En dag hos Michelle

Igår runt två så drog jag och Charlie ut på nya äventyr mot Gamleby. Vi följde Michelles vägbeskrivning till punkt och pricka och vi kom fram till ett stall. Charlie blev lättad över att hästarna inte var så stora och sedan hämta vi hästarna vi skulle rida på. Jag fick äran att rida Michelles egna häst Frig, Charlie fick någon söt som hette Nisse och Michelle hade hennes mejladress. Jag och Charlie fick börja i paddoken, med intruktioner från Michelle! Efter tre varv var Charlie trött på att skritta, så då fick vi tölta. Jag höll typ på att dö av lycka och Charlie tyckte det var as kul. Då var vi redo för att rida ut! Jag fick gå sist med min häst bara för att Charlie skulle gå före mig hela tiden -.- Men när vi kom till gärdet hade varken Charlie eller Michelle en chans mot Frig och inte jag heller. Gärdet var översprunget på två sekunder! Så jag VANN! Jag är nu helt förälskad i Frig! Vi kommer lätt att rida flera gånger där!

 

Tyvärr glömde jag kamran, men dessa bilder tog Michell på mig och Charlie!

Charlie tar upp sin vante!

(Jag har mina mjukisbyxor som halsduk och Charlie har en cardigan)

 

Sen åkte vi hem till Michelle och skulle börja göra Tacos, men vi drog till Gamleby centrum en snabbis först. Sen gjorde vi tacos och pratade hela kvällen. En sjukt bra dag/kväll! Måste vi göra om.

puss


Easy come, easy go

jag är dålig på att blogga, men jag har inte haft någon lust. Men jag kan ju berätta vad jag har gjort dessa två dagar på sportlovet. Igår så hjälpte jag pappa på vinden och senare på kvällen så åkte jag och Charlie till Åtvid och tlll min kusin för att min Stereo inte funka som den skulle. Men det fixa han, bästa! Vi hängde där ett tag. Älskar deras lägenhet! Idag har jag inte gjort något typ. Bakat muffins, typ.

puss


LOVE CPR

Knarkar Septembers nya album just nu, så party! Dance, dance! Underbart.
puss

Ett livsverk

Eftersom vi har numera Telia Tv så kan man ju hyra film och jag kände för lite Björn. Skönt med lite humor nu efter en hel dag med fysik, som inte är allt för kul!
puss.

Enrique Iglesias <3

 

OMG HAN ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!!! Min pepp låt just nu! Får världens kick av den. LOVE

puss!


KÖTTAT

Idag har jag varit ledig, eftersom vi nu i två veckor har haft heldag i kemi på torsdagar i halvklass. Jag hade min heldag förra torsdagen så idag var jag ledig. Eller jag hade IV-val på morgonen, men vi skulle ha eget arbete så jag stannade hemma. Vad har jag gjort idag då jo jag har KÖTTAT fysik B. Från typ klockan tio tills nu! Med undantag för Sjunde himlen, mat lagning och några små raster. Tror att det var sjukt längesedan jag var så här duktig! Har till och med sagt nej till utgång och till att baka bullar med bästa Beckis och Charlie hemma hos Markus. Inte likt mig att prioritera skolan, men det kanske inte är så dumt att göra det ibland. Bara att inte blir någon vana, haha.

 

Igår var jag as trött när jag kom hem och jag kände att jag var i behov av att prata med Michelle, så vi hade telefonmöte! Inte helt fel kan jag ju säga, hon är grymt bra den där Michelle!

Puss.


Semlor

Åt min första semla för i år förut.
puss

Naglar

 

Jag vet inte vad som har hänt, men jag har blivit helt besatt av nagellack och sånt. Tycker det är sjukt snyggt och det har jag väl tyckt förut med, men nu så vill jag helst ha nagellack jämt. Så detta gjorde jag förut, det är bara svart nagellack och vita blommor. De är typ klistermärken, as smidigt. Fick dem i födelsedagspresent och tyckte att det var dags att använda dem nu typ nio månader senare. Snyggt tycket jag att det blev iaf.

puss.


Mina bullar

Nu äntligen kan jag ladda upp bilder normat, det var något med vårt internet. Men nu är det fixat. Good, så här kommer bilder på när jag bakade bullar förra tisdagen. Glutenfritt ofcourse.

 

 

 

 

 

As goda blev dom, lite bleka bara. Hade inga ägg att pensla med i slutet, men fixade det med mjölk istället.

Puss.

 

 


Tv-kändis

Nu är det ju så att jag var med på Tv ikväll, för Peter Lindström har vunnit pris som bästa lärare. Coolt. Så om ni vill se mig kolla in på östnytts hemdsida! Magnus har länkat på facebook. Just nu är jag mitt uppe i ett måndagsmöte med Michelle! Inte helt fel, båda är as pepp på feest!

Puss.


Music

Ligger på mitt golv och tvingar mig själv att plåga mig genom Apologize med Onerepublic. Hatar den låten, mår dåligt så fort jag hör den. En gång älskade jag den, det är därför jag vill kunna lyssna på den igen. Men just nu känns det inte bättre. Det är versionen med panio i början, när jag hör introt knyter sig hela magen. Sjukt. Men nu ska jag klä på mig och dra ner till viken, för i dag börjar bion.

puss


Hata blogg.se just nu

Jag kan inte ladda upp bilder!!!! :( Jag som hade tänkt ladda upp bilder på när jag bakade förut, men nej. Sedan tänkte jag lägga upp ett youtube klipp men det funka inte heller...

Så nu struntar jag i det här!!!

Puss


I'm back

Min uppdatering har sugit nu under februari om man jämför med januari, men det är för att internet har haft stoooora problem, som nu är lösta. Tack gode gud. Så nu kan jag blogga ifatt lite! Har lite bilder jag ska ladda upp och lite så. Men nu ska jag återgå till min bakning.

puss


Lördag

Min lördag spenderades med denna grymma brud, det blev mycket snack. Men vi lagade mat och sov på film också. Hann även träffa Charlie en snabbis med. Det var awesome! Hela kvällen alltså. Skönt att snacka av sig lite liksom. Måste göras om snart!
En awesome lördagkväll helt enkelt!
puss.

Lördag

Min lördag spenderades med denna grymma brud, det blev mycket snack. Men vi lagade mat och sov på film också. Hann även träffa Charlie en snabbis med. Det var awesome! Hela kvällen alltså. Skönt att snacka av sig lite liksom. Måste göras om snart!
En awesome lördagkväll helt enkelt!
puss.

Lördag

Idag har jag städat, varit i  Viken, mekat med Golfen, bakat och nu funderar jag på att göra popcorn. I kväll kommer MICHELLE! Det var ett tag sen nu, dålig stil. Men nu ska jag gå och titta till kladdkakan som är i ungen som vi ska mumsa i oss ikväll och så måste jag göra popcorn.

puss


Internet lagg

Det är därför jag inte har bloggat den här veckan, men David fixade det. Tack! Just nu umgås jag med David och Beckis, vi väntar på att Charlie ska komma så vi spela kort. Men just nu sitter Beckis och David och läser gamla skolarbeten som jag har gjort. Hahah så jävla dålig på att stava jag va!

Puss.


RSS 2.0