Astrids fina dikt!

Astrid dikta ihop lite vad vi (hon och jag) vill ha i en karl

Att hitta en karl åt oss borde ju inte vara så svårt
en som kan massera oss precis lagom hårt
Att vara den stora skeden ska han föredra
shoppingintresse måste han såklart ha
hår som man kan pilla i natten lång
en fin liten rumpa under hans långkalsong
en mage som ser photoshopad ut
ett pengakonto som aldrig tar slut
Luktsinne som klarar tjejfisar
och att han oss gärna prisar
Skratta åt sig själv och penisskämt
(för såna drar vi ju nästan jämt)
I bugg måste han vara bra på att föra
för gå den där kursen lär vi aldrig göra
Han ska orka lyssna på vårt gnäll om BF
men inte laga mat som är keff
Välja filmer med snygga killar i
helst inte ha något kli
Dregla efter oss när vi ska på fest
men även i mjukisbrallor gilla oss bäst
städning får gärna vara en hobby
kanske ha en liten hund som heter Bobby
Låta oss vinna för o va snäll
när vi spelar kort varje kväll
Ett hus på landet måste han ha
Krypavstånd emellan oss skare va
Sen lever vi lyckliga i alla våra dar
Men var fan hittar man en sån karl?!?!

Pink är så jävla bäst!

Texten på den här låten är ju underbar!  
 
You don't win a prize with your googly eyes
I'm not a cracker jack
You can't go inside
Unless I let you jack or sam
F-ck what's your name again
You male come now
You caveman sit down
You shh don't ruin it, wow
Check please
 
puss. 

Klädångest!

Nästa lördag är det brakfest och som ett brev på posten kommer ju då också klädångesten! Har nu den senaste timmen gått igenom min garderob och troligtvis hittat den partyoutfiten som jag ska ha på lördag. Ska nog gå på stan imorgon också så kanske hittar något där men helst inte för jag ska försöka att inte shoppa så mycket. Har planerat ett köpstopp hela februari (årets kortaste månad, en tillfällighet?) så det kan ju vara bra att lära sig att gå på stan utan att köpa något. Medan jag har provat kläder så har jag lyssnat på Taylor Swifts nya på reapet, så jäkla bra! 
 
 
Ha en bra fredag, det ska jag ha!
puss

P!NK

Jag är så himla glad för jag har precis köpt biljetter till Pink den 26 maj!!! Herregud, vad grymt det kommer bli! Hon är så himla häftig och så bra. Jag har aldrig haft något begär efter att se artister live förutom Westlife (så klart!) men nu på senare tid har jag verkligen fasnat för Pink. Så jag ska få det i födelsedagspresent av mamma och pappa så det är perfekt! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite blandade favoriter från Pink. Jag kan knappt vänta det kommer bli så grymt! 
puss. 

Måndag

Idag började jag en ny kurs som heter miljövetenskap B2 och det känns som det kommer bli en rolig kurs, tack gode gud! Så först var jag i skolan sen möte jag upp Emelie och Magnus för lite lunch på världens. Efter det så gick Emelie och jag och simma, vilket var riktigt skönt så känner jag mig så där härligt trött i kroppen. Råka somna lite när jag kom hem och drömde att jag och Emelie spöa upp några bara så vi fick sitta i bubbelpoolen haha. Det var nämligen alltid fullt där idag när vi ville sitta där. Men nu ska jag krypa ner i sägen och läsa lite i femtio nyanser av mörker. 
 
puss

ONLY dress

På festen den 5 januari hade jag min nya klänning från ONLY på mig men tog aldrig någon bild på mig i kläningen men har snott några bilder från ONLY's hemsida. 
 
puss. 

Ny topp

Igår kväll invigde jag min nya topp från New Yorker när det vankades 3-rätters och kortspel hos Mallan. 
 
 
puss.

Fest 5 januari

Här är lite bilder från festen den 5 januari hemma hos mig. En fest som var ganska urspårad men väldigt lyckad! Tack för en rolig och händelserik kväll! 
 
 
                      Många förstod inte riktigt vad som gjorde att John somna så tidigt men när jag såg denna bild så kände jag att fågetecken klarna lite grann. 
 
 Så charmig bild på asta81 och skithuvudet. 
 
Här har vi en till som somna lite tidigare än alla andra. 
 
puss
 

Seg!

