Utgången i fredags

 
 
 
Här är några bilder från i fredags när jag var ute med några från min klass. 
 
puss. 
 
 

Every now and then I fall apart

 
 
puss. 

Flower power

Idag har jag på mig mina fina flower power byxor från H&M. Jag vet inte hur länge Emelie och jag sprang runt och letade efter dem men skam den som ger sig. Ett riktigt kap också för de kostade bara 99:-. Ännu bättre! Ikväll ska jag ute och äta med några från min klass och jag har en känsla av att det kommer bli awesome! 
 
puss. 

Global uppvärmning

Ett utdrag ur Al Gores bok Vårt val – En plan för att lösa klimatkrisen som jag tycker är riktigt bra och förklarar lite varför miljöfrågan är så pass komplex som den faktiskt är.
 
”Den globala uppvärmningens följder känns avlägsna. Dess påverkan fördelas över hela jorden i ett mönster som gör det svårt att inse att det som händer med jorden som helhet och det som händer med en enskild individ vid en godtycklig tid och plats är ett otvetydigt resultat av orsak och verkan. Att det tar så lång tid för oss att inse den globala katastrofens omedelbara och alltmer omfattande inverkan beror på att vi fortfarande har svårt att hänföra de lokala följderna till denna.” (Sid 304)
 
 
 
puss.
 

HEMSKT

Något som jag tycker är verkligen hemskt och som gör mig riktigt förbannad är Kalla Faktas avsnitt om Parkens Zoo. Hoppas dom måste stänga ner hela parken för det är ju inte etiskt rätt det som de håller på med. Döda utrotningshotade djur för att få plats med med nya utrotningshotade djur. Snälla se den om ni inte har gjort det, se hur djurparken missköter sitt arbete med att "rädda världens djur", se hur djurparkschefen ljuger om deras arbete med att flytta djuren när de egentligen ligger döda i en frys på djurparken. 
 
 
puss.

Bakis

Det blev som förväntat en rejäl fest igår och det var riktigt kul. Vi festade nästan i 10h och så idag har man inte varit jättepigg. Men jag sov hos Sofia så har spenderat hela dagen hemma hos henne men nu sitter jag hemma i soffan och bara chillar. Ungefär samma sak som Sofia och jag har gjort hela dagen. Har ätit kycklingspett som är obligatoriskt bakismeny. Jag hade lovat mig själv att ta mycket bilder igår men jag tror att det blev tre haha. Jag orkar inte lägga upp dom nu får göra det imorgon helt enkelt. Imorgon väntar två föreläsningar och en av dem är en introduktion till en ny kurs så det ska bli spännande. Tror den delkursen kommer passa mig perfekt, jag hoppas verkligen det. Nu ska jag ta mig lite blåbärsoppa som jag har varit sjukt sugen på hela dagen. 
 
puss.

Avslutningsfest ikväll!

 
Outfiten för avslutningsfesten ikväll! Kommer bli en grym kväll. Hörs imorgon när jag har börjat vakna till liv. 
puss

Taggar inför ikväll!

 
 
 
 
 
 
 
puss. 

Fredags feeling

 
 
puss.

I think I died and came to heaven

 
 
 
 
#JeffreyCampbell #foxyshoe #loveshoes
puss.
 
 

I got this feeling on a summerday

Jag lova för ett tag sen (ganska länge sen) att jag skulle lägga upp bilder från min sommar och berätta lite om vad jag har gjort nu under mitt bogguppehåll. Jag tänkte börja med en låt. Den här låten är min sommar 2012. 
 
 
 
puss. 

Godmorgon

Jag fick ett mejl från Nelly igår som sa att mitt paket var på väg till mig och skulle levereras inom 2-6 arbetsdagar och jag hoppas att det blir inom 4 arbetsdagar. För då kan jag använda klänningen på fredag! Om den nu passar vill säga. Men jag tänkte visa en sak som jag störde mig på i det här mejlet. 
 
