It's a cruel cruel world, to face on your own,

Igår så åkte jag till Beckis där nästan alla var och Camilla var där! Har typ inte träffat henne på jätte länge så det var kul. När jag kom dit så var Johanna, Charlie, Beckis, Emil och Camilla redan där och senare kom Rickard och Jossan och ännu lite senare kom David. Vi spelade lite spel och hade trevligt. Jag kom hem någon gång efter 12 och sov fram tills typ 20 i 11 då sjunde himlen började. Men Matt var inte med i dag heller!:(

SÅ JÄVLA SNYGG!! DRÖMKILLEN!

Funderar på att se på Flickan som lekt med elden, hann inte se klart den häromdagen.

puss


Let the rhythm change your world on the floor

Nu börjar vakna till efter de sjukaste 24h i mitt liv och roligaste! Att man kan hinna med så mycket på 24h?! UNDERBART! Jag tror att jag aldrig kommer glömma den här resan! Studentkryssning är verkligen något man ska åka på om man har chansen! Jag tänkte bjuda på några bilder, resten tror jag kommer upp på faceook. Herregud säger jag bara!

 

 

 

 

Det får räcka så länge!

puss.


Onsdag

Slutade halv 12 men stannde kvar ett tag för vi skulle fixa lite till vår redovisning i morgon. Vår power point blev as snygg! Jag kom hem runt 2 och så städade jag mitt rum och damsög hela huset. Nu har jag precis kommit hem från vattengympan och tittar på Grey's och sedan är det Off the map, båda tillhör mina absoluta favoriter just nu. Det är typ min onsdag.

puss.


DAGEN EFTER BUS

I lördags efter alla som sovit över hade åkt hem så började jag med att se på Törnrosa. Medan jag såg på Törnsrosa så började jag fundera på vad som skulle hända på kvällen. Palla att bara sitta hemma liksom. jag kände för att grilla och bara chilla. Så jag hörde av mig till Beckis, Charlie, Emil och David och de var på. Så efter en snabb sväng till viken så börjad vi grilla och det var as gott! Men rastlösa och äventyrlystna som mina vänner är så var vi tvunga att åka på upptäckfärd. Första stoppet Tryserums friskola.

 

Emil hittade en hoppstylta

 

 

 

 

 

 

 

När vi kände att vi var klara där så åkte vi vidare till Rånen.

 

 

Så här blir det efter en vinter i en syrefattig sjö.

När vi var klara där åkte vi hem till mig igen men då ville Charlie åka på flaket på Jeepen. Så vi åkte ett varv på den och hämtade upp Jossan och åkte ett varv till. Sedan spelade vi lite spel.

Den var en härlig lördagkväll.

puss.


TITTA VAD JAG FICK IDAG

HUR UNDERBART?! STUDENTEN ÄR SNART HÄR!
Puss!

PANIKENS DAG

Panikens dag var igår utan tvekan. Ångesten bara kom över mig! Om typ två månader tar jag studenten och i höst ska jag läsa vidare samt flytta hemifrån. Men jag kom plötsligt på att jag vill inte läsa det jag har sök och att jag inte vill flytta. PANIK. På fredag är sista dagen att söka till högskolan/universitet = ÅNGEST. För jag har sökt biologi i Linklöping, då måste jag läsa kemi som jag redan har problem med. Plus att jag måste läsa matte som jag också har lite smått problem med. Hur ska det då gå på universitetet? Jag ville gå det för jag vill jobba med miljö.

Men efter jag hade pratat ut med mamma så kom jag på att jag kan ju lika gärna läsa miljövetenskap i Norrköping. För då slipper jag kemi och matte och det handlar om miljö samt behöver jag inte flytta i första taget. Så nu har jag ändrat mig och det känns sjukt bra! Känns som en sten har försvunnit från mitt hjärta. Tänkte att ni kanske ville veta plus att det var skönt att skriva av sig.

puss!


FEST JU!

I Fredags så var det fest här och jag tänkte lägga upp några bilder här, men resten på facebook. Det var en rolig kväll. Tack alla som var där!

 

 

 

Det var min fredag det, puss!


magnus



Min underbara vän Magnus kommer på festen ikväll!
(inlägget är begärt av Magnus, förvånade?)
puss


Mina vänner

Mina vänner idag är det fredag och ni ska veta att det inte är vilken fredag som helst utan det är FEST IKVÄLL. Sjukt pepp och eftersom hela min dag i skolan består av raster kommer jag vara damp. Jag är så jävla happy! UNDERBART. Vi har eget arbete på religonen = rast. Ingen svenska = rast. Fysik = ingen ro ingen rast. Men jag slutar 20 i 2. Inte dåligt. Då följer Emélie och några med mig hem och vi ska laga tacos. Kommer bli awesome ikväll.

puss.

MIN DAG

Igår bloggade jag inte för jag kände att jag inte hade så mycket att säga, plus att jag spenderade en stor del av kvällen pratades med Michelle. Idag har varit en riktigt skön dag. Först en riktigt god natts sömn och sovmorgon på det. Efter det var det dags för fysik, vilket var väldigt intressat för en gångs skull. Vi pratade mest om kärnkraftverk och liknade. På lunchen så följde jag med Mickan och hämtade ut hennes paket från Ellos, sedan var det dags för matte och jag fattade det mesta. WUHU.

På etologin så skulle vi på studiebesök på akvarievalvet i Norrköping, vilket var intressant. Hem kom jag vid halv 6 och då hade mamma gjort pizza, hur gott som helst. Sen var jag i skogen ett tag med mina katter.

 

 

Ikväll är det bästa Grey´s & nya of the map som är sjukt bra. Nu biologi.

puss.


MÅNDAG

Denna måndag kunde inte ha gått bättre! As trött kom jag nästan för sent till bussen, men jag hann! Sen sov jag typ till Sörping. Svenska c var  första lektionen men hann inte klart med uppgiften. När den var slut så fick vi reda på att religonen var inställd och att vi kunde jobba hemma på etologin. WUHU. Så jag slutade halv 12 och var hemma 1. Pappa hade fixat mat och så gick jag ut i det fina vädret. När jag kom in igen så somna jag och nu har jag pluggat kemi.

 

Väntar bara på att Michelle ska höra av sig så vi kan ha måndags möte. HAPPYFACE.

puss.


MIN HELG

Nu är det ju så att jag har varit väldigt dålig på att blogga (igen) men i onsdags och torsdags så var jag hemma för jag inte mådde så bra och i fredgas så var min kusin Daniel här och jag gick och la mig tidigt för jag skulle ju göra högskoleprovet. Så hela lördag försvann typ och inte gick det bra heller, inte för att jag behöver det för att komma in men det hade varit kul om det gått bra.

 

Efter provet så skulle jag och Sofia hjälpa till på Mickans mammas 40års fest, så det gjorde vi. Alla var ganska trötta men det var ganska roligt. Fulla människor kan vara väldigt underhållande!

 

Igår så var jag, Beckis och Charlie hemma hos David och där var även Johanna. Vi åkte till viken för Johanna var sugen på pizza och jag var hungrig så vi åt och de andra tittade på, sedan åkte vi hem till David igen och tittade på när Charlie körde Zelda. En trevlig avslutning på veckan.

 

Det var min helg, puss.


RSS 2.0