Igår var en riktigt lata-mig-dag. Låg i sängen hela dagen och tittade på Buffy. Dagen frörsvann jättefort! Just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska börja och är skit seg. Hela kroppen känns tung och jag känner huvudvärken kommer smygande. Inte nog med det jag har mens också. Troddde jag skulle få stanna hemma förut för att det gjorde så ont! Som tur är hjälpte några tabletter och lite mat. Kvällens planer är att åka ner en sväng till Överum och hälsa på grabbarna, som ska få en liten julklapp. Heheh. Undra vad reaktionerna kommer bli alltså! Imorgon ska jag förhoppningsvis till IKEA och handla på mig lite möbler, så då blir det mer inlägg i inredning. 
 
puss 

Skylt

En lite små rolig skylt som jag köpte idag på Inredet i Viken. Tänkte ha den över min spegel i lägenheten. Får ta kort på den sen när den är på sin riktiga plats. 
 
puss. 

Ny kategori

Jag tänkte nu när jag har skaffat en egen lägenhet och håller på att fixar lite med den och inreder så kan det vara kul att ha en egen kategori för det helt enkelt. Så är alla inredningsinlägg samlade på samma ställe, lite smidigt sådär. 
 
puss. 
 

Vinkväll!

Fredagskvällen spenderades ute i Kvarnvik med kortspel och lite vin!
 
Skål! 
Bilderna är snodda från Astrids instagram: astagoziz
 
puss. 

Träningsvärk..

Som väntat så har gårdagens springtur gett med sig världens träningsvärk idag, känner mig som en 80-årig tant. Trappor är mina värsta fiender just idag. Jag vill inte ens tänka på hur det kommer kännas imorgon för idag har jag och Emelie varit och simmat lite, vilket var riktigt skönt. Min kropp är nog i chock just nu, men det gillar jag. Ska försöka att träna minst 2 gånger i veckan nu framöver. Jag har fotbollsträningen och sedan ska Emelie och jag fortsätta simma och kanske gymma lite också. Det ser väldigt lovande ut nu iaf, hoppas bara att man håller i! Nu är jag ganska trött så funderar på att gå och lägga mig och läsa lite. Har hittat en sjukt bra bok som jag inte kan slita mig ifrån, men tänkte berätta lite mer om den i ett eget inlägg sedan när jag har läst ut den. 
 
En bild på min fina kvällsmat!
 
puss. 
 

Fotbollstränning!

Idag var det dags för första fotbollsträningen på mycket mycket länge. Herregud så otränad jag är! Vi sprang men jag måste säga att jag orkade mer än vad jag trodde jag skulle göra. Men så hade jag ju också en peppande coach och två peppande vänner med mig. Så jag är ganska stolt över mig själv efter ikväll faktiskt och näta gång kommer jag orak lite längre förhoppningsvis. Men nu ska jag ta och gå och lägga mig och läsa lite i Femtio nyanser av honom, den är så sjukt bra! Kan bara inte sluta läsa. 
 
Så här såg jag ut innan jag drog i väg på tränningen förut! Inte världens snyggast bild men jag bjuder på den. 
 
puss & godnatt!

Grattis Beckis!

Idag fyller Beckis 22 år och jag vet att du läser min blogg så tänkte att du kanske blir glad om jag skriver ett grattis inlägg till dig! Du är bäst och jag är glad att vi är så bra vänner! <3 puss på dig! 
 
En mycket fantastikt bild på mig och Beckis från nyår 2010/2011!
 
puss

Fotovägg

Sedan jag flyttade har jag alltid viljat ha en fotovägg med bilder på mina fina vänner så jag började köpa på mig ramar på loppis som jag sedan målade. Resultatet har ni nedan: 
 
Det är meningen att de inte ska hänga i en perfekt linje. Fast det är inte meningen att bilden på Emil och Robin ska häga snett så får ta att fixa till det! 
 
puss!
 

Sliten

Ja igår var det lite fest här och idag är jag ganska sliten. Inte bakis utan bara trött för att sömn var inget som jag fick så mycket av. Vila får jag göra sen för nu måste jag plugga lite och så tänkte jag se den första filmen om Narnia för den gick visst på tv. Jag har bara sett den tecknade versionen som var min favorit när jag var liten. Jag glömde visst ta outfit bilder igår och visa er min fina klänning men får lösa det på något annat sett. Klänningen är så snygg! 
 
puss. 

HM´s mellandagsrea

 
Det blev en klänning som jag har tänkt att använda på en fest senare i januari, ett par snygga vardags/fest skor och ett par handdukar med klackskor på. Tycket det passade mig som är lite skogalen. 
 
puss. 

