mat som vanligt! Charlie och David fick även mycket massage och om man bara skulle ha hört dom så skulle man kunnat trott att dom gjorde något helt annat! Haha! I söndags var jag ute och övingskörde; gick väldigt bra faktiskt! Så nu är jag pepp på att börja på riktigt:D På Söndag är det ju bara ett halv år kvar!:O

Men nu ska jag äta och sen troligtvis baka lussekatter med mamma. Kanske slänger in någon bild senare!:D

Puss!

Lördag...

Igår kväll var det ju meningen att jag skulle ta det lugnt men icke! Det blev en sväng till David med Emil och Charlie. Vi åkte till Västertryserums gamla kyrkoruin och satt i bilen länge och försökte komma på vad vi skulle göra. Men tillslut blev det Futurama i Davids säng. :D

Idag har jag bara varit ute och gått i 1,5 timme, städat, duschat och rakat benen. Ikväll blir det ju dansbandsparty hos Sandra!:D Jag tar väl med mig kamran;)


Men nu tänkte jag göra i ordning mig till lite Michael Jackson:D

Sandra du bloggar inte?:O

Puss!

Nu är det Fredag!

I trosdags så åkte jag, Charlie och Emil till viken och hälsade på Sandra. Efter vi hade varit där ett tag så ringde vi till David och sa att vi skulle komma till honom. Innan vi åkte dit så åkte vi till Ica och köpten en kladdkaka och läsk för att fira att han klarade körkortsteorin!:D efter vi hade varit där ett tag visade jag mina skills på bilspel. Det finns INGEN och då menar jag INGEN som kan slå mig på bilspel. Haha!

Idag åkt ejag med Emil ner till bussen och sen var det skola som gällde! Engelskan och Svenskan var faktiskt helt okej. Men sen fick jag så ont i magen så jag åkte hem. Så jag var hemma någon gång vid 3, sen dess har jag fixat med min farm på framville. Nu är den as snygg!

Ikväll blir det en lugn hemmakväll om inget annat kommer upp, men å andra sidan så tror jag att jag skulle behöva en hemmakväll. Så det får bli lite tacos och Idol senare!

Men nu ska jag hjälpa mamma med maten!

Puss!

Onsdag

Idag har jag varit med Sanna typ hela dagen först red vi sen gjorde vi kemin som vi sulle göra isället för att gå på lektionen. Sen har jag varit på övningskörningskursen. Det var lärolrikt tror jag:p

Jag har en känsla i magen och jag hoppas inte den stämmer, men tyvärr så brukar den göra det.

Imorgon blir det redovisning på psykologin, får väl se hur det går. Sen blir det engelska C(Y)


Inte världens bästa bilde på söt Arrow men hon är söt!

Nu ska jag och och lägga mig.

Puss!

Kväll

Och jag är dempressed och jag vet precis varför men det tänker jag inte säga här! Mohaha. Imorgon är det onsdag och inge skolan; SKÖNT! Det blir först att rida med Sanna och sen ska hon och jag göra kemiuppgiften som vi ska göra istället för lektionen. Hon ska även hjälpa mig med matteläxan och sen ska jag träna lite spykologi eftersom vi ska ha vår redovisning på torsdag.

Men nu ångrade jag mig i den här punkten om att inte berätta varför jag är så deppressed. Det är för att några personer (jag säger inte vilka )som lägger sig en sak som jag vill sköta på mitt sätt. Men det accepterar inte de här personerna. Lite synd för att jag kan ju säga att ni får ju inte mig på bättre humör direkt. Snarare tvärtom ni får mig känna mig misslyckad och feg. Men jag kan tala om för er det är inte så jävla lätt att göra något när jag inte vet hur jag känner! Haha, det visste ni inte va? Nej för ni har inte frågat mig. jag vet att ni vill mig väl och så men det blir bara värre av det här.

Den här veckan är hur lugn som helst och i helgen blir det Åtvid - fredag, lördag och söndag. Det gillas(Y) Men samtidigt känner jag att jag kommer få lite abstines eftersom jag inte får hänga med min homies. Men i går var jag, Charlie och Emil hos David och idag pratade jag med Beckis i telefonen och va med Charlie en stund. Så helt utan alla blir jag ju inte. På torsdag blir det troligtvis att hämta Beckis på dagis och umgås ett tag med henne och förhoppningsvis Charlie. Fredag är den ända jobbiga dagen i skolan den här veckan men jag hoppas att jag överlever. Men det är ju sånt som märks!:)

Det blev ett väldigt långt inlägg nu men ja så kan det bli ibland. Nu ska jag nog sova! Jag tänkte ta med mig kamran i morgon och ta några kort på söta Arrow.