 
 
 
I den svarta rutan står det nedan produkter har vi just nu dessvärre ingen möjlighet att leverea till dig. Detta är nästn det första jag läser och jag blir självklart besviken och tänker fan nu finns det ingen chans att paketet kan komma till mig innan fredag. Men sen lite senare på kvällen går jag in och kollar mejlet igen för jag tänkte att man kan ju följa sitt paket med hjälp av ordernummer. Då läser jag texten en gång till och lägger märket till den gula rutan där det står status restnoterad och på min beställning är statusen omgående. Så på grund av min snabba och otroligt dåliga läsning av mejlet så har jag missat att paket faktiskt är påväg hem till mig. Men hur dåligt är det inte egentligen att börja meningen med att tyvärr så kan vi inte leverera era varor nu och sedan förklara att det gäller bara om satusen är restnoterad. Det är nog fler än jag själv som har missat att fortsätta läsa. Man kan börja meningen med Om varan har satus restnoterad så har vi tyvärr.... osv. istället. 


Nej nu måste jag fortsätta skriva på mitt arbete, har snart nått mitt mål som är att ha skrivit minst 1000 ord innan jag lämmnar in det. Jag har skrivit 913 ord hittills så det ska nog gå bra. Arbetet är inte klart men det ska det inte vara heller men vi ska få feedback på det vi har skrivit än så länge. 
puss. 

Syndat.

 
Eftersom jag har jobbat ganska mycket helger nu några veckor så tänkte jag att jag kunde unna mig en nya väska utan dåligt samvete men det råka visst bli lite mer än bara en väska.. Fast skorna har jag dreglat över ganska länge och nu har jag faktiskt råd att köpa dom så dom har jag inte alls dåligt samvete över. Klänningen hoppas jag kommer hem innan helgen för jag hoppas att jag kan använda den på fredag när jag ska ut med några från min klass. Fast den är lite av en chansing för jag vet inte om den kommer passa mig alls men det är ju kul att chansa lite ibland också. Om den inte passar får jag helt enkelt skicka tillbaka den. Nej nu måste jag fortsätta med mitt arbete! Det går faktiskt väldigt bra en så länge men nu måste jag läsa på lite innan jag kan fortsätta men jag är nöjd med att jag gick upp tidigt och satt igång direkt. På grund av det tyckte jag att jag var värd en liten blogg paus. Men nu är den lilla pausen slut. 
puss. 
 
 

Svenska Hollywoodfruar

Börjar söndagen med att se senaste Svenska Hollywoodfruar och jag vet fortfarande inte vad jag tycker om programmet. Gunilla är ju dum i huvudet helt kart, Maria är underbar, Isabell är charmig på sitt lilla bitchiga sätt och Margateta (den nya) verkar vara någorlunda normal. Men det är ju helt klart underhållande att titta på. 
       
           puss.
 
 
 
 

And the band played on (Hel film)

 
 
SE DEN!
puss.

And the band played on

Jag har inte bloggat på ett tag (igen) men jag tänkte tipsa om en väldigt bra och lärorik film som heter And the band played on.Den handlar om aids och hur allting började när man först kallade Ebola viruset för att det var i byn Ebola som sjukdommen först upptäcktes och sedan hur det blir kallat bögpesten. En riktigt bra och rörande film och jag kommer ihåg att vi såg den på biologin på gymnasiet och den var så jäkla bra! Den är verkligen rörande och VIKTIG! Jag har tänkt på den väldigt ofta och att jag skulle vilja se den igen men inte riktigt kommit ihåg vad den heter men i måndags när jag såg Jonas Gradells mästerverk Torka aldrig tårar utan handskar så var jag tvungen att leta upp den. Så det ska jag spendera de kommande timmarna med att se på filmen. Har ni inte sett den eller första avsnittet av Torka aldrig tårar utan handskar så gå direkt in på Svtplay och se den nu! Mycket rörande. And the band played on finns som hel film på youtube så den tycker jag också att ni borde se!

puss. 

RSS 2.0