4 januari 2013

Idag har jag tillbringat dagen på stan med Emelie och Magnus och lite senare kom också Oskar in. Så nu har jag shoppat loss! Köpte en snygg kläning som jag ska ha på mig imorgon när det vankas fest, men det var inte det enda jag köpte. Dock lämnade jag kvar det mesta i stan så får väl visa upp det en annan dag. Klänningen kan ni få se imorgon för då kan jag visa upp hela outfiten. Det kommer bli snyggt! Just nu sitter jag hemma i Tryserum med en ansiktsmask på för jag har lite hemmaspa. Perfekt sätt att börja helgen på. Tänkte faktiskt jag skulle plugga lite också, men får se hur det blir med den saken.
Så här snygg är jag just nu. 
 
puss. 
 
 
 
 

3 januari 2013

Godmorgon bloggen! Just nu befinner jag mig i skolan och väntar på att min arbetsgrupp ska dyka upp. Som ni har kanske upptäckt har ganska många inlägg dykt upp de senaste 24h och jag tänkte fortsätta så. Har massor jag vill blogga om som jag har tänkt länge att jag borde göra men det har liksom inte bivit av. Nu ska jag ta tag i mitt bloggande och försöka blogga mer sammanhängande. För det är ganska roligt, eller jag vet inte riktigt vad jag har för känslor för bloggandet. Kanske är dags att ta reda på de! Funderar också på att flirta lite med Sandra så kanske hon kan hjälpa mig fixa en ny design , det skulle ju inte sitta helt fel. Hon har ju hjälpt mig med det förr och hon är väldigt duktig! (Hoppas du läser detta Sandra!) Efter jag vi haft vårt möte funderar jag på om jag ska gå en sväng på stan eller om det får vänta tills imorgon. Svårt beslut det där. Astrid lurade in mig på HM´s mellandagsrea igårkväll så råkade visst bli en beställning. Heheh.
 
puss. 
 

Nyår 2012-2013

Jag tillbringade nyår hemma hos mig med ett gäng fina vänner. Vi lagade mat och åt trerätters men vad vi gjorde efter vi hade ätit vet jag inte riktigt. Kvällen bara försvann! Men det var för det mesta en bra kväll men det finns helt klart toppar och dalar som man brukar säga. Alla som var på festen förstår precis vad jag menar. Kan väl säga så mycket att det är en person som från och med nu är portad från mina fester. Jag tänkte först att jag skulle ta mycket bilder men det gick sådär med den planen kan jag väl erkänna. Dock har jag några på Magnus och Oskar som de har tagit. 
 
Det blev en livlig diskussion på köksgolvet, som tur va så missa jag den. Haha
 
Radarparet Oskar och Magnus. Det finns inte mycket att säga, tycker att bilden talar för sig själv. 
 
Ska man skratta eller gråta?
 
Jorå så atte.
 
Suget i deras blickar talar sitt tydliga språk. 
 
Tack för en trevlig kväll och ett trevligt bakishäng. Perfekt sätt att fira in 2013 på. 
 
puss. 
 

Juldagen 2012

Juldagen 2012 var en dag då jag skulle hinna med mycket först julfirande med pappas släkt i åtvidaberg, sen hem, fixa sig och packa, fira Emil som fyllde 23, åka ner till viken, förfesta hos Astrid och gå ut på Davidssons. Men jag hann med allt som tur va! Allt går bara man vill! 
 
Förfest i Astrid lägenhet! Douglas visar upp sina muskler. 
 
Patrick och Charlie var också där! 
 
Malin & Lisa var taggade på fest!
 
Självklart var även värdinnan taggad på fest! Woop Woop!
 
Vi värmde upp med bowling mellan förfesten och festen. Det första jag gjorde var en strike! Var bara tvungen att lägga till de! 
 
Oskar kom ner och festade med oss :) 
 
Det blev en väldigt lyckad kväll måste jag säga som slutade lite oväntat. Hehe.
 
puss.
 

Julafton

Julafton 2012 spenderades som vanligt hemma hos mina kusiner Emil och Ludde. Jag flyttade dit ungefär en vecka innan jul precis som jag brukar. Då fixar Lena och jag med julgodis, städar, lagar mat, shoppar, hänger i stallet och dricker vin. Kvalitetstid helt enkelt. Jag tog inte så många bilder men tänkte att ni kunde få se dom jag tog! 
 
Jag passade på att mysa med Cindi en dag medan Lena va i Linköping med en granne. Snällare och mysigare häst får man nog leta efter! 
 
Så här såg det ut under granen på julaftonskvällen! Jag fick massor bra och ha saker till min lägenhet :) 
 
Jag älskar verkligen jul det är så mysigt! 
 
puss
 
 
 

RSS 2.0