Michelle 18!

Onsdagen den 26 oktober var dagen jag och framförallt Michelle har väntat på länge; hennes 18 års dag! Så i fredags skulle vi såklart ut i Norrköping. Efter mycket strul så bestämde jag mig för att jag skulle köra och det var väldigt skönt kände jag för bakiskänslan från förra festen hade inte riktigt släppt. Men vi började med förfest hos Rasmus efter de drog vi in till stan. Det var en riktigt rolig kväll och kanske lite väl hårt för vissa? haha. Det blir såklart fler gånger!
puss och grattis igen Michelle! Till både födelsedag och körkort!

Fest 22 oktober

Förra lördagen var det fest hemma hos mig och det var riktigt kul. Alla kunde tyvärr inte komma men det blir ju flera gånger! Jag tog inte alls många bilder under kvällen men tänkte visa de jag tog iaf.

 

Kusin kom hit innan och vi åt mat och drack vin, mycket trevligt.

 

söta är mina vänner!

 

Bästa! <3

Det var riktigt kul att så många sov över och dagen efter var vi så klart sugna på pizza, så Magnus fick åka ner och hämta. Sedan frossade vi!

Tack för en rolig kväll och skön morgon!

puss.


DÅLIG

Jag har inte bloggat på skit länge men det har varit mycket i skolan och jag har inte haft lust. Men nu är jag tillbaka och jag tänkte göra några inlägg om vad som har hänt den senaste veckan.

puss.


Tisdag

Började min dag tidigt men den slutade vid 12, så det var helt okej. När jag kom hem slängde jag ihop en mjukpepparkaka, love! Så jävla god asså! Sedan pluggade jag några timmar. Vid halv 6 drog jag till Rejmes då banken hade ett litet event då man fick lära sig om sparande och provköra bilar. Mycket trevligt och roligt! Nu ska jag ta mig en bit av sockerkakan och läsa skvallertiding.

 

puss.


Dålig, jag vet!

Jag har inte mått så bra den senaste veckan. Har varit ett PMS monster och känt mig lite små sjuk, därför har jag känt att det varit onödigt att blogga då jag bara hade klagat.

 

Men nu mår jag bättre och är full av ny energi! Denna måndag har hittils bjudit på att jag vakna vid 4 as pigg, så jag drog in till skolan två timmar tidigre än vad jag behövde. Gjorde i ordning frågor och tränade på min presentation av vår rapport. Eftersom vid 10 väntade ett seminarium, som gick bra. Jag har även hunnit att luncha med Charlie och nu väntar jag på att Camilla ska höra av sig så jag får träffa henne lite också. Kommer troligtvis hem sent idag, men det göör inget för det är en rolig sak vi ska göra. Plus att snart är det lördag! :D

 

puss!


Helgen

Helgen har varit väldigt lugn. Har bara varit hemma och inte gjort någonting, vilket är skönt ibland. I lördags var så skjusa jag och hämta mamma och pappa på fest, annars gjorde jag inget vettigt. Idag skulle jag ute på äventyr, men tyvärr så blev de inte så. Det får bli en annan gång helt enkelt! Nu på kvällen har jag spenderat några timmar med Sofia, bara snackat skit typ. Skönt att bara prata av sig lite. Nu ska jag sova för imorgon väntar skola!

puss & godnatt.


MOST WANTED

Jag brukar inte vara någon som ville ha märkes kläder eller saker. Visst jag älskar designer väskor men jag brukar bara försöka hitta någon väska som liknar designväskan eller en kopia. Älskar alla fake-väskaffärer som finns utomlands. Men idag så såg jag en klocka från Michael Kors och det var kärlek vid första ögonkastet, dock så är ju inte priset så roligt närmare 4000 kr. Sjukt snygg är den iaf!

 

puss.


Outfit

Låsas att det är lite sommar kvar idag! Men nu måste jag skynda mig till bussen.
puss!

Längesen

Längesen jag skrev här men har haft fullt upp har massor av saker jag måste blogga om, men jag börjar med en av mina nya favorit låtar av en ny favorit artist Petter. Han är ju grym! Har inte gillat hans musik förut, men nu tycker jag att den är grym, speciellt den här låten tillsammans med Maggio. Enoy!

 

puss

RSS 2.0