HAPPY.

HAHAHAH!:D

Ny väska, ny klänning, nya skor, Valdemarsvik- Söderköping-Stockholm-söderköping-norrköping-söderköping-viken-Tryserum. På TVÅ dagar, är helt slut och så jävla glad.


Om en månad är jag 18år! KÄNN PÅ DEN!

Puss!

JUST DET!


Behöver man säga mer?

-

-I just wanna sleep and have some spare time, is that to much to ask?
- If you go to school, so yes.


Min dag har varit helt okej. Börja dagen med att vara så nervös över ett tal jag skulle hålla så jag höll på att kräkas. Men min lärare glömde bort det, så nu har jag hela helgen att öva på för på måndag smäller det. Sen matte D som är än så länge är ättare än matte C, konstigt det där.

Sen in till stan och körlektion; gick ganska bra, det börjar kännas att det inte är såååå långt kvar.

Märkte att jag bara har lite mer än två veckor på mig att göra klart min engelska c. Kul! Och så har vi redovisning i morgon. Tal på måndag. Kemiprov på tisdag. Muntlig engelskanalys på onsdag. Körlektion på torsdag. hej&ho fort ska det gå!

Men nu måste jag öva på redovisningen.
Puss

FIRAS!

Jag sitter och pratar med David på facebook. Tänkte dela med mig lite av vår konversation.

Jag - Viken tur då att jag är hemma och inte på Nyströmska.
David- Varför är du hemma?:O Och ljug inte!
David - "Buhu" jag har mensvärk.
Jag- För att mitt huvud höll på att sprängas i morse.
David- jaja skyll på det.
Jag - Min mens är slut!:D
David- YEY, PARY!
Jag - Yesss!
David- Det måste firas med alkohol!
Jag- Helt klart, helt klart!:D
David - Alkohol och kvinnohål är de enda hål jag tål!:D:D:D

Submit Davids blogg so he starts to write in Swedish instead of English!

http://skulltula.net/blog/ - Davids blogg!

Puss!

Hmmm...

Det känns som ju mer man är i skolan ju mer får man att göra. Inte kul! Hejdå fritid och hej plugghäst stilen. Men grejen är ju den att det känns rätt bra när man får tillbaka provet eller uppgiften och det står VG eller högre på det. men ibland orkar man inte, men den meningen är som att svära i kyrkan för våra lärare.

Men man hinner myckte på en tisdag om man bara vill! Jag har gått ut och gått, åkt buss med Sandra:D, övningskört, haft fotbad, skrivit på min engelska. Och nu väntar kemiboken tyvärr. Borde läsa genom mitt tal med. Hmm.

Johan Falk - national target finns på min dator och den dra väldigt mycket. Vid nio är det ju DH med! ;)

Men nu. Kemi.
Puss!

MÅNDAG:(

Idag var första dagen i skolan efter en veckas lov och jag tror att mitt huvud forfarande har lov. Men skola medför såndär äcklig ångest. Hatar den där känslan i magen. Men man måste bita ihopp och ta en dag i taget.

Men idag har vi ätit glass på konfekthörnan alltså premiär. Jävligt god glass där! När vi tog en promenad efter lunch idag så såg jag en elpostbil och den påminnde mig om min älskade elbil på Grännäs. Fan vad jag saknar den! Men det värkar som vi kommer att få återse varandra i sommar!;D För jag fick just besked om att jag fick jobbet på Grännäs i år igen!;D Det gjorde min dag!;)


Vi ses i sommar igen, baby!

Puss!

MITT HUMÖR - DÅLIGT

Jag har inget tålamod överhuvudtaget, varför? MENS! JÄVLA MENSHELVETE!
Så nu har jag rensat luften lite.
Min kväll har beståt av Walk the line och massa plamentetklipp på youtube istället för en härlig kväll med dom bästa. Men min mage och mitt humör satte stopp för det idag. Sånt man får leva med.
Nu ska jag knarka och sova gott. Ladda inför en söndag med massor av plugg.
Puss & Godnatt!

VILKEN KVÄLL!

Jag trodde att vi skulle ha en lugn alkoholfri kväll. Men icke! Först blev det vin, men efter några glas var bestämde jag att det nog var bäst om det fanns kvar lite när mamma och pappa kom hem. Men då hitta vi den ultimata lösningen på problemet; Vi skulle ringa till David och övertala honom att åka till Beckis för att hämta sprit. Men David var inte så pepp på den iden, men det var hans vän Douglas som stod brevid David när vi ringde, så han erbjöd sig. PLUSPOÄNG till Douglas och MINUSPOÄNG till David. Fast David vara bara sur för att inte han fick vara med och supa, men vi hade ju inte planerat det och han får skylla sig själv när han väljer att lana istället! Fast David är snäll ändå. Ibland. Typ när jag får köra xbox och sånt. Så Douglas leverade spriten med David!? Dom blev kvar ett tag, sen åkte dom efter att ha sett oss druckigt två shots och fått Charlie dra ett bloss från några cigaretter som Douglas hade i mercan. Ser ni kopplingen mellan cigaretterna och bilen? Nej inte jag heller, men lukten av cigaretterna och bilen där har vi kopplingen - Gubblukt.