PUSS!

Tisdag

Sovmorgon till 11 sen sluta 15.08(Y) 

just nu pratar jag med beckis på telefonen och jag tänkte citera henne lite.

"Först ska jag bajsa och sen ska jag göra negerbollar."

Juste jag är ledig imorgon!!:)

puss!

Studiedag:)

Idag har jag och alla andra nyströmska elver haft studiedag. Jag har städat mitt rum, gått ut och gått, sett på sjunde himlen och gjort klart engelskan!:) Engelskan är bara en vecka försenad, men nu är den klar i alla fall:D Känns bra:D

Annars har det inte hänt så mycket. Det har tydligen brunnit i viken och jag har fått mina papper som ska fyllas i till ansökan om körkortmojs, så i morgon måste jag gå till optikern. Funder på att skaffa linser med men vi får se hur det blir med den saken. (Jag har kommit på att jag ser ganska dåligt utan glasögon, men gillar dom inte) Jag och mamma har prata ut om massa saker och det var bra. Jag och mamma kan prata om allt verkligen och sånt gillar jag:D Men nu ska jag nog tända lit ljus och se på the tyra banks show!:)

Puss!

söndag kväll

dagen började inte alls bra var typ helt deprimerad hela morgonen tills typ 4 då gick jag ut och gick. Efter det så duschade jag och raka benen och lite. Sen vände mitt humör helt och nu är jag glad:D Jag är ganska pigg just nu ska nog se klart heartbreak hotell sen kanske det blir ett sjunde himlen avsnitt till och sen sängen. För jag är ju ledig imorgon! Fast mina föräldrar är det med inte lika kul.

Min vecka är ganska lugn; skönt! I helgen blir det en Elin och Emelie helg:D Det behövs kan jag ju säga;)

Men nu ska jag se klart på filmen:D

Puss!

Lördagkväll

I igår var Charlie, Beckis, David, Camilla, Sandra och jag hos Emil i Lillstugan och jag kan bara säga att det var riktigt kul! Så mycket har jag inte skrattat på länge. Tänk er bara David och Charlie i varsin as tajt magtröja. På Charlies stod det Backstreetboys. Ni kan ju tänka er varför man skrattde liksom! haha


Snyggingarna själva!:)


Mitt Chips blev ett hjärta!


Charlie var eld-dude!


Beckis var pepp! Och Sandra det är inte faligt att vara med på kort!


Vi spelade True or false; Emil och Camilla vann. Men jag och Beckis var ändå bäst!


" Ser det ut som jag har cancer nu?" Nej Charlie du ser ut som en pirat!


Några tomtenissar kom och hälsade på oss;)


"skulle den här passa mig?"


"ser du vad stor den är?" (det är bomull)


Jag testade på att ha jättebröst. Kanske skulle skaffa ett par? Eller?


Vad skulle jag göra utan dig?:)


Emil somnade ett tag:)

Nu får det räcka med bilder!

Puss!

Min topp 6

  • Don't bring flowers after I'm dead - Erik Hassle
  • Red - Daniel Merriweather
  • Beds are burning - Midnight oil
  • Monster - Ichy Daze
  • To the moon and back - Savage garden
  • Heavy cross - Gossip
De här låtarna är bäst musik just nu! Enligt mig i alla fall!:)

Imorgon är det fredag och då är det party hos Beckis! :) Men först ska jag överleva en skoldag till innan det roliga kan börja! Men nu ska jag försöka få igång spotify så verkar ha fått lite damp.

Puss!

Onsdag




Charlie är här!

puss!

Måndag

Idag är det måndag och jag har varit med Charlie, Beckis, Emil och David. Vi har spelat monopol, pratat och våldgästat Sandra!:) Jag gillar när det händer sånna här saker. I helgen var det först This is it med Emelie, Magnus och Sandra i fredags. Bra film och trevligt sällskap! Lördagen spenderades hos Charlie med David, Emil, Karin, Frida och Jenny det var trevligt:) I söndags kom Beckis hit efter att vi hade pratat i telfonen i en timme och 40 min och sen kom både Charlie och Emil. Vi bakade kladdkaka och hjälpte Charlie med hans skeppargrej. Sen skjusade vi hem Beckis och åkte till David en sväng. Trevligt!

