Cause I'm leaving on monday morning

Den här låten kommer alltid vara en av mina favoriter!
LOVE IT.
puss.

Godmorgon!

Idga är jag uppe tidigt för idag ska A-uppsatsen bli klar och jag skiter i om det tar hela jävla dagen! Men om jag fick välja skulle jag hellre ligga i min säng just nu och sova. Är så sjukt trött både i huvudet och i kroppen! Det var ju fotbollstränning igår men jag höll inte ut hela utan mina vader ville liksom inte. Köra ut tidningen + fotbollsträning + otränad = ingen bra kombo. Och idag har jag träningsvärk fast mest i vaderna annars är jag mest trött i kroppen. Tror också att jag har gjort något med min rumpmuskel, den gör så sjukt ont! Så måste nog strecha lite senare. Men nu ska jag göra ordning mig en kopp kaffe och sedan kötta A-uppsats!

 

puss.


Jag dör!

Hur snygga är inte dessa Jeffrey Campbell skorna?! Såg dessa på Kenzas blogg och dog lite, dom skulle mer än gärna få bo i min garderob! Dom är fan värda nästan 1.700kr!
Modellen heter Lita Crochet.

puss.

Godmorgon

Ja, jag vet att klockan är runt 13 på dagen men jag har faktiskt jobbat natt så då får man gå upp så här sent. Jag har jobbat lite extra både förra veckan och den här veckan på mitt förra sommarjobb. Alltså det jag hade förra sommarn, nämligen dela ut tidningar på morgonen. Inatt gick det väldigt bra och jag var klar lite innan 6, så jag var hemma igen och i säng innan halv 7. Men nu väntar A-uppsatsen på mig och deadlinen börjar närma sig! Torsdag klockan 17:00 ska den var inlämnad. Så nu måste jag kötta!

 

puss.


We're smiling but we're close to tears

puss.

Lördag 21 april

Började dagen med att köra ut tidningen och tyvärr var tidningen sen så jag var inte klar förens strax efter 7. Men annars tyckte jag att det gick bra, ville lägga mig ner och dö några gånger pga. världens mensvärk. Men det är sånt man får stå ut med ibland tyvärr! Nu har jag sovit några timmar och ska snart börja skriva på min A-uppsats, den ska vara klar på torsdag och jag ligger inte jättebra till så nu är det bara att kötta. Ikväll vankas det lite fest hos grannen så ska dit, tror det kommer bli riktigt kul! Men nu är det bäst jag sätter igång med uppsatsen.

 

puss.


Ny väska

Love it!
puss.

Så trött på mig själv!

STRESSAT UPP MIG I ONÖDAN! FAN VAD JAG BLIR TRÖTT  PÅ MIG SJÄLV!
puss.

Tagit hand om pärlan

Ni som följer mig på Twitter vet att min älskade Golf gick sönder i fredags (läs fredag den 13:de) och jag blev så klart ledsen. Men idag när jag kom hem från skolan så sa pappa att jag skulle prova och starta Golfen och han gick igång direkt! Gissa om jag blev glad?! Men det var inte allt, pappa hade också tankat Golfen helt full också! Kanon för bensin var det lite dåligt med och så även pengar, dom påverkar ju varandra tyvärr. Så jag vill bara säga att min pappa är bäst!

 

Och idag är det ju 16:de april och alltså för er som inte har körkort eller håller på att ta, sista dagen man får ha vinterdäck på. Om det såklart inte är vinteräckelväglag, men så är inte fallet. Så jag har bytt till sommardäck nu på kvällen, HELT SJÄLV! Jag känner mig lite stolt över det faktiskt. Och när mina sygga fälgar återigen satt på plats så var jag ju tvungen att tvätta Golfen också. Så nu är han hel, ren, fin och redo för nya äventyr!

 

puss


Fest

Igår hade jag lite fest för mamma och pappa har varit i Tyskland hela helgen så då måste man ju passa på. Det blev en väldigt lyckad kväll! Jag trodde inte det först men det blev riktigt kul! Tänkte bjuda på lite bilder som Johanna har tagit från kvällen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack för en riktigt bra kväll alla! <3

 

puss.


Rea på HM.se

Var inne på HM:s hemsida förut och kollade in deras stora rea som de har just nu. Farligt att bara gå in och kolla för jag klickade hem dessa fyra skönheter. Dock till ett väldigt bra pris måste jag säga! Men de kommer inte förens i bröjan på maj, men den som väntar på något gott..

 

Annars så sitter jag just nu och väntar på att Charlie ska komma och hämta mig, så ska vi åka till Beckis. Så det kommer nog att bli en bra fredagkväll! :D

 

puss.


Fredag den 13:de

Började dagen med en riktig sovmorgon eller jag låg mest och drog mig. Egentligen skulle jag följt med Sofia, Adde och barnen och titta på ett jättegulligt föl men sängen var för skön och jag för lat. Annars så har jag inte gjort så mycket idag bara städat lite i mitt rum, lite fredags fint så där. Tänte att jag skulle ta en sväng till Viken snart och handla lite, annars så har jag inte så mycket planerat för kvällen får se vad som händer. Har två artiklar som jag borde läsa och lite plugg som måste göras men det finns så mycket annat som är roligare! Men nu har iaf mamma och pappa åkt så jag har hela huset för mig själv, hela helgen!

 

puss.


SÅ CHARMIG!

Jag dör lite varje gång jag ser den här videon, den är så charmig! Älskar hennes min när hon inte har fått pengar utan böter istället.

 

puss

 


Arla förklarar

När jag åt frukost så såg jag detta på baksidan av yogurtpaketen och jag tycker att det var bra förklarat, så här har vi miljövetenskap för nybörjare.
puss.

Fotbollsträning

Ikväll har jag varit på fotbollsträning och jag tycker fortfarande att det är riktigt kul! Jag är lika förvånad som ni som läser detta och vet vad jag tycker om fotboll. Sedan jag kom hem så har jag suttit och klipp och kristrat in alla delar till en rapport som jag hoppas och tror att vi blir klara med imorgon. Allt är skrivet, nu är det bara finliret kvar och det är de som tar längst och mest tid. Sen är det lååååååååååååååååång ledigt, eftersom jag är ledig nästa vecka också, eller jag menar schemafri. A-uppsats står det i schemat och jag känner mig ganska taggad att skriva den, tycker att mitt ämne är intressant och det hjälper ju en del. Men nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan sova.

 

Puss & godnatt.


En långdag

Slog upp ögonen för första gången kvart över fem idag och klev innanför dörren vid halv sju, alltså för snart en timme sen. Trots denna långa dag har jag varit på riktigt bra humör ända sedan klockan ringde vid kavrt över 5. Så det har varit en riktigt bra dag idag! Imorgon har jag sovmorgon och ikväll ska jag plugga, så det är bäst jag sätter igång så jag blir klar någon gång.

 

puss.


Nya favoriten

puss.

RSS 2.0