Men grejen var den att mellan vinet och väntan på spritleveransen så hann jag nyktra till lite. Men det gjorde inte Charlie och Beckis. Hahah.

Summasumarum: Jag gillar mina vänner och vi ska ha fler sånna här kvällar!

Puss!
P.s Jag hatar mens! bara så ni vet.



MINUS ETT GLAS

Ja sånt är livet i bland speciellt om man har en vän som heter Beckis. Så nu har vi ett glas mindre här på Bergkulla, men sånt är livet. Det göör inget som Charlie skulle ha sagt. Jag undra vart han är, men förhoppningsvis kommer han snart. 


Jag har mensvärk. Trala la, trala la, trala la!
puss!

GOD MORGON

Igår tillbringades kvällen hemma hos Sofia, trevligt!

Igår skrev jag inget men det berode på att jag satt nästan hela dagen och försökte klara fas C på körtreorin, vilket ledde till att jag fick lite smått aggressionsproblem. Men nu har jag klarat det! :D
Mina planer för dagen är att ficka till lite skolarbeten så jag slipper göra allt på söndagkväll. Och sen i kväll kommer mina vänner hit och hälsar på;) GILLA!

Men nu ska jag se på Glee eftersom Charlie störde mig mitt i ett avsnitt igår när han övertalade mig att vi skulle åa till Sofia. Sen ska jag skriva en labbraport. Kul, verkligen.
Puss!

DUSCHA ELLER SOVA?

Dusch tror jag det blir. Har precis kommit hem från Beckis. Har nämligen spenderat min afton där med Emil, Charlie och just Beckis. Mycket trevligt och jag var på mycket bättre humör i dag än igår, gilla. Men nu lockar både sängen och duschen, men jag tror duschen vinner den här gången.

Så puss & Godnatt.

ÄNDRADE PLANER

Min planer för dag var att åka in till stan med mamma, men igår när jag kom ifrån Charlie så kände jag att jag inte ville åka till stan. Så då gjorde vi inte det. Den där känslan " Jag vill inte"  är ganska återkommande i mitt liv just nu. Jag vill inte träffa henne. Jag vill inte träffa dom. Jag vill inte åka dit. och så vidare.  Jag är trött hela tiden och min stubin är ganska kort. Så därför känner jag att en hemma dag inte satt helt fel och jag måste ändå in till stan eftersom jag har körlektioner i morgon. Det vill jag inte heller, men ska jag ta det där rosa plastkortet någon gång så måste jag väl åka in till stan i morgon.

Men mamma och jag var nere i Viken förut och inne på Valdixi. Om jag hittar batterier till kamran så kanske jag visar er vad jag har köpt senare. Mamma betalade allt så jag åkte visst  på att göra lunch alltså pannkakor.

Högst upp på att göra listan idag är städa mitt rum. Andra är skolarbeten. Tredje är körteori.
Så jag kanske borde börja.
Men jag vill inte.
Men jag måste.
Puss!

SOVA? - NEJ

Jag är trött och borde sova men det går inte.
Igår följde jag med mamma & pappa till Ninna & Anders. Det var trevligt. Men jag blev väldigt trött. Jag körde härifrån till sörping för där hämta vi Ann och Stefan. Jag tycket det skulle vara pinsamt och köra med dom i bilen så mamma fick ta över. Vi lyssnade faktiskt på Zackarias- som pansar när jag satt bakom ratten. 

På kvällen körde jag hem från sörping. Mamma visade det där fenoment att rödljus känner av om det kommer bilar eller inte. Tufft det där. Men det regna och våra vinrutetorkare lät högt och var allmänt dåliga. Så sikten var inte sådär super. Men det gick, för nu sitter jag ju här. Eller?

Funderar starkt på att ringa till Charlie fast inte än. Men sen. Han måste hjälpa mig med en grej.

Over and out!
Puss!

GALEN?

Asså hela min långfredag har varit super. Först kom Emil, Mats, Lena, Mormor och Morfar hit och fikade mycket trevligt. Sen iväg på upptäcksfärd i skogen och hittade ett rådjurshorn. Tufft, jag vet!

Kvällen spenderades med Charlie, Beckis & Emil. Det blev myckte x-box oxh prat. Mest x-box för min del och mer pratade för deras del. Och jag vet att ni gillar mig när jag kör bilspel!;)

Men nu tänkte jag lägga mig och lyssna på Zacakrias nya album och sova.
Puss!

LACK OF INSPRATION

Det är precis vad jag har just nu, borde skriva på min engelska men jag orkar inte. Fast jag måste. Men jag vill inte! Sen är matte äckel D men sen är det LOV! :D

Igår friade vi Sofias körkort hemma hos mig med kladdkaka och massa skitsnack, sen åkte vi en liten raggarsväng i tryserum. jag gillar mina vänner!

Men nu måste jag skriva engelska!
Puss

RSS 2.0