I morgon är det tisdag och då är det sovmorgon och på kvällen ska Emil och jag träna på vår psykologi redovinsnig. Det blir nog bra:D

Och på fredag och lördag blir det party med det vanliga gänget!:)

jag ska nog klara av den här veckan med!

Puss!

Beckis är här ;)

Jag har inte haft tid att blogga, men nån dag kommer ett inlägg eller två om helgens partyn ;) För Beckis är redan här och snart kommer CHARLIE, Emil och David hit :D

Puss på er

2 dagar kvar!

Idag har det inte hänt ett skit förutom att jag har fått massage av Jossan. Tack!:D Jag har typ några saker som jag borde göra nu men jag får se om det blir gjort eller inte. Men nu är dte bara två dagar kvar tills det är helg; vilket betyder filmkväll hos Charlie! Det ska bli kul! Men nu är dte väl bäst att jag gör några av de här grejerna så att jag slipper ångest attacker i helgen.


Vad i helvet snöar det för!????

Puss!

Kväll

Min kväll blev inte riktig som det var tänkt men det blev bra endå! Charlie kom inte hit; så jag gick ut och gick istället. Då var det något jätteläskigt som låg på vägen som såg ut som en lövhög, men sen började den röra på sig!? Jag blev jätte rädd! Men sen kom Elvis och Charlie och åkte förbi mig och frågade om jag skulle med dom ner till viken och panta burka; så det gjorde jag. Det blev mycket skit snack om ett visst ämne*host!* Väl hemma igen skulle jag göra i ordning våran historia redovsing tills imorgon men JAG VILL INTE! Så jag har inte gjort det:P Så jag ringde till Beckis och pratade med henne ett tag.

Men nu är jag så himla trött! Så jag tror jag ska gå och lägga mig!

Men två inlägg på en dag; det är inte dåligt!

Puss och god natt!

bara 3 dagar kvar

Jag är på betydligt bättre humör idag och allt känns lite bättre, men jag önskar fortfarande att det var lov fortfarande! Men vem gör inte det? Men det som gjorde min dag lite bättre var alla sms med Pata, Sofia, buss med Charlie och ZACKARIAS PÅ SPOTIFY!

Nu ska jag snart äta och sen kommer Charlie hit så ska vi snacka lite skit och baka negerbo.. oj jag menar chockladbollar! Får se om det kommer upp några bilder senare;)


Puss!

Deprimerad...

Var precis vad jag var i morse när jag vaknade men som tur är det ju BARA 4 dagar kvar innan det är helg igen. Jag hoppas att jag kommer att överleva tills dess. Det är ju filmkväll hos Charlie på lördag; har en känsla av att det kommer bli kul.


Min tröst ikväll:)

Nu ska jag nog se på sjunde himlen;)

Puss!

:)

Herregud vilken helg jag har haft! En perfekt avslutning på ett aldelses för kort lov. Först i fredags så var jag på massage vid 11. SÅ JÄVLA SKÖNT! Ska dit snart igen; längtar kan jag ju säga! Sen efetr massage drog jag upp till Sandra och vi åkte med Fredrik och hans kompis in till stan. Skönt att slippa åka buss! Sen gick jag och Sandra på stan ett tag. Det blev ett par leggins med dragkedja längs ner, ögonfransböjare, lösögonfransar och en kavaj. Efter några trevliga timmar på stan så åkte vi med Fredrik hem med. När vi kom till viken igen var det bara att åka hem och byta om lite och sen åka till Emil och Lillstugan. Dit kom David, Pata, Charlie och Sandra:D En riktigt skön myskväll.

Igår var det ju faktist lördag och då så skulle jag, Charlie och Sandra till Tonja på en spökvandringsfest. Men tyvärr blev Sandra sjuk så hon kunde inte följa med, men det hindrade ju inte mig och Charlie från att åka dit. Men jag orkar inte berätta allt som hände där nu; skriver om det senare. För nu ska jag krypa ner i min varam säng och se på film!:D

Puss!

RSS 2.0