MIN DAG

Jag hade planerat en lugn hemma dag, men icke. Beckis frågade om jag ville vara hundvakt med henne och hallå det säger man ju inte nej till. Plus att jag behövde prata med henne. Great. Jag såg bara klart Twilight först sene tog jag min turbo golf och drog iväg. Sen gick vi ut och gick med Rockey och då blev det väldigt varmt så vi bestämde oss för att åka och bada.

Vi raggde upp David som vi hämtade och sen åkte vi till ålgöl och skulle bada med Beckis Rockey, men då tycket David att vi kunde hämta hans Rockey med. Så då gjorde vi det. Det var lite jobbigt med två hundar med samma namn, men jag tror de gillade varandra föruto när det gällde pinnar. Ett mycket känsligt ämne, må jag säga. Jag tog äveb mitt första dopp för iår med Beckis bikni. Det gillar vi. Sen åkte jag och Beckis hem efter en glasspaus. Och nu sitter jag här och ska snart äta.

Vi får se vad som händer ikväll.
Puss.

Simon & Thomas

Dom är så jävla bäst! Underhållning på hög nivå, säger jag bara;) Bäst!




men nu ringde Charlie & säger att vi ska grilla. Bäst att vi gör det då. Men jag känner att jag har ett stort behov att åka till ICA vammar och köpa twilight & New moon. Men vi får se vart den röda golfen åker senare ikväll. Uppdatering kommer senare.

Puss!

PLANERNA

Herregud vilken vecka; matteprov, körkort, as spännande Grey's avsnitt, bad & båt, Åtvid med Charlie, mycket glass, åtvid igen,  Davids student, Camilla och Beckis student, Beckis student firande, in till stan med Charlie vid 3 för att hämta våra studenter, skolavslutning, pomme ätning med Charlie, Emils student, Emils student firande, fest hos Beckis, måla huset.

Nu är det alltså sommarlov & jag har körkort. Om jag har fattat detta än är ganska oklart, men nu är det så. Har spenderat hela dagen med att måla huset och har typ målarfärg överallt. Men snyggt blir det! Planerna för ikväll ser ut så här: Vid halv 5 kommer Emelie till viken så då ska jag hämta henne, sen ska vi dra vidare till Åtvid för att äta tacos hos min kusin Andreas. Kommer bli kul tror jag. Har förhoppningsvis ett mycket bättre ljud i min bli när jag kommer hem därifrån.

Bilder på alla studenter kommer!;)
Puss!

Grey's

Asså kul att jag knappt kunde andas ordenkligt under hela programet! Och jag ogillar mycket att man måste vänta en hel vecka innan man får se vad som händer! Men att se avsnittet på kanl 5 play i förskott är så mycket fusk! Så det går ju inte! Men nu måste jag ladda inför morgondagen som kommer bli en lång dag.... Med mycket köra bli!


Jag har haft lite uppehåll nu eftersom mitt liv har varit lite upp och ner ett tag, men nu är jag back on track!

(x) Flylla 18 år
(x) Körkort
(x) sommarjobb
(x) Vg i tyska steg 4

Några av mina mål som jag har uppfyllt under de senaste veckorna/månaderna! Härligt känns det nu!

Men jag hade tänkt att fixa till desingen på detta stället någon dag, för den börjar bli lite gammal nu. Men först ska jag överleva David´s, Beckis och Camillas student i morgon och åka och hämta dom på natten. Min lilla pärla får gå många mil nu! Har varit i åtvid 2 gånger idag och tre gånger den här veckan!

Min dag i övrigt har varit bra! Haft väldigt roligt i Åtvid med Charlie! Sen hem och äta pizza med David och Charlie. Trevligt! Sen hem och kissa sen åka till Åtvid igen med mama och hämta våran gula volvo som har varit på service!
Men nu blir det sängen, eftersom jag har lugnat ner mig lite efter grey's chocken!
Puss

BLOGG PAUS

Det hara varit & kommer att fortsätta vara blogg paus här på elinsofiaasklof.blogg.se nu ett tag. Jag har too much to do helt enkelt. Jag kommer berätta om allt när allt är klart men just nu orkar jag inte!


Puss!

RSS 2.0